2008 Kasım Anneleri

bu ara bizimkilerde çekmeceleri karıştırıyor.. kerem özellikle kuru fasulyeyden almış bir iki tane mama diye getirmiş yedi ama eeeeööv diyor pişmişini yioyor ya birde kaana uzatıyor sen ye diye kaan almıyor bebiiiiii allll diye bağırıyor... çok kurnazlığa çalışıyor kafa ben biberona meyve suyu koyuyorum bebiii ninki nerde gibi ellerini açıyoır veriyorum kaanınkinide kendininkini içerek gidiyor sonra kaanınkini alıp içiyor içtiği azalanıda kaana veriyor.....geçen marketde bile biz başka reyondaydık kaanla bebi bebiii diye bqağrınıyor kaanı arıyormuş bir gitikki gülüyor bebiiiiii diye elkiyle gel işareti yapıyoır kerem çok kudurk çok tatlı oldukları bir döönemmm..
kaanda bu ara çoşuyor reklam çizgifilm müziklerine oynuyor müzik bitince birde kendini alkışlıyor..:)) aslında iyi bişey yaptıklarında aferin diyorum alkışşş diyorum ya ordan kalmış
bende geryfurtu çok severim bekarken annemle çok yerdik hatta babamda karbonata batırıpo yer ne alakaysa.. karbonat köpürtüyor birde hazmettiriyormuş öle diyor hapur hupur yiyor babam..:))

yok tam tersi doğumdan önce şu feyşın tivideki çirkin mankenler gibi tahta kıvamındaydım e doğumdan sonra haliyle büyüdü 110 ebatlarındaydı nerdeyse. öyleyken bile gelen karılar yazııık güççüçük göğüsleriylede nasıl emzirecekki diyorlardı ki bana göre mandafon gibiydim şimdilerde 90-95 ebatlarında normal yani 36 beden gömlekler kapanıyor:)tamamen psikolojik benimki ben zevk aldıkça süt geldi süt geldikçe arda emdi böle bi döngü.şimdi oyun oynuyor geçen ağzında biriktirmiş suratıma püskürttü bütün sütü dedim bende bol buldun dötüne balına sür eşşek sıpası

yaa benimki mutfakta değilde diğer çekmeceleri makyaj çantamı takı kutumu her daim karıştırıyo .alıp alıp salona getiiryo
konsolun alt öçekmeceisnde resimler var onlara bakıcam dşye parça pinçik etti albümleri .her deliğe giriyo bide kapat yada bırak diyince duymamazlıktan gelmiyomu gülmekten ölüyoum
2 tane çirkin fare gibi bişey almış abisi pazardan peluş
aman akşamları ikiside onunla uyuyo
memo yastığını ayağana koyuyo kendi uykusu gelince önce bebesini uyutuyo ay delirtiyo bu bebe beni yiye yiye doymuyorum

sağolun canlar valla güzel oldu yaa gittim
sedoşum inşallah o sürprizi birgün sizede yapıcam eşim de ben de çok istiyoruz istanbula gelmeyi ama ne zaman nasip olacak bilmiyorum
lavişim var bende de fotolar ama henüz pc ye yüklemedim bakiiim makinaNIN pili bitmişti açılırsa şimdi yüklerim buraya bir topik açayım gülübik izmirde diye heheheh :) face'e de koyarım çok resim çünkü kızlardan hariçde var eymenin benim resimlerimiz :))
maytabım denk getiririz birgün inşallah yaa sen gelmezsen ben gelirim oraya napalım
yasminim bende sizi özledim yahu eksikliğinizi hissediyorum dün akşam geldik izmirden, sabahta dersim vardı bitti şimdi boşum işlerim var biraz hem yapıp hem yazıcam size valla bırakmam

Son düzenleme:
Polipecim benimde öyle küçüktü.Emzirirken 95 oldu, tabi kilomu veremediğim için şimdi 90 falan.Ama çok sütüm olmadı.Hoş sağdım ben 4 aydan sonra.Kaynanamda çok baskı yaptı ama.Yemiyosun , tabi sütün olmaz, benim tanıdıklarımın fışkırırdı filan derdi.Ayy ne güznler geçirdik.Şükür Rabbim günümüze:)

90 95 göğüsle 36 beden gömleği nası kapıyon kuşum yaa aferin valla benimkiler çok küçüldü zayıflayınca 80 süngerli takıyorum lşuan ama 38 beden giyiyorum anca benimda alt taraf minicik
eşim geçen diyoki 1-2 kilo aldın adama benzedin neydin öle kemiklerin batıyodu :))

Maytabım ben de eşime 10 kg vermeliyim diyorum.Yok daha neler diyo.Böyle iyiymiş:)

Ben mezura ölçüsünü söylüyorum sırtla birlikte terzi ölçüsü yani.walla giyiyorum ne biliyim göğsüm yokkende 90 civarıydı bu ölçü. benim kemiklerim iridir sölemesi ayıp maytabım bide sırt kısmın etliyse gömlek ö yüzden kapanmıyordur

Son düzenleme:
burdayım canlarım
melegım hosgeldın
bulusma fotoları nerde facemı ekledınız
doktora yanlız gıttım beraber gıtsek hemen onada yazdırcam bısey ay ben posetı sevmıyom ya acıyooo

yasminim ya havalardan tamamen hava bi ısındı bi soğudu bide akşama kadar kapıda hasbam eve girmek istemiyor kumla toprakla oynuyor alışsın dedim ama ne bileyim ya kayınvalidme her akşam yıkıyorsun kızım az yıka şu çocuğu diyo ama eve aldığımda mendille bi siliyorum beyaz mendil kapkara oluyor:))))bende banyo yaptırıyoprum napimmm yani meyvayla falan alakası yok babannesi cevizine fındığına kadar yediriyor ama hasta oluyor işte((
benim göğüsler önceden de büyüktü ama doğumda sonra 9 kg alınca bide emzirince davul olmuştu şuan eskisinden daha küçük 85 numero kullanıyorum bende ama vucuduma göre çok ii vallaaa seviyorum ben göğüslü karuyuuu:))
bende yine zayıfladım ya 1kg daha gitmiş 59 kg şuan ama göbüşüm duruyor akşam eklicem face son resimleri sadece kk lara özel olacak puhahahahahhhhh

cocuga corba yaptim ekmek yokmu yeni farkettik :) bende kati olarak icirdim.Anne bunda bisiy yok dedi!ne yok hadi sen söyle dedim,et yok bence dedi:) etoburum benimya hayati etten ibaretmi saniyorki? ooo sizler derin mevzulardasiniz ,bende acmalarim pissede yesem diye bekliyorum..

masallah bebelerınıze ya benımkı ıkı kelımelık cumleler kurmaya basladı sızınkılerden gerı gelıyoz neyapalım saglık olsun
bende 75 takıyoırdum emzırırken 90 a cıkmıstı sımdı 85 oldu gobek kısmım var benım genetık bıraz mekık cekmeyı sevmıyom

Off çilekom arda da tam bir et obur ver dürümü ver köfteyi ve kahmacunu bayıla bayıla yiyor sebzeyle pek aramız yok onu da çorbalara harmanlayıp veriyorum öle başka türlü pırasa ısoanak yemiyor öle

dur ben o et obura burda birbuçuk etliekmek gönderiyim erkek adam çorbayla doyarmı hiç yanınada bi söğüş hazırla çilek karısı

Deniz sebzeyide co kseviyor özellikle karnabahari filan.Ama bu ara hic istahi yok,biz teklif etmesek istemiyor.Bazen kandirarak yediriyorum,ac birakiyorum 4-5 saat kaliyor.

Çileğim seviyo eti ama sanırım yutmak zor geliyo.Çünkü çiğnemden yeme istiyo.Kolaycı biraz.Boğazına takılınca doydum diyo ve kalkıyo. Ayırdetmiyo ama lifli şeylerde kendini sıkıntıya sokmuyo.Gaza getirip öyle yutturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…