2008 Kasım Anneleri

benimkide eti seviyo abisi hiç sevmiyo dengeyi tutturamadık
büyük sıpayada hamburger al 2 tane yer
evde köfte yap yemez klasik çocuk işte
polipecim annemin tarafı romanya göçmeni o tarafa çok benziyo vücut yapım tam bi havuç omuzlar geniş aşşa inerken daralıyo
üst tarafım doğum yapmadan gördü sadece 36 bedeni şuan gençkızlık kilomdayım ama 36 zor oluyo şiş in şiş in deforme oldu tabii vücut
arkadaşım göğüslerine slikon yaptırıcak o gidince bende konuşmaya gidicem karın yağlarımı aldırmak istiyorum :)kocim şiddetle karşı çıksada istiyorum bidaha 30 olmuucam puhahhahha

anam bunlarin hepsi ayri bi olay yaa:) saglikli olsunlarda yerler insl.

bu arada 54 kilo oldum,ama hala acma yiyorum..hayirdir insl.

ana aa başlıycam walla hasta etti bu site beni işin gücün arasında 1,5 etliekmek resmini koyamadım neysem yarın ola hayrola bi saat değiştirelim tontişler görüşürük zorla saydıracaklar şimdi bana

eymende eti çiğneyip çiğneyip çıkarıyor sanırım Anıl gibi zor geliyor onu yutması
pilav özellikle makarna ve patatesi seviyor ama sebzeyle pek arası yok çok açsa belki biraz alıyor o kadar
meyveleri seviyor ama mutfakta sehpanın üstünde mandalinler duruyor gidip alıp geliyor, kabuklarını soyuyor teker teker yiyor hepsini maşallah babası gibi meyve ile arası iyi

bırak seda yakında deniz et yedikten sonra dişlerinde kalanları çilekle çıkartır kürdan niyetine:)guzuum hepsini babasıyla oğlumu yir sana bişiycik virmezlermi datlım çileğim

az önce banyoya gittim eymenin çamaşırlarını makinaya atayım diye, pantolonunu bir ters çevirdim ceinden bir sürü leblebi düştü, aynı dedesi gibi bu çocuk yaa fındık fıstık atıştırmaya bayılıyor,babamında cebinden hiç eksik olmazböyle şeyler, o leblebiyi ne zaman aldın babası verdi kim verdi bilmiyorum, zira bir cafede falan otururken başka masadakiler yiyorsa onlardan isteyebilir

ben gelldimmm...:)))
benim kuzu her şeyi yiyo maşallah..hiç ayırmazz, meyve, sebze, et, hepsini yer..yeterki aç olsunn..hele çikolatayı helede ülker napolitana bayıloo..anası gibi tatlıcıı...

meleğim hoşgeldin canımm..nerelerdesin özlettinn...

tatiledeyim gülizim yeni geldim, sende hoşgeldin :)

benimde etimde , memede yerinde bi dötüm yokk..ne yapalım oda eksik kalsınn :)))
meleğim 54 ne kııı..boy var pos varr..kilo yokk..nasıl beceriyonuz yaa...
ben takıldım kaldım 63 e..bi gr veremiyomm..
eşim geçende bari bi diyeisyene git dedi..ama bi fırsat bulup gidemedimm..gerçi 1 tane gittim kadını beğenmedim geri çıktımm..:)))

yıne kılolara donmus konu
ben ufacık bır hatunum
hatta cılekten daha da zayıfım su an
ama kısayım da tabıı
ama kuzuyu 21 ay bıtene kadar emzırdım
sonra kendım bıraktırdım sutum vardı ama artık cok zor oluyordu
hıcbır sey yemıyor ve gecelerı uyutmuyordu
ıkı buklum uyumaktan mınyatur kambur olma yolunda ılerlıyordum
kocı gecenın bır vaktı gelıyor dıye tamam deyıp kabul ettı de bıraktık kuzuyu allahtan
ılk bırakınca cok gerıldı memıkolar ama gectı sonra
ama yoklugunu bana onlar ıcın sokulmasını cok ozluyorum

suan mememde var dötümde var üleynnnnnnnnn herseyi mmevcut,dün üzüldüm kilo aldim diye bugün iki tane acma yedim.ahahahaha kendimle celisiyorum.

ayhhhhhhhhhhhhhhhhhh yazdigim mesajlar gitmiyyyyyyyyyyy..suan herbiseyim varr leyn ugrasmayin benle..karsinizda kompleksli bi bayan var,hassasim..ayy co ksoguk galiba disarsi,yoldan gecenelrin yüzü hic hos deel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…