2008 Kasım Anneleri

lorem bende özlüyom valla emzirdiğim günleri..bende 20 aylık olana kadar emzirdim..hele o emerken gülüşünü falan özlüyom valllaaa..

Gülizim istediğin döt olsun.Bende 3-5 kişilik var ahretim:)) Benim kilom da 72 canlar...Hepinizle güreşirim AlimAllah..
vav ahretim arka takım yerinde yanii..maşallah maşallahh..benide hiç vermemiş düm düz..kadın dediğin şöyle dötlü olmamı..ama bizde yokk..ama ön takımlar yerinde :)))

Öyle ahretim.Ön takımlarda problem vardı.Doğumla birlikte rot balans yaptırdık.Yerine geldi ön takımlarda:)) Şimdi herbişeyim fazlasıyla var:))

lorem valla öyle oldu ihmal ettim ama tatil yaradı ne diyim iyi gezdik
çilekom ben daha düne kadar izmirde kısa kollularla geziyordum,burda da öyle, ama akşamları serim oluyor artık, daha kaloriferler yanmadı eşime dedi bir sor bakalım en aızndan akşamları biraz yaksınlar artık dedim bu akşam yakacaklarmış çocuklar gibi şenim valla gündüz sıcak olsada akşam arıyor insan :))

valla ben ön arka takımlardan bişey yok sanırsam dötte,göbekte,memede göbek bazen şişiyor yemekle alakalı olarak, meme 80B kullanıyorum çokta küçük sayılmaz aslında,birazcık dötolsun isterdim şahsen,şöyle jennifer lopez gbi bişeyy off of

Ne yalan söyliyeyim bende özledim koynuma alıp gözlerimin içine baka baka beslenmesini ağzındayken gülücükler atmasını çok güzel bir duygu allah isteyen herkese yaşatsın inşallah Bende herşey orantılı ama 5 kilo kaybına halen ihtiyaç duymaktayım :)

yasom gercekte valla yoklar,o senin gördüklerinde eksta silikonlu camasir var..iyice sIkIstirinca var gibi oluyorlar.güzeller ama didmi?ahh gercegide öyle olsa.

kızlar yaa konumuzla alakası yok ama bişey soracağım kestane kebap acele cevap please...
şimdi etimek tatlısı yapıyorum akşama, etimeklerin üstüne şerbeti hazır ama birde böyle muhallebi gibi bişey yapılıyordu ama onun tarifini bulamadım bilen duyan gören var mı bana bi şeyettirseniz

valla bende özlüyorum emzirmeyi oğlum bırakmasaydı ben iki yaşına kadar götürecektim ama kendisi bıraktı malesef, o aramızdaki bambaşka bir bağdı, bizi bütüneştiriyordu

Çilekom ben bilirim bu mevzuları.Bekarken bende silikonlu kullanırdım.Öyle dikleştirirdimki burnuma girerdi ufaklıklar:)) Olmayınca ne yapacaksın.Bazen arkadaşlar kocan şok olacak derlerdi gerdek gecesi.Valla hiç öyle olmadı:))

2 yemek kasigi un
2yemek kasigi nisasta
1yumurta sarisi
1brdk.seker.

bunu yap sekerim super oluyor.aslinda icinde margarinde var ama ben koymuyorum.

Benim herif sütü gelse emzirecekti o kadar kıskanır ki anlatamam
resmen ruhani bi sevişme yavrumla alllah isteyen herkeze nasip etsin sağol pasinim.büyüdükçe komik oluyor misafirlerim yanında gel anne otuy otuy aç memişleri diyor

Malzemeler:

Alt katman icin:
  • 1 paket etimek
  • 2 su bardağı toz şeker
  • 2 su bardağı su
Muhallebi icin:
  • 1/2 paket margarin
  • 3 türk kahvesi fincanı un
  • 8 yemek kaşığı şeker
  • 1 kilo süt
  • vanilya
  • damla sakızı
Uzeri icin:
  • Krem santi
Yapilisi:
  1. Şekerin 2 yemek kaşığı kadarı, susuz olarak bir tavada ağdalaştırılır. Ayrı bir tencerede kalan şeker iki su bardağı su ile eriyene kadar kaynatılır.
  2. Önceden ağdalaştırdığımız şeker de buna ilave edilip eriyene kadar karıştırılır.
  3. Bu şekerli su, dikdörtgen borcama tek kat olarak dizdiğimiz etimeklerin üzerine dökülür.
  4. Un, eritilmiş margarinin içinde kavrulur. Şeker, süt, vanilya ve damlasakızı da ilave edilerek muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir. Ateşten alınıp mikserle çırpılır.
  5. Sonra muhallebi, etimeklerin üzerine dökülür.
  6. Krem santisi paketin üzerindeki tarife göre hazırlanıp muhallebinin üzerine dökülür. Tatlı soğuk olarak servis edilir.
ben bunu yapıyom meleğim....

Son düzenleme:
çileğim sağol fıstık teşekkür ederim bu tarifi kullanayım hemen yazayım bir yere, ama yasminimin ve loremin puding teklifi de pek cazip geldi daha kolay yaa ondan heralde ama pudigle beraber çok şekerli olmaz mı zaten şerbet dökücez üstüne, baymasın yani ben pek sevmem de fazla şekerli :)

Gülizin hazırladığı muhallebiyi ocaktan aldıktan sonra 1 pk krem şantiyi ekleyip mikserle çırp hem daha basit hemde çoook farklı bir lezzet elde edrsin ben yağıda bu esnada koyarım süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…