2008 Kasım Anneleri

oooo polipee..iyi fikir valla..nescafelii..hem iş kadını hem ev kadını hemde 24 aylık dana emdiren..hem zayıff..çok hoş göründün gözümee..boşmusun :))))

Benim koca sevmez bu tatlıyı Ben de yapmıyorum..

yasminim bende pek yapmıyorum yapsam sever yerde garibim yapan hamarat kadın yok işte şanssız benim adam
şerbet yapmıştım geçen gün başka bir tatlı için ama tatlıyı beceremedim şerbeti de buzdolabına koydum ziyan olmasın diye, o yüzden bugün iş çıkışı gittim etimek aldım bari kullanayım diye oradan geldi aklıma yani :)

Gülizin hazırladığı muhallebiyi ocaktan aldıktan sonra 1 pk krem şantiyi ekleyip mikserle çırp hem daha basit hemde çoook farklı bir lezzet elde edrsin ben yağıda bu esnada koyarım süper olur

oy oy oy bu da olabilir sağl polipecim

Içilecek kıvamda şekerli nescafeyle ıslatırsan şerbetten daha hafif ve daha lezzetli oluyor

ooo siz neler biliyorsunuz yaa valla bende kadınım diye geçiniyorum şu dünyada puuu bana

GÜLİZİM Sıraya geç şekerim:)teşekkürler tatlım hepiniz çok ama çok hoşsunuz hadi ben bu gazla eve kadar giderim hepinizi öptümmm eyi akşamlar olsun

Son düzenleme:
bizler burda dururken uyunurmu beaaa çilekommm ben mecburi çıkış yapacam yollar beni bekliyor uzun ince bir yolldayım mp3 çalarımla ışınlanıcam neyseki mp3ler varda çabuk geçiyor yolculuk :) evde oturmaktan iyidir yaww çalışınca kendime geldim resmen :)
Hayden ben öpüyorum hepiniziii sizi çokkk sefiorummm herkese iyi akşamlarrrrr

gülizim biliyorum şerbeti hatırladım yani önce bir şüpheye düştüm ama mantık yürüterek buldum :)
valla ben krem şantiye bayılırım eşim de öyle o yüzden krem şantili deneyebilirim acaba polipin dediği nasıl olur ki acep onu mu denesem bilemedim muhallebi hazır hemen karar vermem gerek

selam fıstıklar...
bu ara kuzumu gündüz tamamen memeden kesmeye uğraşıyoruz..
bu akşamda yemeğe misafirim var..

çileek kilo almış halin mi 54 aman aman aman..
ben zar zor 59 oldum 2 ayda sevindiriğim baya:)

accuk hava aldık geldik tontonumla
gene çingenelik had safhadaydı
bu bebe ne zaman alışacak gezmeye alışverişe adam gibi her gittiği yerden bişey istiyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…