2008 Kasım Anneleri

gunaydın guzeller

tüm ogretmen arkadaslarımın ogretmenler gununu kutlarım.

dun aksam yagmura yakalandım
sırılsıklam oldum aslında bılınclı oldum ama neyse
burnum acıyor agzımda kotu bır tat var
neyın habercısı acaba

Günaydın yavrular.İki gündür kabuslar görüyorum.Hayırdır inşallah.Canım sıkkın uyanıyorum

Öğretmenlerimin ben de bu özel günlerini kutluyorum.İyi ki varlar.Ben ilkokul öğretmeni çok severdim.Hatta ilkokulda anneme öğretmenimi daha çok seviyorum senden derdim.Annem kimbilir ne üzülürdü.O öğretmenim 4.sınıfta başka okula gitti.O günü hiç unutmam.Ağladım tüm gün, annem gelip aldı, eve gittik( Hiç unutamam.

Lorem hemen vitamin takviyesi:2:

haaa buarada ruyamda hamıleyım dıyordum herkese
bana bakıp sasırıyorlardı nasıl yanııı dıye
sankı olması ımkansızmıs gıbı davranıyorlardı
ben de gercekten hamıleyım ve ınsa allah kızım olursa adını elıf dua koyucam dıyordum
ama kımseyı ınandıramadım hamıs olduguma

yasmınım hayırlara cıksın ınsa allah canım

elıf dua ısmını sımdıye kadar hıc dusunmemıstım
elıf ısmını begenırım ama kız ısmı olarak daha fazla begendıgım ısımler var mesela
nasıl aklıma ve ruyama gırdı anlamadım

bence sen fazla bekleme canım erken kalkan yol alır
anıl'a getır kardesı

günaydınnnn..
tüm öğretmen arkadaşların ve öğretmenlerimizin günleri kutlu olsunn..
bugün benimde ilk işe başlama günümm..10 yıl önce bugün başladım ..:)))
yasminim , lorem hemen patlatın bebeleri ..benden hayır yok bellii.bari sizinkileri severizz...:97:

Günaydın kızlarrr
2.ler konuşuluyor yine sanırsam yasocum düşünüyorsan hiç bekleme valla keşkem bende hemen doğurabilseydim
Ama malesef ev olayına girdik belli de olmaz belkim b.düzüne taşınma ihtimalimiz var anneminde kafasına iyice yatarsa o zaman bir ihtimal olabilir benim için hakımızda hayırlısı artık

Ooov Gülizim ahretim.Seninde 10.yılın kutlu olsun.Çıktın açık alınla, 10 yılda her savaştan.10 Yılda 11 milyar biriktirdin her maaştan..Türksün, annesin , göğsün süt siperi.Gülize durmak yaraşmaz, ikinci bebeyi getir hadi:))))))))))))

yasminim sedam lorem gülizim günaydın
hadi kızlar erken kalkan çok yol alırmış alın 2. bebeşleri kucağınıza nası olsa yapmııcanızmı
gülizcim nice 10 senelere diyim tatlım
sedacım gönlüne göre olsun tatlım
benimkilerin arasında 6.5 yaş var bana göre çok iyi bişe yaptım ama oğlum 1. sınıfa başladı 1 ay sonra memo doğdu ..çok zor olabilirdi ama fatih okuma yazma bildiğinden zorlanmadık bence 5 yada 7 yaş idealdir ..kıskançlık olsa bile yiitliğe bişey sürdürmemek adına çok belli edemedi kuzum
ama az olsaydı yaş farkı kesin sürtüşmeler çok olurdu ...
bazen bi kavga çıkıyo evde zor ayırıyorum ikisini :)) ergenlikte napıcam ben bunlarla bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…