- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #91.361
[ı]polıpe gunaydın canım[/ı]
[ı]bu yaman celıskı boyle ya hıc ya da 3 tane daha[/ı]
[ı]maasallah [/ı]
[ı]bu arada dıkkatımı cektı mayıs 2007 kayıtlı gorunuyorsun[/ı]
[ı]ne ara uye oldun sen olee[/ı]
ooov gülizim ahretim.seninde 10.yılın kutlu olsun.çıktın açık alınla, 10 yılda her savaştan.10 yılda 11 milyar biriktirdin her maaştan..türksün, annesin , göğsün süt siperi.gülize durmak yaraşmaz, ikinci bebeyi getir hadi:))))))))))))
[ı][/ı]
[ı]yasmınım senı tebrık ve takdır edıyorum canım :81:[/ı]
[ı]haydı gulız haydı gulız haydııııı[/ı]
[ı]tam zamanı tam zamanı sımdı[/ı]
seda günaydın canımm..günaydınnn dedikkk nannnn görmüyonuzzz muuu
yasminim sedam lorem gülizim günaydın
hadi kızlar erken kalkan çok yol alırmış alın 2. Bebeşleri kucağınıza nası olsa yapmııcanızmı
gülizcim nice 10 senelere diyim tatlım
sedacım gönlüne göre olsun tatlım
benimkilerin arasında 6.5 yaş var bana göre çok iyi bişe yaptım ama oğlum 1. Sınıfa başladı 1 ay sonra memo doğdu ..çok zor olabilirdi ama fatih okuma yazma bildiğinden zorlanmadık bence 5 yada 7 yaş idealdir ..kıskançlık olsa bile yiitliğe bişey sürdürmemek adına çok belli edemedi kuzum
ama az olsaydı yaş farkı kesin sürtüşmeler çok olurdu ...
Bazen bi kavga çıkıyo evde zor ayırıyorum ikisini :)) ergenlikte napıcam ben bunlarla bilmiyorum
kkda 3.senem doldu benimde törenlerle kutluyorum
Ilk mesajlarımı okumayı çok isterdim kimbilir neler yazmışımdır:))
günaydın kızlar bismillah daha sabahın köründe başlamışınız çocuk muhabbetine:76:ben ya hiç yapmıycam yada yaparsam 3 tane daha yapacam ortası yok yani bakalım duruma göre değişir yaş 27 yapcam dersem ne ara doğururum bilemiyorum.sezeryan yerine bi fermuar dikerlerse 1 yıl arayla doğsalar hımm en kısa zamanda başlasam 30da biter benim yumurtalar bayatlamasın o yaşa kadar nasip kısmet artık:26:
ya kızlar annemlerin ordayız.bir gürültü kopuyo aniden.anne diyorum bu ne? Ya gök gürültüsü yada yanardağ var yanda diyo.çıkıyorum dağın dibinden yukarı doğru bakıyorum acaba patlayacak mı diye.bulutlardan daha yüksek dağ.çok ürkütücü, boğum boğum bir dağ.diyorum ki patlarsa bu bittik.nasıl kaçacaz.sonra bir yağmur başlıyo ama dağdan bayırdan dere gibi seller, çamur, yıkılan evlersele kapılacakken tırmanıyorum dağın eteğine.yağmur diniyo eve giriyoruz.annem ve babam biz biraz gezip gelelim, sende dışarlarda hava al biraz.altın akçe getirmiştir yağmur diyolar.ne alakaysa ( sonra uyandım.anıl annee diye bağırıyo.5,50 de gittim yattım yanına.rüzgarlı bugün hava, uyanmış karga mokunu yemeden..işte böyle..şu an dudağım uçuk
maşallah maytabımm..ne hisliymişsin..hayır olsun yassmincim rüyanın geneli ürkütücü olsada bence yorumlaması iyi ...hayır olsun tekrar
lşsedeyken her sabah diğer sınıflardan bile rüya yorumlatmaya gelirlerdi bana .yorumlarımda çıkardı .sonradan unuttum ama..
şimdi kendi bazı rüyalarımı yorumluyorum mesela biriyle öpüştüğümü görsem onunla mutlaka kavga ederim .bilinç altımı ne var böyle bikaç bişey.rüya içinde rüya görsem 6.hissim kuvvetlenir .telefonun çalacağını ve kimin arayacağını bikaç dakika önceden sezerim enteresan dimi
neysem polipecim günaydın..yolun açık olsun ne diyim 4 çocuk he
seda sonradan harcama yapmışsınızdır belki , hatırlamadığınn..maytabım slm sende eskiden bizim oralardaymışsın :) bende fındıkzadedeyim biliyonsun b.evlere gittim gelin olarak ama yine mekanıma döndüm :) ne ablam ne de ben anamın yanından ayrılamadık hem maddi hem manevi :) yazık kadıncağaz bizim yüzümüzden sıkıntıya giriyor neysem güzeldir bizim buralar
polipim vay canına 3 tane daha mı hoşş durumum iyi olsaydı hizmetçilerim bakıcılar olsaydı bende futbol takımı kurardım kesin bayılıyorum çocuklara :)
yasom rüyan hayırlara vesile olsun kendimce yorumum zorlu hayat koşullarına karşı yıkılmayacaksın ve inadına tırmanacaksın birden içimden geldi yorumlamak :)
bnmde moralim bozuldu biraz önce eşim aradı annemin kartı patlatmıştık birara ara ara ödüyorduk bankamatikten kontrol etmiş ödeme yapılmasına rağmen 890 tl çıkmış sinirlerim bozuk bu adam bana ödüyoorum deyip ödeme yapmadımı acaba ya çıldırıcam ben ev almak için çaba veririken herşeyi silip anneme bile yerleşmişken bu olanlar hiç adil değill kendimi enayi gibi hissediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?