2008 Kasım Anneleri

yaso ne gördün hayırdır yavrimo
bende tuhaf rüyalar gördüm fatihte oturduğumuz apartmanı falan gördüm
arada görürüm orayı taşınırım oraya ev yerleştiririm falan
en güzel yıllarım o evde geçti aşkımdan ağladığım güldüğüm ezanda kalkıp yazılıya çalıştığım:)odaya kapanıp müziği son ses açıp bağıra çağıra şarkı söyleyp ağladığım
duvarların dili olsada konuşsa

günaydın kızlar bismillah daha sabahın köründe başlamışınız çocuk muhabbetine:76:ben ya hiç yapmıycam yada yaparsam 3 tane daha yapacam ortası yok yani bakalım duruma göre değişir yaş 27 yapcam dersem ne ara doğururum bilemiyorum.sezeryan yerine bi fermuar dikerlerse 1 yıl arayla doğsalar hımm en kısa zamanda başlasam 30da biter benim yumurtalar bayatlamasın o yaşa kadar nasip kısmet artık:26:

polıpe gunaydın canım
bu yaman celıskı boyle ya hıc ya da 3 tane daha
maasallah
bu arada dıkkatımı cektı mayıs 2007 kayıtlı gorunuyorsun
ne ara uye oldun sen olee

Son düzenleme:
Ya kızlar annemlerin ordayız.Bir gürültü kopuyo aniden.Anne diyorum bu ne? Ya gök gürültüsü yada yanardağ var yanda diyo.Çıkıyorum dağın dibinden yukarı doğru bakıyorum acaba patlayacak mı diye.Bulutlardan daha yüksek dağ.Çok ürkütücü, boğum boğum bir dağ.Diyorum ki patlarsa bu bittik.Nasıl kaçacaz.Sonra bir yağmur başlıyo ama dağdan bayırdan dere gibi seller, çamur, yıkılan evler Sele kapılacakken tırmanıyorum dağın eteğine.Yağmur diniyo eve giriyoruz.Annem ve babam biz biraz gezip gelelim, sende dışarlarda hava al biraz.Altın akçe getirmiştir yağmur diyolar.Ne alakaysa( Sonra uyandım.Anıl annee diye bağırıyo.5,50 de gittim yattım yanına.Rüzgarlı bugün hava, uyanmış karga mokunu yemeden..İşte böyle..Şu an dudağım uçuk

hayırlara cıksın yasmınım
ben korktugum ruyaları hıc anlatmamaya calısırım
sankı anlatsam gercek olacakmıs gıbı korkarım
ama ıyı yorumlanırsa ıyı cıkar denır yaa
hayırlara cıkar ınsa allah

hayır olsun yassmincim rüyanın geneli ürkütücü olsada bence yorumlaması iyi ...hayır olsun tekrar
lşsedeyken her sabah diğer sınıflardan bile rüya yorumlatmaya gelirlerdi bana .yorumlarımda çıkardı .sonradan unuttum ama..
şimdi kendi bazı rüyalarımı yorumluyorum mesela biriyle öpüştüğümü görsem onunla mutlaka kavga ederim .bilinç altımı ne var böyle bikaç bişey.rüya içinde rüya görsem 6.hissim kuvvetlenir .telefonun çalacağını ve kimin arayacağını bikaç dakika önceden sezerim enteresan dimi
neysem polipecim günaydın..yolun açık olsun ne diyim 4 çocuk he

Hayır olur inşallah:) Benim yorumum zayıftır.Yalnız halamın 50 yaşında iki kızı var.Maşallah çok ruhanidirler.Her görüştüğümüzde pEYGAMBERİMİZİ rüyalarında gördüklerini anlatırlar.Hiç el almamışım onlardan

Maytabım slm sende eskiden bizim oralardaymışsın :) bende fındıkzadedeyim biliyonsun b.evlere gittim gelin olarak ama yine mekanıma döndüm :) ne ablam ne de ben anamın yanından ayrılamadık hem maddi hem manevi :) yazık kadıncağaz bizim yüzümüzden sıkıntıya giriyor neysem güzeldir bizim buralar
Polipim vay canına 3 tane daha mı hoşş durumum iyi olsaydı hizmetçilerim bakıcılar olsaydı bende futbol takımı kurardım kesin bayılıyorum çocuklara :)
Yasom rüyan hayırlara vesile olsun kendimce yorumum zorlu hayat koşullarına karşı yıkılmayacaksın ve inadına tırmanacaksın birden içimden geldi yorumlamak :)
Bnmde moralim bozuldu biraz önce eşim aradı annemin kartı patlatmıştık birara ara ara ödüyorduk bankamatikten kontrol etmiş ödeme yapılmasına rağmen 890 tl çıkmış sinirlerim bozuk bu adam bana ödüyoorum deyip ödeme yapmadımı acaba ya çıldırıcam ben ev almak için çaba veririken herşeyi silip anneme bile yerleşmişken bu olanlar hiç adil değill kendimi enayi gibi hissediyorummm

bende o kadar küçüktümki hayal meyal hatırlıyorum zaten son oldu...rüyamda efendimizi görmüştüm babamın kucağındayım bana diyoki annene ve babana söyle sakın üzülmesinler...kardeşin çarşamba doğdu .perşembe doğsaydı yaşayacaktı gibi biey tamda hatırlamıyorum.daha peygamberin ne olduğunu bilmiyorum.bi kardeşim olduğunu ve öldüğünüde bilmiyorum .çocuk olduğumdan saklandıydı tabii.uyandığımda anneme demiştimki hiç unutmuyorum anne ben peygamber gördüm rüyamda bana bunu söyledi diye.annem çok ağlamıştı .tabii ben çook sonradan öğrendim ben 3 yaşındayken bi kardeşim olduğunu ve öldüğünü ...rüyayı gördüğümde de 5 yaşında falandım sanırım çok küçüktüm yani
annem kimseye anlşatma demişti bende anlatmadım taaki şimdiye kadar:)

ardanın üstüne kuma getirecekmişim gibi geliyor ikinci bir çocukla :44:biz iki kardeşiz ne biliyim ya oldumu kalabalık olacak gürültülü bir ev yada hiç olmayacak iki çocuk çok sistematik herşey ikiye bölünür kıyaslanır.kardeşim erkek çok kız muhabbetlerini paylaşamazsın.hoş kız olsunda istemezdim gardırop faresi gibi herşeyini giyer ay ne kötü:95:ne biliyim ya bisürü şey işte
HA BU ARADA KAYIT OLMUŞUM İŞTE NE BİLİYİM NE ARA OLDUM

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum....
rüya görenler rüyalarınız hayır olsun...
yasmin okurken çok olaylı geliyor ama hep sıyrılmışın canım yorumu banada iyi geldi hayırlara çıksın..
çocuk düşünenlere kolay gelsin hadi çalışimalara başlayın anacım hamileliği doğumu anca çıkar bebeler...:)))

seda ne kadar kullandıgınızı ve ne kadar odeme yaptıgınızı kontrol et canım
belkı esın odemıstır ama zamanında odeme yapılmadıysa faızı fazla gelmıstır
sen bu kadar fedakarlık yaparken esın senı bu strese sokmaz umarım

polıpe ben kuma olarak gormuyorum da
neden bılmıyorum aslında kızım olmasını cok ıstıyorum
ama kendımı hazır hıssetmıyorum aslında tek cocuk olarak kalabılır dıye dusunuyorum
bılemıyorum ıste

maytabım ne guzel ruya gormussun oyle

Bazen yapıyor yanında nakit kalsın diye sonra bana söylemeden ödüyor ama bilmiyorumki ya günahını mı alıyorum sırf bu da değil ben genelde kendimi sıkıyorum biran önce para biriksin diye ama o öyle değil çok rahat bilmiyorum yaaa kafam çok karışıkkk iyi mi yaptım kötü mü yaptımmm

rüyan hayrolsun teyze yorumluyor.....

yasminim tontişim yanardağlar patlıyor senin içinde biraz elektrik birikmiş içinde artık şu içinden konuşup kendini kurma işini bırak.duvarı nem insanı gam öldürür.içten içe olur olmadık kuruyorsun kendini.herşeyi yanlış anlama kabiliyetin yüksek içinden ne zaman konuşmaya başlarsan dilini ısır bak beynindeki tüm sesler silinip gidecek.ama rüyanın temeli çok güzel şeklen ürkütücü olması senin ruh halinle alakalı yani program güzel ama senin anten bozuk yakın zamanda ooohhh diyeceğin günler geliyor sanırım yağmur yüksek açık alanlar anne baba bi rüyada görülecek her güzel şeyi görmüşsün Allah yolunu açık etsim öptüm

[ı] [/ı]
[ı]yasmınım senı tebrık ve takdır edıyorum canım :81: [/ı]
[ı]haydı gulız haydı gulız haydııııı[/ı]
[ı]tam zamanı tam zamanı sımdı [/ı]

verin çoşkuyuu verinnn..kim tutar beniiii..ama koca tutarr :)))

günaydınnn dedikkk nannnn görmüyonuzzz muuu
seda günaydın canımm..

tşk ederim maytabımmm...

kkda 3.senem doldu benimde törenlerle kutluyorum
Ilk mesajlarımı okumayı çok isterdim kimbilir neler yazmışımdır:))

seninde 3 yılını törenle kutluyorumm..birlikte daha nice yıllararaaa

maşallah kadın dediğin bu işte 3 tanee...ah ahhhhhh bir zamanlar benimde hayalimdi 3 bebe:)))

allah hayırlara çıkrsın ahretimm..inş güzel şeylere çıkarr..
maşallah maytabımm..ne hisliymişsin..
Bende de bazen ilk defa giitiğim yeri, sanki daha önceden gelmişim, yaşamışım gibi olur ne hikmetse..

seda sonradan harcama yapmışsınızdır belki , hatırlamadığınn..

bu arada benimde 3. yılım burda o yüzden belkide kolay bırakamıyorum...
ama baktımda mayıs polip eylül maytap kasım ben üye olmuşum...
ben o zamanlar çocuk istiyordumda olduramıyordum çocuk isteyenlerin olduğu topiklere takılırdım tedavilerini felan okurdum...

bu arada sedoşum üzüldüm ya bence eşin değildir sanki öle olsa şu kadar açık var diye ne desin sana.. inş. çabuk halledersiniz...
biz bir ara kartlara iyi takılmıştık sonra işin içinden çıkılmaz hal alınca onları ödedikşükür...şimdi daha kartlarla o kadar samimi değiliz yerinde kullanıp vaktinde ödüyoruz.. böylesi daha iyi..

Sedacım güzel yorumuna teşekkür ederim.Benim temennim banka hesabında yanlışlık olup düzeltilmesi ama umarım eşin yatırmıştır gerçekten, hortumlamamıştır.Öyleyse de kızarsın, dünyanın sonu değil ya(

Bence insanın anne ve babadan başka bir kan bağı mutlaka olmalı.Tutunacak bir dalı daha olmalı.Bazen istisnalar çıkabilir ama kardeş kardeştir.Ben tek çocuk düşünemiyorum.Biz 3 kardeşiz, keşke bir tane de bacım olsaydı.Dertleşecek, en kötü zamanımda çağıracağım İmkanım olsa ben de 2 den fazla düşünürüm..Ama maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…