2008 Kasım Anneleri

Nazlım ya bizde hep vaktinde öderiz parayı tam ödeyecekken çoğu zaman eşim şu kadar ödüyelim ben halledicem der ama görüyorum ki halletmiyor sonradan da ucu bana da dokunacak şekilde sinirlerim bozuluyor o ,o an rahat ediyor belki ama sonraki sıkıcı durum nedense bana kalıyor iyice bi araştırayım eve gittiğimde ekstre isteyeyim bankadan bi kontrol edeyim bakayım ödeme yapmış mı neler yapmışız pofff poffff şeytan diyor ki elinden bütün kartları al bir daha da verme mokunu çıkartıyor takibinin yapamıyor bana da ödüyorum diyo ama sonuçlar ortada sıkıldım artık hep fedakarlık yapan taraf olmaktan yaaa

Kız Polipe ne yorum yapmışın be Konyalı:) Sağol cınım.Antenler eskidiyse değiştiririz be anacım.Ama hiçbişeyi içime atmam.İçimdekini dışarı atarım, artık attığım düşünsün derim:)))

içime atmam diyosan yorgunluktanda olabilir yorgunken böle saçma şekillere girebiliyor herşey.hayır de hayır olsun arkadaşım
yaw yasmin az evvele habertürk ankaraya canlı bağlandı karmı yağıyodu ne benmi yanlış gördüm

merhaba kızlar
üzücü bir aradan sonra yine buralardayım
öncelikle arayan soran tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Gerçekten hepiniz gerçek dostlarsınız çok saolun.
hayat devam etmeye çalışıyorken sizler nasılsınız?

Sabah yağmur yağdı.Ardından ahmak ıslatan yağıyodu.İnce ince , ne kar ne yağmur(

Allahımmmm kar istiyoz yarabbimmmm millet grip olmaya başladı yağdırda temizlensin heryer .2gündür benim çingene çocuğu burnunu koluna silip duruyor.dötünde don yok ayaklarda çorap yok way polipem way sıpaya bişey olsa çocuğu hastalandırdınızmı diyecek 2 büyük anne 2de büyükbabamız warr hangisine üzüleyim ben o vakit:97:

başın sağolsun tatlımm gariptir ama duymadan 1-2 gün önce siteye girmediğini farketmiştim içim bi garip olmuştu his işte acaba buğramı hasta demiştim durum başkaymış Allah hepinize sabır versin

Cnmmm derinimmm nasılsın tatlım üzücü bir olay ama işte hayat malesef ki bir şekilde devam ediyor cnm bnm Allah kalanlara uzun ömürler versin inşallah
Biraz daha iyimisin

az önce okudum ama unuttum kim bahsetti kardan bilmiyorum ama okuyunca aklıma geldi bende gece rüyamda kar yağdığını görüyordum hayır olsun...
bu aralar benim kuduruklar çok düzenli uyumuyor iki tane oluncada bir ona bir diğerine ben 3-4 saatlik uykuyla duruyorum.. bazen tam rüyqa görürken ağlıyorlar sonra rüyamı hatırlamıyorum karı duyunca hatırladım..:))

çok saolun tekrar canlarım
valla hayat devam ediyor saçma bir şekilde
biz şoktayız
ölüm öyle acayip bişeymişki şaşırdık kaldık hepimiz
derin bir boşluktayız
duygularımı tarif edemiyorum
ama oğlum var allahıma şükür
onu bize bağışlasın daha da kötü acılar vermesin rabbim.
buğra artık deli gibi konuşmaya başladı
çok tatlılar yaa:))
canlar kanlar resmen

Derinim Arda beyde baya baya dillendi ısırasım geliyor her eve gittiğimde zor tutuyorum kendimi severken canını acıtıcam diye
Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın uzun huzurlu mutlu sağlıklı ömürler versin inşallah kuzularımıza
İnsan bazen düşündüğünde yediremiyor kendine ölenin arkasından hayatın devam etmesini kötü oluyor kendi öldüğünde de bu şekilde olması canını acıtıyor ama işte Allah öyle bir yaratmış ki bizleri düşünün hepimiz aslında bu bakımdan sabır taşlarıyız

evt insanoğlu çok dayanıklıymış sedacım bunu anladık allah daha büyük acılar vermesin .
anlatın hakkaten de azcık kafamız dağılsın
bizim burda bir müşterimiz var
mühendis Buğra bey
nasıl efendi bir adam
onu görünce bir tuhaf oluyorum:))
kendimiz yaşlı hayal ediyorum
inş.oğlum okur da iyi bir iş sahibi olur
hepimizinkiler için amin diyelim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…