2008 Kasım Anneleri

derınım amınn canım

canım hosgeldın
allah sızlere saglık ve uzun omur versın
babanın kabrını de sızın gıbı ıkı pırlanta yetırstırmesının hatrına cennet etsın
gelmeyı ıstedık ama uygun zamanları tutturamadık sızın ıslerınızle canım
ınsa allah yıne de senı ve annecıgını zıyaret ederız ınsa allah

o dıs fırcası haberını okudum sabah bende gazetede
cok sasırdım vardır bır hıkmetı dıye dusundum
ınanılacak gıbı degıl cunku

sedacım bır ara esımde kart kullanma konusunda ozurlu davranmıstı
ama oyle boyle degıl kendısı kullansa gam yemeyecektım ama benden habersız abısıne vermıstı
o da kullanım konusunda hakkını vermıstı
maıl kutusunda ekstre gorunce kucuk caplı bır sımsek cakması yasandı bızım evde
o gun bır aldım elınden hala bendedır kartı
ogrenene kadar vermem demıstım kı
esım nakıt kullanmayı ogrendı hıc gerek kalmadı

derin bazen bende çocuklar oynarken iziliyorum ilerisini düşünüyorum büyüyünce nasıl olurlar ne okurlar diye hayal ediyorum inş. her birimiz ogünleri görürüz her anlarında yanlarında olmak anne baba olmak çok güzel bir duygu ya daha bir gururlanıyorsun şimdiden iyi bişey yaptılarmı ilerde neler olacak neler ogünlerde de gururlanmayı nasip etsin Allahım...
seda çok ilginç bir durum ya enteresan yani....

yasmin nerdesin sana dedim benimkilerden saklıyorum diye benimde şimdi kadınlar kulubü kupamı kırdı kaan... çay keyfi yapım dediydim yaptım güzelce ..((

yıldönümlerinde göndersinler be yasminim ne olacak bir liralık kupa ama değerliydi işde...

lorem diğer masalarla fiyatlar hemen hemen aynıysa kaçırma derim... kuzu çok sevinir..

buğra ile yaşıt bir oğlu olan bir arkadaşım vardı
burda da bahsetmiştim
bildiklerimi unutmadan tekrar çocuk yapıcam dedi ve yaptı şuan 4,5 aylık oğlu var
epeydir görüşemedik soğukluk girdi gibi oldu
çağırcam dedi hep çağırmadı bizde kırıldık
dün ablaysıyla görüştüm bildiğin gibi değil dedi
meğer doğumdan bu yana annesinde kalıyormuş
eşi aldatmış çok üzüldüm
nasıl bir yaratıktır bu anlamadım
allahım öyle kadınların şerrinden korusun
tabiki herif zaten suçlu ama
nasıl midesiz ne biçim kadınlar var hiç aklım almıyor

oyuncakçıdakilerle o lisanslı olanlar farklı ama onu söyliyim
ben çok araştırdım kendim baktım bizzat hepsine
25-30 liralık olanların altlarında çapaklar var heryerinde
çok kalitesiz
dışardan bakınca aynı gibi duruyor ama değilllerdi
boyası falanda zararlıdır kuvvetle muhtemel
bence pahalı olanı lisanslı olanı alır derim
benim fikrim tabi

yok yasmınım burada orjınal yumurcak dunyası urunlerı satn bır magaza var orada gordum
ama tereddutte kalınca almadım
sımdı dusunuyorum alsam mı dıye
esım hayırrrr dıye ıstemesede ıcımden bır ses gıt al dıyor

nazlımelek pıyasasını bılmıyorum canım
nerede ne kadar bılmedıgımden engın goruslerınıze sorayım dedım

derın arkadasın adına cok uzuldum
bu erkekler nasıl bır dusunce ve mantıga sahıpler anlamıyorum
dun aksam oyle bır gecer zaman kı de alı nasıl da ezım ezım ezıldı ama
ohhhhh dedım hepp

kızlar masa sandalye konusunda bi diicem var
ben ben10lu aldımdı fatihe 1 ayı dolmadan masanın katlama demiri yamuldu ,sandalyenim dayanma yeri çıktı bantladım diğer demiride düzelttik elimizden geldiğince yani orjinal olsun diye para saçmayın sonuçta orjinalide insan ürünü sahteside ...ucuzunu alın daha iyi ben pişman oldum verdiğim paraya
derincim tekrar başın sağolsun Allah sana ve geride kalşanlara sabır versin .babacınında mekanını cennet eylesin..loreninde dediği gibi gelmek istedik ama zamanlar uymadı birbirine maalesef.

derinnnn hoşgeldin canımm.
tekrar başınsağolsun.allahım yattığı yeri nur etsin .arkada kalanlarıda sabır ve uzun ömür versin.

ahretimm kocişe hiç bi hediye bulamadımm..kocaman bi çiçek yaptırıp şöyle alangirli olanlardan gönderdim okuluna..ama hala bi ses çıkmadı.gitmedimi ki daha :))

valla lorecim bende ali adına üzülmedim hatta iyi oldu dedim
herkes ektiğini biçer
bu dünyada olmazsa öbür tarafta bir cezası olacağına inanıyorum

saolun kızlar düşünmeniz yeter gelmiş kadar oldunuz inanının
hepinize teşekkür ederim.
buluşma konusunda bir problemimimiz var zaten genel olarak:)))
o bakımdan size hak veriyorum:))

derincim arkadaşın adına üzüldüm canım.maalesef erkeklerin yaradılışında var sanırım.benim arkadaşımda öyle zor günler geçirdiki ..kocası 2 günlük lohusayken kadınların koynundan çıktı önünü alamadı tam bitti derken yeni bi kadın çıktı karşısına .bazen sabır taşı olsa çatlardı dedim ama sabretti hep.ama psikolojisi acaip bozuldu hiç eski arkadaşım dedğil .ilaçlarla ayakta duruyo.benki yuva yıkılmasın isterim kız kaç defa gurursuzmusun daha ne bekliyosun boşansana dedim kıza.şuan süt dökmüş kedi gibi karınsınn dizinin dibinde ama ben inanmıyorum şahsen.yinede Allah huzur mutluluk versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…