2008 Kasım Anneleri

benimde fater senin gibi olacak işlerimin aynı senin gibi sadece tadilat yok bizde bende kadın
tutmayı düşünüyorum bakalım

hoşbulduk darkcım
bende geceleri bir yandan bir yana dönerken çok acı çekiyorum artık
böyle sanki karnımın içi acıyor gibi oluyor
sizin de oluyor mu kızlar?

ahhhhh şu kardeşler olmasa ne yapardık
benimde kardeşim yardım edecek bakalım öyle konuştuk
aslında annemde yardım edrdi ama bu aralar o da rahatsız
hallederiz herhalde kocişden de yardım sözü aldım kim tutar bizi demi amasengözlerimebaksanab

Heytttt merhaba herkeze.Elifdem hosgeldin,daha vaktimiz var paylasiriz yine bircok sey.

Dün aksam ve bu sabah biraz kasiklarim agriyor,yogada habire dogum pozisyonlarini

yapiyoruz sanirim ondan oldu agrilar.Birde benim siddetli karin agrilarim hic gecmiyor kizlar,

pzrtesi doktora sorucam ama fena halde agriyor.Birde,bende akinti normal sivi olarakta

ama iki gündür bir iki kez daha koyu ve yapiskan bi sekilde oldu bu insl.kötü birsey diildir dimi?

Oglusum hep sagda oldugu icin,saga yattigim an basliyor vurmaya büyük ihtimal sIkIsIyor:)

artik sola yatmaktan tutuldu hertarafim ya..Gelsin artik bebeler ben cok sIkIldIm galiba.

Kardeşim erkek bu arada :) Ama ona kalan işlerde güç gerektirenler zaten
Sözlüsüde gelcek.Beraber yaparlar
Zaten canlarım daha önce geldiklerinde evi süpürüp,silmişlerdi bir güzel.
Fayansları sildirmeyi düşünüyorum ben.Yükseğe ben çıkamam.Eşiminde yükseklik korkusu var.O merdivenin üstünde duramaz :) Kardeşimin ellerinden öpecek artık fayanslar.
Kociş günlük işlerde yardımcım zaten.Bi ara biraz gevşemişti ama çok şükürşimdilerde yine iyi yardımcı oluyor.

benimde o dönüşlerim çok acılı oluyor dönerken sanki suyum gelecek gibi:))

Ya aSORTİE BEN ÇOK MERAK EDİYORUM O SU GELMESİNİ :)
Geçenlerde gece bi terlemişim.Üzerime ne polar eşofman giymiştim gece üşüdüğüm için.Öyle uyuyunca sırılsıklam olmuşum.
Gece bi kalktım wc ye.Bacaklarımdan aşağı sular akıyor.Sırtım su gibi.Üstümü değiştim hemen.Sabah eşime anlattım.Suyun mu geldi yoksa dedi Benide bi panik aldı.Olabilir mi acaba diye.Sonra düşünüdüm ben wc ye gittim öyle olsa çamaşırım ıslak olur.

Bu arada iç çamaşırlar beyaz yada açık renk olsun kızlar.Kanlı sümüksü nişan geldiğinde anlarız.ben zaten sürekli kağıt havlu koyuyorum.Yoksa bana iç çamaşırı dayanmaz.
Pedlerde pişik yapıyor.Böyle bir çözüm buldum.

Az kaldı Çilek az daha sabret bakalım bende özledim kızımı iyice :)
Dün saç bandı aldım onu hayal ettim :)

Akıntı bende genelde daha katı şekilde ayıp olcak ama balgamsı oluyor.
Doğum yaklaştı mutlaka farklılıklar olacaktır herşeyde.

Dark bu bahsettigin birkez arkadasimin evinde oldu bana,bi süre kalkamadim yerimden.

Hlabuki kalinda diildi üzerim ama oturdugum yerde terlemisim koltuklar deriydi,hafif kipirdadim

nasil islak altim:) kalkip kalkmamkta tereddüt etsemde hemen gittim wc`ye ,neyseki termis.

Genelde hastanede patlatiyorlarmis suyu,bende evde geleni cok az duydum.Son zamanalrda

encok bunun icin disarda olmaktan cekinirim ben galiba,gelirse rezil olurum yaa.

hoşgeldin elifdem cim bende senin gibi geç üye olanlardanım malesef olsun sonundanda olsa yakaladık biyerden...

dark bende senin gibi kağıt havlu kullanıyorum
en çok onunla rahat ettim doğrusu
hem daha sık değiştirebiliyorum hemde terleyip pişik olmuyorum

Allah korusun insl.öyle bisiy gelmez basimiza.Hatanede gelsin en yiisi bu bence.

Ya ben günlül pedlerden vazgecemedim,bir ara denedim kagit havlu durmadi yerinde

taa belime yada göbegime geldi:) offf gidip evlerimi biraz süpüreyim ben hicte canim

istemiyor ama yarin vaktim olmaz..simdilik öpüyorum herkezi.

Walla ben de en çok bu şekilde rahat ettim.
Benim cildim pek gelemiyor pedlere bi şekilde pişik oluyor.Yoksa aylardır böyle rahat edemezdim.

Çilekcim kolay gelsin sana.Bende atıştırayım biraz.Belki eşimle dışarıya çıkarız hava güzel.

kolay gelsin çilekcim kendini yorma çokfazla
darkcım sizede iyi gezmeler canım şööööööyle romantik romantik yürüyün bakalım

heyyyyyyyyyy millettttt biz geldik offfff kaçb gün olmuş gelmeyeli hastayım kızlar geberiyorum antibiyotik bkullanıyorum 5 gün oldu dahada geçmeye niyeti yok yandım valla yarın randevüm var inşalah büyümüştür kuzum sizler naptınız doğuran felan yok demi:))))

mmmf canım geçmiş olsun
inşallah çabucak iyileşirsin canım yarın ki randevunda güzel geçer merak etme
bizi de haberdar edersin artık

hee kızlar aklımdayken bnim gibi 3 gün kıvranıp sakın sonra aramayın dru bide frıça yedim son haftalar çokönemli aaaa neden aramadın beni dedi baa.....
saol fatercım inşallah geçer

selam kızllaarrrrr;

ay çok yoruldum ..bütün gün evle uğraştım temizlik filan ve sonunda kızımın giysilerini yıkadım..hepsini elde yıkama ayarına attım bir günde 5 makine yıkadım..ne çamaşır kurutmalığı nede ipler almadı giysileri o kadar çokmuş ki ben bile şaşırdım..bi makine duruyo sandalyelere filan serdim artık yer kalmadı ..bilsem almıycağını yarın yıkardım..olsun hepsi çıksın istedim aradan..daha nevresimleri battaniyeleri havluları var büyük şeyler kaldı yani.

bu arada gecelik ve pijama takımı aldım..gecelik lohusa geceliği çok hoş göğüs yerinde delik var göğsünü ordan çıkarıyon çok komik :))).birde dandik bitane aldımmı yeter ..bu hastanede milleti karşılamak için ideal çok da şık duruyo..

akıntı olayına gelince normalde sıvı şekilde geliyo benden günlük ped kullanıyorum..yorulduğum veya çok gezdiğim zamanlarda biraz koyulaşıyo sonra geçiyo ..ben kendi kendime teşhisi koydum yani yorulunca oluyo diye..normal yani bu durumlar..

mmmf cim cok gecmis olsun canim..

eylül bende fena yoruldumya tüm evi süpürdüm ve sildim

toz aldim,yatagimin nevresimlerini filan degistim..Ama bittim yani.

Sende baya is yapmisin,ben her aldigimda yikadim bebegin esyalarini

onun icin simdiye yikanmadik bisiy kalmadi.iykide öyle yapmisim cünkü

oldukca yorulcakmisim simdi.Ya bende iki gündür öncekine göre daha

koyu gelince sivi sormak istedim sizdede varmi diye.demekki hepimizde oluyor

yavas yavas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…