2008 Kasım Anneleri

Derincim çok küçükler.Muhtemelen fırlatacaklar, düşürecekler.Bence şimdilik ucuza kaçıp, ilerisi için yatırım yapmak daha güzel.İlerde herşeyden anlıcaklar.Kalite isticekler.O zamana para biriktirmek lazım:) Ama tabi çapaklı, çatlak üründe alınmaz.Orta halli bişi yeter onlara..

evt ilerde bizi beğenmeyecek bir dönem bu sıpalar dimi:))
daha önümüzde ergenlik var(
6.sınıfa giden kızı olan bir arkadaşım
bu günler en güzel günler
kıymetini bil der hep
okul başlayınca yandın
ergennlik dönemine doğru hepten yandın diyo:))
allah sağlık sıhhat versin
o günleride görelim inş.

hepımız gectık aynı donemlerden
az cok anlarız evlatlarımızı yardımcı olmaya calısırız ınsa allah
bızlerın ergenlık donemıne nıspeten daha profesyonel yaklasacagımızı dusunuyorum

ben asıl bır gun karsımıza cıkıp tamam evlenıcem dıyecegı gunu merak edıyorum
allah korusun ya vıcdansıza denk gelırlerse dıye cok korkuyorum
kız olsun erkek olsun her ıs anne de bıter
herkes yavrusuna once ınsanlıgı vıcdanı ogretırse kımseye zararları olmaz kuzularımızın

allahım hepsını ıyılerle karsılastırsın

selam güzeller dersim bitti geldim eve, amma yazmışsınız bakamadım gçmişe, öğretmen arkadaşlarımın bu güzel gününü kutlarım bende akşama hazırlanıcam birazdan

Derinnn ananmm hani şu gidicez gidemedik falan diodun o kız mı yoksaaa yanarım yanarım neye biliyormusunuz o kadar sıkıntılarına vs lerine katlanırız o gider biri ile aldatırsa harapa olurum ona değil ama boşa geçen sıkıntılı anlamsız zamanlarıma erkekler tuhaf yaratıklar ne onlarla nede onlarsız olmuyor işte kötü olmuş yaa allah sabır versin ona da 2 çocukla zor ortada kalmak
Biz inşalla bi akşam iş çıkışı gidicez derinime hatta yarın bile olabilir ayçadan haber bekliyorum bende

derincim arkadaşına üzüldüm...:113:valla erkekleri anlamak zor sabah facede tanımadığım bir kızla bir grup içinde erkeklerden sohbet ettik orada da dedim birileri erkeğin elinin kiri dedikçe bunlar iyice tepemize çıkacaklar... Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları gün olur devran döner karısının kıymetini anlar ama iş işden geçmiş olur...ama bir çok kadın malesef çocuk için sabredip psikolojisini bozuyor..

oyuncak eşya felan konusunda bende yasmin gibi düşünüyorum.. yeri gelir iyisini alırım belki ama genelde orta halli şeyler almak daha mantıklı zaten hemen iki günde bir yerleri halloluyor oyuncakların eşyaların daha şimdi bişeyin kıymetini bilecek yaşta değiller ilerde nasılsa marka şeyler isteyecekler başkalarından görüp o zaman nasıl yetişiriz onlara bilemem...

bizimde büyükçe bi orta sehpamız vardı taşındığımızdan beri kullanamıyordum ardaya masa yaptım bende onu 3 tanede deri büyük puf minderimiz vardı onlarıda etrafına attım boya kalemleri kitapları herşeyi yığdık çöplük gibi:86nlarla takılıyor sandalye alasım varda benim oğlan nerelere tırmanır diye korkumdan alamıyorum:97:

Erkekler tuhaf gerçekten.Ben eşime çok güvenirim.Geçen Öyle bir geçer zamankiyi izliyoruz.Dedim ki; Barış sen de güzel bir kadın çıksaydı karşına böyle yapar mıydın? Bana "Dünyaya bir kere geliyoruz dedi.Ben de haklısın, aynı fikirdeyim.Daha yakışıklı bişi bulursam hiç şansın yok dedim:) Ya demek ki felsefeleri bu..Biz kadınlar ise evlenince herşeyi bitiriyoruz.Göz göze gelmek bile başka erkekle yasak kendimizce.Bizimki doğru bence.Hayatın bir noktasında istikrarı yakalamak lazım.Erkekler içinde geçerli.Ali ne oldu akşam, döt oldu afedersiniz.Şey gibi açıkda kaldı:))

Valla ben dizideki kadın gibi davranamam çok sakin ve sabırlı hoş doğru olanda bu ama kadın beni hastaneden kovucak git dicek yolarım onu valla
Ya da hastaneye gitmem ne hali varsa görsün derim eve almam başa gelince anlaşılmıyor gerçi ama sanırım gururumdan arkama dönemm bir daha gibime geliyor

bu dizide osmanın hastasıyım yiyesim geliyo o bıdır bıdır konuşurken. 6 yaşındaymış, daha ufak sanmıştım tam bi böcük.oraya bakınca güçlenmiş bi kadın görüyorum cemile..evli oldukları zaman ne biliyim daha basiretsiz duruyordu her bölüm dahada güçleniyor.herkez yazııık diyordur belki ama bence bi kadına ayrılıkda yakıisıyor onurlu gururlu dimdik olduğu sürece ali gibilerde bi köşede burnunu çeke çeke bakıyorlar. basacan tekmeyi çocuk mocuk hikaye uçkuruna sahip çıkamayan babaya hiçbir evladın ihtiyacı yok.ne biliyim diğerlerini geç eşini yuvanı osman gibi evladım olsun dünyanın en yakışıklısı çıksın karşıma dönüp bakmam walla

polipcim bizimkilerde mutfak masasamıza yer kalmayınca çocuk odasına koydum arada böyle sandalyeye büyük adam gibi oturup kağıt kalem ders yapıyorlar sanki...
dedim azcık büyük olsalarmış okuldada işlerine yararmış masamız çokta hoşlarına gitti şimdilik tepesine çıkmıyorlar yanlarında hep ben oluyorum...

bu arada mutfağım çok karışıktı dünden elimi değemedim dişim çok ağrıyor oraları sildim temziledim.. akşam yuemeğimi ayrladım daha pişecek ama olsun bişeye karar verdinmi pişirmesi kolay...kıyma çıkardım köfte yapıcam yanınada mercimek yemeği yapım diyorum ıslattım.. epeydir yemiyoruz değişiklik olsun... birde pilav yaptımmı tamam akşam menüsü...ha dünden arabaşı çorbasıda var (tavuk çorbası yani)
hadi dökülün sizde menüleri...

Son düzenleme:
hiçbi fikrim yok yemek konusunda dün karışık kızartma yaptım sarımsaklı yoğurtlu falan.önceki gün etli nohut yemeği yapmıştım burda bi balıkcı vardı oda kurban bayramı yüzündenmi bilmem dükkan kapalı yoksa hamsi alayım diyodum.offf anamın meşhur sözü altın değerinde konunda üstüne cuk oturacakERKEĞİN ÖMRÜ İKİNCİ KARIYI NE ZAMAN ALCAM DİYE DİYE, KADINININ ÖMRÜ NE PİŞİRSEM AKŞAMA DİYE DİYE BİTERMİŞ

Açıkcası bende öyle bir açıkta çekip gitme taraftarıyım bir kere affedilen tekrar yapar bence bende bunu göze alamam her gördüğümde de midem kalkar hiçbirşey eskisi gibi olmaz kötü soğuk saygısız bir ortamda çocuğumu büyütmektense daha sevgi dolu saygılı bir ortamda büyütmeyi tercih ederim

Heh annen doğru söylüyormuş polipim
Dün annem pırasa ve sebzeli bulgur pilavı yapmıştı bugünde zeytinyağlı kabak ve makarna yapmış hoş öğlen ayıptır sölemesi yi yavrumm yiii pizza yedim yiter anane diyemedim yidimde yidim inanamıyorum kendime bu gidişle na.... zayıflarım ben

kesinlikle taviz vermeyeceğimm 2 şeyyyy
Birrrr dayakkkk, bi tiske tokatı bilem yeterr...
ikiiiii ihanetiii..eve gelmesine bilem gerek yokk..eşyalarını pencereden aşağıya atarımm..ne benim yüzümü nede kızımı görebilirr...
üççççç yaparımmm bilirrrr :)))

akşama tavuk yapacam bugünn, yanınada bişiler uydururumm :))

doğumgünü topiğine hediyelerimizide yükledimm..

seda ben senin kocan olsam hayatta cesaret edemezdim seni aldatmaya,Allah şerrinden korusun 1,80 boyla adamın ümüğüne çökersin kimse alamaz elinden

kızlar yaa..lazerli epilasyon aleti çıkmış..eve alıyon kendin yapıyonn..gerçi ben zaten bacaklarıma yaptırdım..ama paketi yapmak i:))çin alsammı diyomm..daha doğrusu 2 arkadaş alalım dedik ama..hani evde kendimiz yapabilirmiyiz ki acaba ...

selam millet,gece 3 ten beri yari uyku yari ayaktayiz.Tombigim ateslendi gece,yanaklari falan kirmizi kirmizi oldu,,simdi biraz uyuduk uyandik.Ilacinda etkisi oldu suan hafif hafif kipirdamaya basladi.Aman ben aliskin olmayinca sakin duran cocuga cok moralim bozuldu.Sabah yanyana oturduk caillou izledik,halbuki deniz hem izler hem kudururdu.benim bünyeme fazla geldi sakinligi.vallahi abartmiyorum,cocuk arada bi koltuga filan yatiyor hemen gidip kontrol ediyorum bisiyi yok.simdi tavuk corbasi yaptim insl.icerde icim rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…