2008 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun çilekom telaşlanma biliyorsun ateş olayı 3 günden fazla olursa ve yüksek olursa tehlikeli sizin oralar buzdur şimdi dışarıda çıkartıyorsun ya belkim üşütmüştür kuşş onun o kırmızı kırmızı yanaklarını yerim ben çapkın ördek bünye kaldırmadı çok çapkınlığı :)

GEÇMİŞ OLSUN ÇİLEĞİM korkma geçer içir çorbasını ateş olursa biraz banyoda vakit geçirin banyo çokk rahatlatır .tavuk suyu çorbaya yahudi penisilini deniyormuş acayip şifalı olduğuna inanılırmış bende çok severim geçer inşallah

saol sedosum..yok telaslanmam aslinda atesten diil,cocuk birden sakinlesince sasirdim.Hani aliskin diilimyaa ondan.Hergü ncikiyor canim,yoksa buranin havasina alisamaz.Disardan diilde eve gelince bazen soyunuyor bence ondan olmustur.

Derincim simdi gördüm yazilarini,canim yineleyip seni üzmek istemiyorum.Allah geride kalanlara uzun ömürler versin insl.

saol topraaaamm..hem tavuk sulu hemde tavuklu yapiyorum ben.blendirdan geciriyorum tavuklari krema gibi oluyor deniz cok sever bunu.simdilik atesimiz iyide cocuk sakin.olmazsa götürürüm doktora,canimi sIkIyor sakinligi.

çileğim hoışgeldin..
geçmiş olsun kuzuna... çabuk atlatır inşallah...

offf bende gidim şu kudurukları uyutum dolanıp duruyorlar uykuları geldi inat etti kerem demin kalkınca kaanda kalktı...

Denizinde varmı öle soyunma huyu arda da ara ara ne çorap giyiyor ne de kıyafet atletle dolaşıyoruz bu yüzden bayramı öksürük ve griple geçirdik neyse ki atlattık valla çocuklar hastalanınca insanın tadı tuzu kalmıyor bir yemek yemediği zaman birde hasta olduğunda mutsuz oluyorum

Çileğim geçmiş olsun.Sıcak bişiler yesin yavru.Birkaç güne hafifler..

Ahretim lazer epilasyon dedinde.Arefe gün ağdaya gittim.Hayatımda böyle bir acı bilmiyorum ya.Kıza da söyledim.Ne kızlıktan kadınlığa geçerken, ne de doğumumda böyle bir acı görmedim dedim.Hoplattı valla.Ben de bu aralar paket epilasyon düşünüyorum.Zamanım az işte

Son düzenleme:

aslinda yoktu soyunma huyu,ama babasi cok yangin.adam evde sürekli sortla tisörtle geziyor.Denizde bazen tutturur bende tisörtle gezcem diye.Corabini pek cikarmaz,ayakalrim üsüyor üzülmesinler diye.Kandirmistim ben cikartirsan üzülürler diye.yani suclu babamiz,hep onun yüzünden.evet sedosumyaa hic keyfim yok.Rabbim onlari hasta etmesin.

Bunlar fani seyler ugrasmayin paketinizle filan,yazik yaa ben üzülüyorum ona co kcanini yakiyorsunuz.Hayatta kiyamam vallaa,oyy canim cok tatli benim,hele seysimin daha bi kiymetli.. ama bacaklarima istiyorum ben,koltuk alti istemiyorum ter bezleriyle oynuyormus terleme yapiyormus.ben hic terlemem koltuk altimdan,yani birde dedikleri gibi olusa fena bozulurum

bu kadın milletinin ne derdi var tüyleriyle anlamam hiç kışın sıcak tutsun diye vermiş yaradan en azından ben böle olduğunu sanıyorum hayatta elletmem ormantik dokumdan memnunum

Yaso kısss karıştırdın ben bahsetmedim epilasyondan :)
Çilekom şahsen bnmde cnm çok kıymetli tırsağım tekiyim bu konuda yaptırmam gereken çok şey var ama sırf korktuğumdan cesaret edemiyorum
Burnumda büyük bir geniz eti var aldırmam lazım,şakağımda beze var aldırmam lazım,20,lik dişlerim çektirmem gereken dişlerim var ama sorunlu ameliyatlı falan olması gereken çok korkuyorum biri beni cesaretlendirsin yoksam çürüyüp gideceğim valla 80,liklere taş çıkarttırırım pofff

seda senin garanti süren bitmediyse söle herife iade etsin seni ne kız öle heryerin çürük anaaa 27 yaşında dışardan liselik ühüüü iç aksam müzelik

selam kızlar
bi saattir gecmısı okuyorum ne cok konusmussunuz sıte ıkıde bır gırıs ıstedı sınırlerım zıpladı
Öncelıkle butun öğretmenlerın ve öğretmen arkadaslarımın günü kultu olsun
Derinim gelmiş hosgeldın canım tekrar basın sağolsun

çilek kendine bi avatar bul kız mümkünse siyasi içeriği olmayan şöle kokoş sana yakışır bişey olsun walla böle boş boş olmıyyyy

neden öyle diyonuz kızlar yaa..
paketi yaptırsak şöyle kaymak gibii..oyyyyy yemede yanında yattt :)))))))))))
yuhhhh diyom kendime, başkada bişi demiyommm...:))))))))

Polipim valla aynen öyle müzelik ama herif bnm dış güzelliğime değil değil kalp güzelliğime bakıyor ondan zaar hala kontejanım dolu :)
yasom Bnm dişlerdeki dolgular düşmüştü hamiellikte 20liklerde zaten olması gereken
Şakağımdaki beze tuhaf kendiliğinden olan birşey doğumdan sonra lokal anestezi ile aldırmıştım enfeksiyon kapmıştı o yüzden doktor tam alamadı bu sefer keseciğin alınması gerek ama tehlikeli bir bölge korkuyorum geniz etide genetik babadan bana nefes almam zor oluyor dışım güzel ama sorunlarım var tadilata ihtiyacım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…