2008 Kasım Anneleri

eylülcüm güle güle kullanın kirletin inşallah.
çilekcim saol o akıntı bendede baya bi ko-yulaştı beyaz ama sert oluyo demek hatırlamıyorumki

çilekcim bu arada senin yerinde ben olsaydım şayet haftaya doğuracak olacaktım ..38. haftaya gün aldım çünkü ama daha 4 haftam var ..ay bak yine heyecanlandım..

Aaaaa sen aldinmi gününü?Ben okumadim hayatim,cok heycanlandim bende simdi.

Ayy eylül ne heycanli dimi?insl.hayirlisiyla alirwsin canim bebegini kucagina..

Aaaaa sen aldinmi gününü?Ben okumadim hayatim,cok heycanlandim bende simdi.

Ayy eylül ne heycanli dimi?insl.hayirlisiyla alirwsin canim bebegini kucagina..
canım bir aksilik olmaz ise 7 kasım ..ama dr birkaç gün oynayabilir onuda konuşuruz zaten dedi..bende heyecanlandım..
yarın kontrolümüz var netleşir heralde ..ayy kızımı da görücem ..

kızlar yarın artık evime döneceğim kısmetse ve buradaki son günümde havuzlu hana bir gideyim dedim annemlerle gittik ve oğluma bir nevresim, doğal akış biberonu, su içmek için biberon, yıkanması için sünger, emik tutacağı ve bir eşofman takım aldım çok güzeller evime dönünce resimlerini çekip koymayı düşünüyorum ama halim olursa bugünler de epeyce halsiz oluyorum

bu arada kızlar benim eltim vardı birkaç aydır bebek istiyordu bugün haber verdi hamileymişşşş onun adına sevindim ama yaşayacaklarını düşününce gözüm korkmadı değil:)))

mmf geçmiş olsun..

Eylül,çilek oh evler yine tertemiz.Benim pek rutin işim yoktu bugün.Eşim süpürgeyi açıp yinede bi süpürdü evi.Yemeğide eşimden yedik :) Ohh değmeyin keyfime..

Beklemek,Eylül aldıklarınız hayırlı olsun.

bende yeni defteri verdim şimdi eşime eskiyi temize çekiyor.Bu defter daha çok hoşuma giti.
Bazı önemli olayları yada o günkü duygularımızı yazmıştık.İleride bende kızıma hediye etmeyi düşünüyorum.O günleri de hayırlısıyla görürüz inşallah.

Darkcim esas sen iyisin,baksana hemen hemen tüm isleri esin yapmis:)

Ben bekleyemiyorum esimin gelmesini,hos gelincede kirmizi gözlerle

geliyor kiyamiyorum bazen:) anca hafta sonu vaktimiz oluyor,ama o zamana

kadarda ben duramiyorum.Esimle fena kapistik bugün bunlar yüzünden ama napiim

heran dogurruum filan evim pis olmasin dimi? :)

Beklemekcim hayirli olsun eltinin bebegide.

Benim eşimde çok kızıyor ben evi süpürmeye kalkınca felan.Kurtlumusun sen ya diyor D
Yapma ben sonra yparım diyor.Ama ben de sonraya kalsın istemiyorum arada kaçak yapıyorum.Öyle böyle idare ediyoruz işte .
Aman sen de dikkat et canım son haftalarındasın.Deniz bebek heran gelmek isteyebilir.Yaparken hepsini birlikte değil azar azar yap.

Haklisin darkcimda duramiyorum galiba ben.Birde ev süpürmek ilk baslardan buyana

cok sakincaliymis aslinda,sürekli karin kaslari calistigi icin heran normal dogumu baslatabiliyormus.

Bende söylemiyorum yaptigimi ama yerleri silince deterjan kokusundan hemen anliyor

Artik daha aza indiririm bende,gelmesin oglum az daha beklesin yaa.

canım benim kızımda sag tarafta kafayı bir dayıyor sanki derim yırtılacak gibi oluyor.yaa resmen bizi dinliyor bu ufaklıklar.hihoyyyt

evet kızlar dikkat edin yer süpürürken bende bazen gizli gizli süpürüyorum ama fazla bastırmadan yavaş yavaş.genelde eşim hallediyor süpürge işini.artık idare edicez bazen görseniz resmen yag çekiyorum eşime süpürgeyi falan yapsın diye.oda bana kızıyor ama içim rahat etmiyor işte.eşiniz işlerinizi zorla yaptıgında sizde 'aman yigidim aman aslanım'falan deyiverin erkekler kolay gaza geliyor valla.a.sa.s

günaydın kızlaaar napıyonuz özledim walla sizi giremedim kaç gündür ara ara yazdıklarınıza bakabildim.ya kızlar benim oğlan pozisyon değiştirdi.sırtını kafasını ve poposunu göbek deliğimin olduğu yere dayadı elleri ve ayakları iç tarafta habire içimi tekmeliyor en fazla da vajinama tekme atıyo herseferinde acıdan ağlıyorum çok canımı yakıyor ve hiç durmuyor dinlenmiyor deliricem yaa.acaba doktoru arasammı ama ne yapabilirki??

Günaydın kızlar, kısacık tatilim bitti ne yazık ki. Sizleri çok özledim ama. Korkuyordum acaba bir küçük yaramazlık falan yapmış mıdır diye, Allahtan herkes yerli yerinde duruyor.

Evde olmak bambaşka bir şeymiş kızlar. Ağrı, sızı hiçbir şey kalmıyor. Zorlanmıyorsun. Ne kadar fark ediyor dedim. Neyse 26 gün falan kaldı izne ayrılmama.

Umaırm sizlerin tatili güzeldir kızlar. Ben çok kötü, stresli bir tatil yaşadım. Çok büyük olaylar oldu. Öz ananem ve öz teyzem bu halde bana yapmadıklarını bırakmadılar. Olaylara girmek istemiyorum ama çok zordu. Kalp hastası annem ve 8 aylık hamile ben bütün bunlarla mücadele etmek zorunda kaldım. Keşke dedim eşim gitmeseydi ve biz evimizde kalsaydık ama oldu bir kere. Hala geceleri rüyamda kabuslar görüyorum. Öyle kötü laflar duydum ki, hayatım boyunca hiç kimseyle böyle kavga etmemiştim ve böyle sözler duymamıştım... Anlayamadım, bunaldım ama kızım iyi. Kızım benimle, yanımda, bana güç veriyor. Babamız ise pazartesi geliyor... Önce gelmek için çok çaba sarfetti ama yer bulamadı. İşte böyle kötü geçen bir tatil ve unutmak istediğim akrabalar. Akraba olarak bile anmak istemiyorum. Böyle şeyler hep gazete haberlerinde olur sanıyordum, gerçekte de yaşanıyormuş. Ama kızlar var ya şu hamileliğim boyunca yaşadığım üzüntüyü hiçbir zaman yaşamadım. Nasıl bir talihsizlikse tüm terslikler, hastalıklar hep hamileliğime denk geldi. Umarım kızım bunlardan etkilenmez...

ah julicim seni herhalde en iyi ben anlarım kayınvalidemden teyzemden kuzenimden ondan bundan çekmediğim kalmadı benim de hep üzdüler hep üzdüler bende çok etkilendim takma kafanı diycem ama emin ol takmamazlık edemiyosun çünkü sana kötülük yapanlar el değil direkt kanından insanlar.çok iyi anlıyorum seni.ama sen onları mutluluğunla cezalandır tek bu olur sana öğüdüm.senin mutluluğunla kahrolsunlar inşallah.ben öyle yapıyorum ve emin ol hepsi şimdi pervane etrafımda artık yalakalıktan ikiyüzlülükten mi yoksa pişmanlıktan mı bilmiyorum ama takmıyorum da açıkçası hiç umursamıyorum onları.bu daha da koyuyo onlara emin ol canım.üzme bebişini de kendini de.şu geçen zamanını geri getiremezsin oyüzden boşa üzüntüyle harcayıp onları sevindirme derim ben

günaydın kızlarrrr
evet günaydın diyorum çünkü ben bu saate kadar uyumuşum:1shok:
nasıl oldu anlamadım eşimi işe gönderip tekrar yattım veeee kalktığımda saat 1 olmuştu
halbuki çok uyumayı sevmem
buda hamişliktendir demi:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

atatanem canım benim oğlumunda kafası ve sırtı hep göbk deliğimin oralarda :ecrin_bebek:
ama ayakları hep sağ tarafta belime yakın iyice güçlendiler artık her tekme yiyişimizde yrimizden zıplatıyor yaramazlar

julicim senin adına üzüldüm ama boşver:1hug:
onlar yaptıklarından utansınlar ne demek ya sen hamile bir bayansın anneciğinde yeni ayağa kalkmış çok ayıp valla
ama atatanem çok güzel demiş sen onlara aldırma eşin ve annenle mutlu ol ki daha çok kahrolsunlar:lepi:
üzülüp bebeğini de üzme onları sevindirme canım
zamanla herkes birbirini tanıyıp haklıyı haksızı daha iyi anlıyor

Evet Atatanem, ben önemsemiyorum, akraba mutlaka hayatımda olması gereken bir olgu değil, kimi zaman bir arkadaşım akrabadan daha öte bir yer eder benim için. Sadece kötülükleri bitmeyecek arayıp hep annemi üzecekler, ona bişey olacak diye korkuyorum. Yoksa gerçekten ben hiç umursamam. İnan eşimin ailesi beni nasıl el üstünde tutuyor. Onlara veririm sevgimi...Sağolun desteğiniz için.

Hani size gitmeden nasıl uyuyorsunuz falan diyordum ya. Evde kalınca günün neredeyse 16 saatini uyuyarak geçirdim. Belki olaylardan kaçmak için de olabilir. Ama nasıl tatlı geldi o uykular. Hiç uyanmak istemedim.

canım annene de tembih et bence görüşmesin ben şuan b unu yapıyorum bana kötülüğü dokunan bana dokunan hiçkimseyle görüşmüyorum.düşün teyzemle ilişiğimi tümüyle kestim.bunu yapmazsanız üzülen siz olursunuz.annen de bisüre görüşmesin bence.çıkmasın telefonlarına onların gidip gelmesin.yada açıkça söylesin kusura bakmayın ben hastayım dinlenmek istiyorum bisüre kafa dinliycem herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyorum desin.

herkese merhaba kızlara.s. nasılsınız bugün biz çook iyiyiz şükür:Saruboceq: akıntı olaylarına girmişsiniz
gerçekten yorulunca benim akıntımda koyulaşıyor ve akıntım çoğaldı bu da doğumun yaklaştığının
göstergesiymiş:1shok: sanırım yaklaştık çünkü kızımda iyice aşağı indiii ben günlük ped kullanıyorum
akıntı için ama açık renk çamaşır giymeye de dikkat ediyorum
julicim seni çok iyi anlıyorum:teselli: öyle akraba görünümlü o kadar insan var kii e ben artık
kimseyle görüşmüyorum öyle insanların hatta hiç birisiyle görüşüp moralimi bozmaya değmez
benim zaten öyle insanlara da ihtiyacım yok allaha yakın bana uzak olsunlar sende sil kafandana.s
düşünüp moral bozmaya değmez canım
çilekcim seninde pek az kaldı canım ne güzell kavuşmaya az kaldıı:1rolleyes:
fatercim bol bol uyu şimdiden daha sonra çok aramayız inşallah bu günlerimirmirmirmir
bu arada benim minik kuşumda:ecrin_bebek: sağda duruyor poposunu bir dayıyor ben de
sen doğ ısırıcam o poponu diyorumm onu çook ösledimm artık:asigim:

ayy çileeek kız cidden senin azcık bişey kaldı yaa ayy nekadar heyecanlısındır şimdi sen senin yerine bende heyecanlandım şimdi.herşeyin hazır dimi kız??eksik gedik yok dimi??
kızlar benim akıntım önceden çoktu şimdi normale döndü bende günlük ped kullanıyorum günde 4-5 defa değiştiriyorum ve inanılmaz rahatım oyüzden.rengi de normal herhalde bizim doğuma daha zamanımız olduğundan daha değişiklik olmadı akıntımda.

asortiecim geçmişi çok okumadım canım ama arada biyerde biri bahsetmiş sen rahatsızlandınmı canım?geçmiş olsun merak ettim önemli bişey yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…