2008 Kasım Anneleri

Ya demek sizin de başınıza geldi. Peki insanın vicdanı hiç mi sızlamaz, ben diyorum ki gerçekten biri bana çok büyük bir kötülük yapsa ve hamile oılsa, ben ona asla tek bir kötü söz söyleyemem. Hamile diye. Ama insanlar acımadan sana kötülük yaşatıyorlar. En vahimi de hayatında gördüğün en kötü insanların senin ailende olması. İnsan seçemiyor onları ama silebiliyor. Hem de kızım için gözümü kırpmadan silerim. :)

Bu arda evet çileğin günlerine bakınca içimi heyecan kapladı. Neredeyse 37. haftasında ve Deniz oığlan 37'den sonra her an gelmek isteyebilir. İnanamıyorum günlerimizin bu kadar yaklaştığına. Zaten Ekim ayı bana hiç gelmeyecekmiş gibi geliyordu. Şimdi ekimin içine girince bir tuhaf oldum.

ya bitürlü bitmek bilmiyo sanki.beni gören herkes kızım sen daha doğurmadınmı diyo.ben de diyom böyle iyi daha çıkarmayı düşünmüyorum diye dalga geçiyorum:))ama gerçekten zaman geçmek bilmiyor bir an önce gelseler asıl ozaman zamanın nasıl geçtiğini anlamıycakmışız koşuşturmaktan.keşke başlasak o telaşlara da konuştuğumuz konular değişse.artık gazan kusmuktan falan bahsetmeye başlasak:)))

atacım benim kanamam oldu bayramın 2.günü ama allah şükür bişey çıkmadı
julicim ben çok önceden kesmiştim görüşmemeyi o yüzden hamileliğimde çok rahat ettim iyi ki kesmişim dedim

asortiecim çok geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım aman dikkat et kendine canım riskli zamanlardayız walla artık ben gezip tozmayı kesicem kızlar her fırsatta ayakları uzatıp yatıcam.artık hemen yorulmaya başladım.yorulunca da batu beyin intikamı çok acı oluyo:))

ben yatıyorum bile atatanem
ama önümüzdeki hafat işlerim biraz çok bu işleri de halledince her fırsatta yatıp uyumayı planlıyorum
tabi yapabilirsem

atacım benim kanamam oldu bayramın 2.günü ama allah şükür bişey çıkmadı
julicim ben çok önceden kesmiştim görüşmemeyi o yüzden hamileliğimde çok rahat ettim iyi ki kesmişim dedim

canım peki dr. ne dedi kanama için çünku arada bır lekelenme oluyorda bende ben bu hafta gıdecem dr.

Gebeliğin hangi haftasında meydana gelirse gelsin vajinal kanama mutlaka doktor değerlendirmesi gerektiren bir durumdur. Kanamanın çok hafif olması ya da bir süre sonra kendiliğinden kesilmesi, doktor kontrolünden vazgeçmek için bir neden teşkil etmemelidir.

Bu yazıyı Kağan Kocatepe'nin sitesinden aldım. Bir hafta önce ben de çok az bir kanama yaşadım. Çok az olmasına ve devam etmemesine rağmen doktorum hemen görmek istedi. Bence ihmal etmeden siz de gidin.

canım peki dr. ne dedi kanama için çünku arada bır lekelenme oluyorda bende ben bu hafta gıdecem dr.

canım doktorumu aradım ama ben o gün çok gezdim yoruldum bir de arabayla
taaak diye çukura girdim ve wc ye girdiğimde kanamam oldu ama çok azdı.
doktor dedi ki 2 saat bekle aktifleşirse hemen gel ama devam etmezse yorgunluktandır dedi
çok şükür ki devam etmedi benim ki ama sen yine de kontrole gittiğinde bi baktır

canım doktorum dedi ki 2 saat bekle aktifleşirse hemen gel ama devam etmezse yorgunluktandır dedi
çok şükür ki devam etmedi benim ki normalmiş ama olması yorgunluktan
teyzeminde olmuştu ama tabi ki ihmal etmemek gerekli ama ben arayıp sormayı
tercih ettim ama devam etseydi illa ki gitmem gerekirdi

kızlar selam biz geldik.oğluşumbüyümüşama kireçlenme çoğalmış perşembe hastaneye çağırdı nst için.ondan sonra 1 hafta daha durursa ne güzel dedi.ben ekim annesi olucam herhalde.ay sonunu bulmaz ama keşke bulsa falan dedi.tek tesellim oğlumun kilo alması .inşallah herşey güzel olacak.valizimi hazırlıcam şimdi

mmf, yani doktor en kötü ihtimalle bebeğin geliş tarihi için ne zamanı söyledi. umarım sağlıklı bir şekilde gelecek kuzun, sen moralini bozma ki o tosuncuk olma yolunda ilerlesin annesi. halam tam 34. haftayı doldurunca doğum yapmıştı şimdi çok sağlıklı bir kuzenim var... merak etme sakın...

Merhabalar
Herkes iyidir umarım.Yeni geldim dışardaydık eşimle.Ufomuzu aldık.Yemeğimizi yedik geldik.
Ama öldüm bittim.Eşime dedim gelecek kontrolümüzde ne eksiğimiz kaldıysa alalım.Ben daha gezemem dedim.
Çünkü iyice baskı yapıyor bebek.Alttan fırlayacak gibi geliyor.Bir de çok ağrı oluyor artık.

MMf canım,geçmiş olsun.Kireçlenme varsa mecburen erken olcak senin doğum desene.Hayırlısı olsun canım,inşallah bebeğin sağlıklı bir şekilde gelişir 1 hafta daha.

darkcım hayırlı olsun ufonuz ama buhar makinası da almayı unutma bende aynı şeyi yapacağım
için buhar makinasıda alacağım ama fazla gezme bence canım benimde sanki alttan fırlayacak gibi oluyorr

Dark hoşgeldin canım ve güle güle :)) ben de tam çıkıyordum seni gördüğüme sevindim çıkmadan. Hayırlı olsun ufonuz, sıcak sıcak oturursunuz artık kışa :) Kızım dur fırlatma Ceren'i daha. Sen pek bir meraklısın zaten öyle fırlatma, mısır patlatma falan derken. İyi ki Ceren uslu kğız ve seni dinlemiyor. Bak oturuyor uslu uslu. Aslında biliyor musunuz fiziksel olarak doğumu başlatmanın bir yolu yokmuş diyor doktorlar. Yani iş yapmakla ya da yorulmakla doğum başlamaz diyorlar ama ben hep duyduğum hikayelerden buna pek inanmıyorum. Belki tesadüf ama yorulunca ya da ağır bir iş yapınca doğuma giden kadın sayısı oldukça fazla. Bu yüzden dediğin gibi yorulmamak çok gezmemek gerekiyor artık.

Hadi öptüm hepinizi, görüşürüz...

ayın 9uyada 10u nstye giricem geçen 34 haftalık bihastasını nst sonucuna göre almış çünkükakasını yapmış(ALLAH KorusUN) aynı benimdurumumdakigibiymiş,işte kireçli felan (.eğer sonuç iyiçıkarsa 18inde kontrol bir hafta daha kalırsa dediğine göre yani bundan 15 gün sonra.. doğurabilirim hayırlısı.eşim gaza getirmeye çalışıyo beni aslanım benim sen 500-600 gr daha aldırırsın aslansın sen kaplansın sen diyip duruyo.hee bu arada antep fıstığı muz ve sütten bööööö geldi ama iyi geldi böyle devam edicem şimdi balık yiicem mesela

Sağol Asortiecim,inşallah buhar makinasınıda en kısa zamanda hallederim.
Ya o kadar erken başlamama rağmen hazırlıklara hala bitiremedim bi türlü.Birde ben ilçedeyim ya mecbur il e gittiikçe alabiliyorum ihtiyaçları.Her canım istediğinde çıkıp alabilsek belki daha az yorulurum.
Neyse bebişlerimizin canı sağolsun.

Kızlar yeni sosyal güvenli reformumuydu neydi şimdi yürürlüğe girdi ya.Acaba özrl hastane katkı paylarında,doğum ücretlerinde değişme oldu mu haberiniz var mı?
Ben şimdi doğum parasını ayırdım ama değişişklik varsa fazla açılmayayım bu ay :))

Hoşbuldum Julicim,görüşürüz yine.
Ayy çok güldüm walla seni okurken.
Yok anacım bu kız beni dinlese fırlardı şimdiye kadar Pek sabırlı kuşum.Bana hiç çekmemiş.

Bencede var yorulmakla erken doğumun ilgisi.Özelliklede seyahat felan edenler nedense erkenden doğuruyor..

Öpüyoruz Canım Banu Su yu ve seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…