2008 Kasım Anneleri

Piroşummm hoşgeldin nasılsın cnm bnm derinlede konuşşalımda en kısa zamanda buluşalım hacii hediyeleri aldık öle kaldı elimizde onu bırak değiştirme zamanıda geçicek :)

tadını bende bilmiyom bakacaz artıkın

anaa açık açık yzmıştım biplenmiş:))
eyi eyi:)
offf feci yorgunum ha
dahada pırasa pişirdim daha doğrusu pişiyo
ıspanakla makarna yapıcam
çok yoruldum bugün resmen pestilim çıktı

Piroşum eğer sanada uygunsa 12 aralıkta buluşalım diorum eylülle konuştum uyar dedi derinde kabul eder sanırım sevinçte aynı şekilde sana da uyarmı pasta falan yok çekilişi yaptığımız ve bazılarımız hediye aldığı için halen geçerli yine herkes bir çeşit yapar öle beraber oluruz ne dersin cnm

lorem ben senden esinlenerekten dün oturdum lahana sarması sardım..bugünde pişirecem, yanında dünden kalan taze fasulyem ve mercimek çorbam var..

Ben etli türlü yaptim,yanindada pirinc pilavi.Bizde her aksam corba olmaz cünkü tuncay corbayi sevmez.

vol yesil salata filan hallederiz iste.

Gülizim sen baya baya avratsın kıı:) Dolmalar falan sardığına göre.Bazen mutfağa giriyorum yemek yapmak için.Bi bakıyorum hazırlamışım 3-4 çeşit.Allah'ım ben ciddi ciddi kadın oldum falan diye düşünüyorum:))

Ben de bu akşam yoğurt çorbası, nohut, bulgur pilavı, kavurma, salata vs.var..Kaynana da gönderir bişi, zıkkımlanırız evelallah..

cılegım dun kuru kofte yaptı kocıs kolayına geldı beyımızın
onceden bol mıktarda yapıp dolaba atmıstım
yanında acı sosta yaptık allahım ne yedım anlatamam
tavuk ve patateste karar kıldım
zaten bu saatte cıkınca ancak onlar yetısır

selamlar,
bugün benimki evde olunca biraz güzel havada yürüyüş yaptık kuzuları parka götürdük koştular indiler bindiler yoruldular eve geldik hemen uyku moduna geçtiler..
bende diinleneyim birazcık dedim 3 erkek yatınca ama yine duramadım kalktım yemeğimi yaptım mutfak sabhtan börek felan yapmıştım karışıktı toparla et kuzlar kalktı yemek yedik şimdiş onlar tv seyrederken bende azcık dolanayım dedim...

geçmişten hatırladıklarım;
maytabım bu ara çok bocaladınız ya memleketler arasında inşl. iş durumuda düzelir .. erkekler yaparlar ederler hataya düşerler ama lorenin dediği gibi kan kustukları halde kızlcık şerbeti içtim der kendilerinden ödün vermezler... neyseki yine şanslı eşin gidip geldiği halde yine iş buldu inşallah yol sorunuda çabuk hallolur...

çileğim sanada geçmiş olsun tatlım zebra kekinizide afiyetle yiyin...
lorem sanada geçmiş olsun oh ne güzel nazıda yapmışın annene valla memlekette eşimi beklerken benim anamda iyi baktı bize Allah için.. ama tabi siz daha şanslısınız analarınız yakınınızda...

lavişim çok geçmiş olsun kart işi kötü olmuş inşallah sorunu en kısa sürede çözerler..

yasminim eşin gerçekten büyük ve ağır bir laf etmiş ama zararlı çıkan kendi olmuş... aynı evin içinde ayrı gayrımı olur para konusunda evin babası olarak destek çıkması lazımdı en baştan.. ama hakkaten sen işlerin altından iyi kalkıyorsun eskiz zaman kadınları gibi kocan şükretsin seni bulduğuna...

***** ha bu arada bir hatırlatmada ben yapayım dolandırıcılar konusunda geçen haftalarda telime mesaj geldi gold premium paketi kazandınız hediyeniz almak için bizi arayın diye yasminin dediği gibi başı 0 212 diğeri 444 ile başlıyor.. mesajı görürgörmez hemen anladım hiç aramadım.. eşim bir ara anlatmıştı öyle arayanların faturaları kabarık geliyormuş işde başka şekilde dolandırılıyorlarmış felan... ama inatçı çıktılar ertesi gün tekrar gönderdiler mesajı..
herkes bizim gibi bilgi sahibi değil yada saf kandırılması daha kolay aldanıp arıyor hiç düşünmüyor nerden kazanıcam bu hediyeyi diye sizinde aklınızda olsun ..hatta böyle arayınca bazı özel bilgilerinizi alıp kartınızı felan sahte yapıp harcıyorlarmış...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…