2008 Kasım Anneleri

yok yasocum ben bilgimi falan vermedim o mesjlardan haberim var bende aramam hayatta piroşum ya ben bu kartla hiç netten alışveriş yapmadım canımm bide ben her sayfadan alışveriş yapmam oldu işte
sedacım mağduriyetimi bildirdim eğer dönmezlerse şikayet edicemnapimmm

Günaydın kızlar..Bugün servetime servet katabilirim.Zam almamız gerekiyo, patrondan ses yok.Daha öncekilere benzemiyo.Normalde birkaç gün önceden benimle konuşurdu Neyse bakalım..

Sabah Anıl ayakkabısını giydirirken sigorta kutusunu gösterip anne bu ne dedi.Ben de basitçe elektrik düğmesi dedim.Yok yok şikoyta diyo. Ya çok şaşırdım.Ne tatlı oldular.Öpmeye doyamıyorum:) Rabbim acılarını göstermesin..

Lorem nasıl oldun? Benim baş ağrıyo.Böyle sinüzit gibi

Günaydın kızlar
Bende dün yemeği yedim ezeli izlicem die yatağa girdim yorganı çektim üstüme sıcacık uyumuşum saat 21 de biara ardam gelmiş yanıma nasıl öpüyor şapur şupur canımm canımm diyorr ellerini yediğiminin aldım onuda koynuma biraz seviştik sonra yerimize geçtik beraber uyumuşuz sabah kalkmak istemedim yine yataktan erken yatmama rağmen vücudum yorgun demek ki
Yasom inşallah zam alırsın belkim patronun fırtına öncesi sessizliğine bürünmüştür :):):)
Pasinim nasıl oldun daha iyisindir umarım

Şimdi aldık kızlar zammı:) %10 Yaptı bana..İyi, fena değil.İlerki aylarda sana ekstra bişilerde ayarlayabilirim dedi.Ben yazın ücretsiz izin alabileceğimi söyledim.İşimiz olmazsa neden olmasın dedi.Şükür:))

Sedoş bizde akşam seviştik, döğüştük oğlumla.Asmalı konaktaki gibi bir aşk yaşadık akşam.Dudağım uçuktu.Kafa attı ve patlattı.Bağırdım biraz can acısıyla.Ağlayarak geldi.Öşüy dilelim anne dedi.Ooov suçluluk hissettim

Sanırım haftasonu baya bi yoruldum hiç dinlenemedim ondan kaynaklanıyor bu yorgunluk
Bu haftasonu yine dinlenemeyeceğim malesef ilk önce eski iş yerimdeki bi ablamın annesi vefat etti sabah 10 da oraya gidicem ordan yeni evlenen bi arkadaşımın evine
Üsküdara geçicem bi Pazar günüm var onda da yine kesin arda için oyun parkına gideriz bu aralar çok yoğunum sonraki hafta da bi arkadaşım vardı oda 1 sene önce falan evlendi bir türlü gidememiştik ona giderim

günaydın kızlar
yasminim bereket versin canım ne ısmarlıyon bize:))
ben bugün neşeliyim sebebi yok ama:))
güzel bir gün dilerim herkese
sedacım ne zzaman erken yatsam sabha uyanamam ve üstümden tır geçmiş gibi olurum uyku uykunun mayasıdır diye bi laf var sanırsam doğru
lorem iyi gezmeler canım
bende çıkıcam arkadaşlarımla fink atıcaam bugün

yasmınım % 10 ıyı bır oran canım
bereketını gor ınsa allah

sedacım amma cok yogunsun
bır kendımı bılırdım hafta sonuna sıkıstırmaya calısıyorum herseyı dıye
azıcık dınlen bır hafta ertele canım zıyaret ıslerını
daha verımlı olacaksındır

Hadi gözün aydın yasom güle güle kullan manilerini :) valla dün arda beyde burnuma öyle bir vurduki kafasıyla kıt die ses çıktı burnum şişti annem kırılmasın sakın dedi dedim kırılsa duramam ama şişti aksilik bir daha vurdu aynı yere ağladım resmen zaten sorunlu nefes alamıyorum kırsa da bare sebep olsa dermişim bu gidişle kıracak gibi zaten

günaydın herkese..
herkesler iyidir inşallah
biz kuzucumla çok içli dışlı olduk bu aralar pek fırsat bulamıyorum uzun uzun oturmaya..
anne odamda oturalım, anne yemek pişirelim, anne beni parka götür..
dünde anne hadi ayakkabılarımı giydir ben nanelere gidicem diyor..bende geliyimmi annecim diyorum..
yok yook ben giderim diyor:))

Sorma pasinim yaa bunlar çok önceden ertelenen şeyler zaten o yüzden tekrar erteleme gibi bir şansım yok ayıp olur
Yoğunluktan derinime bile gidemedim ayıp oldu kıza da bu 2 haftayı atlatayım ondan sonra rahatım ,nşallah hoş evde oturamıyorum ben sürekli bişey çıkartıyorum kendim için olmasa da arda için çıkıyorum artık açığımı işten geldiğimde erken yatmakla kapatırım napalım
Maytabım günaydın bazen bana da oluyor sebep yokken kendimi çok mutlu ve huzurlu hissediyorum ohh gezin valla havalar güzelken kışın istesekte rahat çıkamıyoruz

Günaydın mellacım büyüdükçe daha da tatlı oluyorlar akşamları zor bekliyorum eve gider gitmez boynuma atlıyor bıcır bıcırlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Maytabım gel canım, güzel bir yemek ısmarlayım..

Mellacım günaydın..

Ben de haftasonu kordonlarını bağlatan teyze kızıma geçmiş olsuna gidicem.Oğlum uzun süredir otobüse binelim diyo.Diğer kuzeniminde Anıldan 6 ay büyük oğlu var.Beraber gideriz.Otobüsle tabi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…