- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #91.921
Gülizim ahretim günaydın.Ne yaptı şeker eniştem:) Yemek ısmarlıyorum, sen de gel..Zam aldım..
teşekkür ederim loremmm..kesin sıkıntımdannnn..gulızım gecmıs olsun canım
canın sıkıldıgı ıcın agrıyordur belkı
nazarlık neyimiz var canım yaa..sonuçte benimkide erkek yanii :))))) inşallah çabuk geçerrr..gülizcim nazara geldiniz sanırım canım...
geçer çarçabuk inşallah..
benmi yaptımm..aşk olsun ahretimmm..gül gibi kadınım ben ne yapabilirim ki..:)))Maytabım inşallah seve seve çalışacağı bol kazançlı işe girer kocan..Bi kapı kapanır diğeri açılır.
Gülizim ne yaptın enişteme öt bakıyım:)
günaydın,
herkes kuzularla pek içli dışlı olmuş sedoş burnuna yasmin dudağına geçmiş olsun bu kuzlar kıpraştıkça olan bize oluyor benim kaanında kafa atmaları meşhurdur benimde burnum çok sızladı zamanında akşamda babasına çakmış totoş adam bile canı nasıl yandı..
güliz sanada geçmiş olsun ...
lorem sanada günaydınnn..
yasmin ooo zamda almışın anam ya söelemiyecektin yada hepimiz toptan yemeğe yada diskoya götürcen dermişimmmmm..:)))))
maytabım çok üzüldüm ya.. aslında bir terslik olduğu belliydi hiç iş yapmdan oturtmuşlar adamı.. inşallah en kısa zamanda iş bulur ya oda çok üzülüyordur ama esas olan sana oluyor Allah yardımcınız olsun...
polip hatunuda aşağıda gördüm hoşgeldin sanada günaydın şimdiden..
haklısın loremm..ikisinden biri ya onlar düzelecekk..oo biraz zor giibii :))) biz kabullenecez sanırsammm..esasında ortada bişi yokk..ama küstü gittii..bende küsmesine kızdımm..sorundan çok küsmesine takıldımm..böyle küs oldukmu sanki bi tarafım eksikmiş gibi oluyorumm.sanki yarım işim kalmış gibi aklım dönüp dolaşıp oraya gidiyoo....bende ayrı değişiğim herhalde :)))maytabım bunda da bır hayır vardır canım
belkı severek calısabılecegı bır ıse gırecegı ıcın bunun olması gerekıyordu
hakkınızda hayırlısı olsun
sıkma canını
gulızım sonucta pısman olsalarda canımızı sıkıyorlar bır kere
sıkma desem de basını agrıtmıs bıle
bosver ya onlar duzelecek ya da bız kabullenmeyı ogrenecegız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?