2008 Kasım Anneleri

günaydın güzeller..

kim kime ne ısmarlıyoo..bende isterimm...:)) gerçi hiç bişi yiyecek halim yok ya neyse..ben geri kalmayayımm :)))))

bugün başım çok ağrıyo sanki çatlayacak, kocaylada küstük akşamm..offff sıkıntı var içimdee....

Gülizim ahretim günaydın.Ne yaptı şeker eniştem:) Yemek ısmarlıyorum, sen de gel..Zam aldım..

amann boş ver şeker enişteni ahretimmmm..sen benle ilgilenn:)) oo yemekkk..ama hiç iştahım yok bugünn..ben başka zaman kullansam hakkımı :))) zamında hayırlı olsun..bereketini gör canımm...

gulızım gecmıs olsun canım
canın sıkıldıgı ıcın agrıyordur belkı
teşekkür ederim loremmm..kesin sıkıntımdannnn..
sende iyileşmişsinn akşamda gezmeler var mışş...sevindimmm senin adına..

gülizcim nazara geldiniz sanırım canım...
geçer çarçabuk inşallah..
nazarlık neyimiz var canım yaa..sonuçte benimkide erkek yanii :))))) inşallah çabuk geçerrr..
hiç görünmüyosun son günlerde..özletme kendini dah sık gell canımcımmm..

selam
sabah (gerçi hala sabah ama )neşeliyim demiştim dimi?
eşimi işten çıkarmışlar bütün neşem kursağımda kaldı.bu kadar şikayet ederse olacağı buydu .şimdi bunalımlardan bunalım beğensin kendine işte...asıl bunalma gerekçesi oldu..!
kızlar dua edin nolur

Hay allahım yaaa maytabım valla kendim ettim kendim buldum misali olmuş sen sakin ol anacım şimdi kendisi düşünsün ne yapacağını
İnşallah en kısa zamanda kafasına uygun bir iş bulurda sende rahat edersin tatlım ya Allah yardımcınız olsun

Maytabım inşallah seve seve çalışacağı bol kazançlı işe girer kocan..Bi kapı kapanır diğeri açılır.

Gülizim ne yaptın enişteme öt bakıyım:)

günaydın,
herkes kuzularla pek içli dışlı olmuş sedoş burnuna yasmin dudağına geçmiş olsun bu kuzlar kıpraştıkça olan bize oluyor benim kaanında kafa atmaları meşhurdur benimde burnum çok sızladı zamanında akşamda babasına çakmış totoş adam bile canı nasıl yandı..
güliz sanada geçmiş olsun ...
lorem sanada günaydınnn..

yasmin ooo zamda almışın anam ya söelemiyecektin yada hepimiz toptan yemeğe yada diskoya götürcen dermişimmmmm..:)))))

maytabım çok üzüldüm ya.. aslında bir terslik olduğu belliydi hiç iş yapmdan oturtmuşlar adamı.. inşallah en kısa zamanda iş bulur ya oda çok üzülüyordur ama esas olan sana oluyor Allah yardımcınız olsun...
polip hatunuda aşağıda gördüm hoşgeldin sanada günaydın şimdiden..

maytabım bunda da bır hayır vardır canım
belkı severek calısabılecegı bır ıse gırecegı ıcın bunun olması gerekıyordu
hakkınızda hayırlısı olsun
sıkma canını

gulızım sonucta pısman olsalarda canımızı sıkıyorlar bır kere
sıkma desem de basını agrıtmıs bıle
bosver ya onlar duzelecek ya da bız kabullenmeyı ogrenecegız

Maytabım inşallah seve seve çalışacağı bol kazançlı işe girer kocan..Bi kapı kapanır diğeri açılır.

Gülizim ne yaptın enişteme öt bakıyım:)
benmi yaptımm..aşk olsun ahretimmm..gül gibi kadınım ben ne yapabilirim ki..:)))

günaydın nazlıcımm..tşkler canımm..

sağolun kızlar desteğiniz ve dualarınız için.
inşallah iyi memnun olacağı bi iş bulur.aslında bi iş var şartları güzel ama üni mezunu ve yabancı dil istiyolar .bunlar yok eşimde ah zamanında çok söyledim dışlardan ver şu okulları diye dinlemedi.şimdide çocuk çolukla mı okucam diyo.tanıdık soktu araya belki olur .pek heveslenmek istemiyorum ama inşallah diyorum sadece

haklısın loremm..ikisinden biri ya onlar düzelecekk..oo biraz zor giibii :))) biz kabullenecez sanırsammm..esasında ortada bişi yokk..ama küstü gittii..bende küsmesine kızdımm..sorundan çok küsmesine takıldımm..böyle küs oldukmu sanki bi tarafım eksikmiş gibi oluyorumm.sanki yarım işim kalmış gibi aklım dönüp dolaşıp oraya gidiyoo....bende ayrı değişiğim herhalde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…