2008 Kasım Anneleri

Küsüp barışmalar güzel olur, bu ufak atışmalar tuzu biberi evliliğin ahretim.Benim kardeşim eşiyle çok atışırdı.Ayrılma noktasına geldiler.Sonra çocuk olduğu için ,birazda bizim baskımızla biraraya geldiler.Bi sonraki ay hamile kaldı gelin hatun..Anladın sen onu ahretim

inşallah gülizcim istiyorum bende..

mesela son yadığım mesajdan bu yana benim minik canavar neler yaptı bi anlatsam..
talan etti evi:)

bu minik canavarların hepsi aynıı..ben temizliyom toparlıyom diğer odaya geçiyomm..biz tekrar geri gelene kadar oda savaş alanıı..:)))

anladım ahretimm..sen anlamışındır bizim küsmemizi..onun için hiç heveslenmee :))))

günaydın kızlar
nabersiniz
haftasonum güzel geçti çok şükür
güzel havada ailecek bol bol parklarda sahillerde gezdik
kaydıraklardan kaydı dönerek olanlar var ya onlardan çok tatlıydı:)) insana huzur veriyor onun eğlenmesi.
istinye parkta yemek katına geldiğimizde
töfte lamacun yicem diye tutturdu:))
6 tane kocaman köfteyi dürüme sararak lahmacun diye yutturdum:))) maşallah bazen iyi yiyor da bazen hiç yemiyor.
ne biçim iş anlamadım
dün de işe gelmedim
annem sigorta ve mezar tapusu falan işleriyle uğraştı tüm gün
maytap allah kolaylık versin
inş.iyi bir iş bulur eşin
yasmin senin de gözün aydın darısı başımızaa ama nerdeee

derin günaydınn, hoşgeldin canımmm..
maşallah kuzuya iyi yemişş..benimkide kıymalı pideyi çok seviyoo..tok olsada yerr:))) ama babası gibi et tutmaz ayrıı...
dün arkadaş ne kadar zayıfmış diyoo..yemeside yerinde ama kilo almıyoo..napayım yaa.sağlığı yerinde olsunda ..
eylül 12 kilo..sizin kuzlar nasıl kızlarr..

Son düzenleme:
Teşekkürle Derin..Benim oğlanda bazen gaza gelirse yer.Yutmak istemiyo.Maymun gibi alkış yapıyoruz yutması için.Tavuk etini özellikle sakız gibi çiğniyo İştah iyi ama lifli yiyecekleri yutmakda problem var

Gülizim benimki 15-16 kg arası gidip geliyo canım..Bence de sağlığı yerinde olsun.Anıl halen kucak istiyo ve benim için o kadar zor oluyo ki.Belimin ağrımadığı günler sayılıdır

Derinim hoşgeldin sabah aradım işten gelmedi dediler bi türlü gelemedim sana o kadar yoğun geçiriyorum ki şu sıralar sana da mahçup oldum tatlım ya
Geçen hafta arkadaşıma gidicem dedm ya üsküdara ordan dönüşte sana uğrayacaktım ama diğer arkadaşımın evinden 4 te kalktık o tarafa hiç geçmedim bile bu hafta sonuda eski iş yerime ordan üsküdara geçicem eğer üsküdardan geç gelmezsem sanada gelicem en sevmediğim şey böle gelicem deyipte gelememek ya

gülizim küslük varmış ben atlamışım orayı.. sanırım ufak çaplı bişey çabuk barışırsınız inş.. erkeğin küsmesi iyi olmuyor ya ben hiç sevmeme öyle küsen erkeği arada benimkide yapar gibin oldu hiç nazını çekmiyeceğimi bilir yapmıyor pek sadece tartışınca ben küsüyorum benim küsme hakkım var ben nazlanırım o yapamaz...:)))))) o kızarsa tavır alır ben hatalıysam gider sırnaşırım barışırık...
bu hafta sonu accık kendime bakım yapayım kaymak durumları olsun dedimm:26: olduda güzel oldu ama adam evdeyken benim aylık misafir geldi kaldık ölece.. şansına küssün...

maytabım hadi şansı kısmeti bol olsun arkadaşım..
amincim valla 5 dk evi talan edip kudurmayı beceriyorlar şimdikiler çok hızlılar...
şimdi görseniz arabalar legolar yerde oturdukları sandalyeler katlamışlar yerde yastıklardan ne sitiyorlar bilmem onlarda yerde az önce birde toplantı yapmış ikisi birdebn ev çok hoş kokular içindeeee

maşalah kuzuma..o zman bizimde kilomuz çok kötü değil...demi ahretimm :))

bende sevmiyom küsmeyii nazlıcımm..ama o barışana kadar barışmayacamm..ama biliyorum dayanamaz:))) en büyük küslüğümüz daha 1 günü geçmedi ..bakalım bu sefer ne olacakk..

sizinkide şans be nazlımm..tamda gelecek zamanı bulmuş senin misafirrr :)))):92:

derincim hoşgeldin hafta sonu güzel geçmiş...

gülizcim benim keremde yemesi fena değil yemek seçme huyu yok pek belli şeylewr var yemediği onlar hariç ama çok hareketli ondan sanırım 12 kilo..
totoş kaanda çok nazlı yemede zor beğendiriyorum ona bu ara hep kerem yiyor ama kemikleride iri kuzumun 17 kilo var sanırım en son 16 küsürdü..
ama çok şükür sağlıkları yerinde birde boylular yaşıtlarından ve 3 yaşındaki çocuklardan çok uzunlar benimkileri büyük zannediyorlar hep...:))

Nazlım ben de arefe gün kaymaklandım acılar içinde ama koca maçlardan görmedi beni:)Hakan Şükürün kıllı suratı benden daha parlak geldi kocama

Gülizim normal tontişin kilosu.Zaten çıtı pıtı olsun, dal gibi incecik bir genç kız olsun.Bizim yaşımıza gelince nasıl kilo vereceğini şaşırmasın

maşallah kuzulara nazlıcımm...uzun boylu dalyan gibi delikanlı olacak seninkiler anlaşılann
bende sağlığı yerinde olsun diyorumda..dün arkadaş çok zayıf diyince takıldım işte..

haklısın ahretimm....
demek sende kaymaklandınn..bu şeker eniştemde işini bilmiyoo hiççç:)))
ben şu lazer aletine takıldım yaa..alsammı almasammı bilemedimm..hani hep kaymak gibi olsun diyerekten :)))

valla bizimkine de bir bakıyosun ne yediriyorsunuz buna iyice şişti diyorlar
bir bakıyorum zayıflamış
boya gidiyor galiba
lambaları açıyor artık
ben mutfaktayken evde kimse yoktu buğradan başka
bir baktım diğer odanın lambası yandı
ödüm patladı tırstım bir anda
kim yaktı annecim korktum ben dedim
ben yaktım buva yaktı diyo
kokma anne kokma buvcu kokma anne bin kere söyledi:)))
14-15 kilo arası
yasmin benimkinde hala ağzından çıkarma huyu var
tavuk gibi lifli şeyleri hele hayatta yutmaz dediğin gibi
çiğner çıkarır
gerçi herşeyi çıkarabiliyor ağzından( deli oluyorum o zaman işte
eskiden eline ıvır zıvır verirdim yedirmek için
şimdi hiçbirşey fayda etmiyor bazen
ama özellikle bana yapıyor

Son düzenleme:
polip hatun burnunuza pıt yapsın sizin hemende görmüşler anca okudum geçmişi.:78:sedanın burnuna yasminin dudağına üzüldüm ama ne yalan söylüyüm benim oğlan benim burnumu kırsa uf demiyecem fırsat bu fırsat az küçülttürecemyasminim zammında hayırlı uğurlu olsun herkeze yemek ısmarlamışsın paranı har vurup harman savurma sen yinede eniştenin yüreğne inmesinyazın napıcan ücretsiz izni de bakıyım?maytabım en iyisi böyleydi boşver gecenin en karanlık olduğu an sabaha en yakın anmış hiç unutma bunlarda geçer.gülizim benim ardada 12 kilo çok güzel yer çok yemekde seçmez obur değil ama sofraya bi tarafıyla bakan çocuklardanda değil.ne yalan söylüyüm bende ye diye ardından koşan annelerden değilim.milletin lafına bakarsan ohoo oo.bana 120 kilo luk bi abla aydaşmısın sen çocukda doğurmuşun niye bu kadar zayıfsın bile dedi:84:milletin işi gücü yok azda kilolu olsa obez yapmış çocuğu derler sandalcının hikaye derlerde derler

valla kız bebeklerle erkek bebekler arasında biraz fark olması normal bencede
kızlar daha narin olsun şişman olup napcaklar
hepsi için geçerli bu kilo iyi değilki yaa
ben buğraya hiç normal ekmek vermiyorum
tam buğday yiyoruz ailecek
börek ve pastaya bayılıyor ama
anasına çekmiş

Önemli olan güzel beslenmeleri.Normal seviyede olmaları yeterli bencede.Sabah kahvaltısı hariç Anıl yemek istemezse kızmıyorum.Ağzından et çıkarması beni deli ediyo.Meyvelerden muzu çok seviyo.Ben de mandalina, portakal yesin istiyorum.Mandalinayı soyup bize veriyo.Bazen yutma yarışması yapıyoruz, ancak o zamanlar yiyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…