- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #91.941
inşallah gülizcim istiyorum bende..
mesela son yadığım mesajdan bu yana benim minik canavar neler yaptı bi anlatsam..
talan etti evi:)
anladım ahretimm..sen anlamışındır bizim küsmemizi..onun için hiç heveslenmee :))))Küsüp barışmalar güzel olur, bu ufak atışmalar tuzu biberi evliliğin ahretim.Benim kardeşim eşiyle çok atışırdı.Ayrılma noktasına geldiler.Sonra çocuk olduğu için ,birazda bizim baskımızla biraraya geldiler.Bi sonraki ay hamile kaldı gelin hatun..Anladın sen onu ahretim
Teşekkürle Derin..Benim oğlanda bazen gaza gelirse yer.Yutmak istemiyo.Maymun gibi alkış yapıyoruz yutması için.Tavuk etini özellikle sakız gibi çiğniyoİştah iyi ama lifli yiyecekleri yutmakda problem var
Gülizim benimki 15-16 kg arası gidip geliyo canım..Bence de sağlığı yerinde olsun.Anıl halen kucak istiyo ve benim için o kadar zor oluyo ki.Belimin ağrımadığı günler sayılıdır
gülizim küslük varmış ben atlamışım orayı.. sanırım ufak çaplı bişey çabuk barışırsınız inş.. erkeğin küsmesi iyi olmuyor ya ben hiç sevmeme öyle küsen erkeği arada benimkide yapar gibin oldu hiç nazını çekmiyeceğimi bilir yapmıyor pek sadece tartışınca ben küsüyorum benim küsme hakkım var ben nazlanırım o yapamaz...:)))))) o kızarsa tavır alır ben hatalıysam gider sırnaşırım barışırık...
bu hafta sonu accık kendime bakım yapayım kaymak durumları olsun dedimm:26:olduda güzel oldu ama adam evdeyken benim aylık misafir geldi kaldık ölece.. şansına küssün...
maytabım hadi şansı kısmeti bol olsun arkadaşım..
amincim valla 5 dk evi talan edip kudurmayı beceriyorlar şimdikiler çok hızlılar...
şimdi görseniz arabalar legolar yerde oturdukları sandalyeler katlamışlar yerde yastıklardan ne sitiyorlar bilmem onlarda yerde az önce birde toplantı yapmış ikisi birdebn ev çok hoş kokular içindeeee
maşallah kuzulara nazlıcımm...uzun boylu dalyan gibi delikanlı olacak seninkiler anlaşılannderincim hoşgeldin hafta sonu güzel geçmiş...
gülizcim benim keremde yemesi fena değil yemek seçme huyu yok pek belli şeylewr var yemediği onlar hariç ama çok hareketli ondan sanırım 12 kilo..
totoş kaanda çok nazlı yemede zor beğendiriyorum ona bu ara hep kerem yiyor ama kemikleride iri kuzumun 17 kilo var sanırım en son 16 küsürdü..
ama çok şükür sağlıkları yerinde birde boylular yaşıtlarından ve 3 yaşındaki çocuklardan çok uzunlar benimkileri büyük zannediyorlar hep...:))
Nazlım ben de arefe gün kaymaklandım acılar içinde ama koca maçlardan görmedi beni:)Hakan Şükürün kıllı suratı benden daha parlak geldi kocama
Gülizim normal tontişin kilosu.Zaten çıtı pıtı olsun, dal gibi incecik bir genç kız olsun.Bizim yaşımıza gelince nasıl kilo vereceğini şaşırmasın
benım kuzu hala yemek sorunu yasayanlardan maalesef
kırk takla atıyoruz bır lokma yesın dıye
ama meyveye hıc hayırı yok
kendısı gıdıp alıyor yıyor maasallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?