- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #91.961
polip hatun burnunuza pıt yapsın sizin hemende görmüşler anca okudum geçmişi.:78:sedanın burnuna yasminin dudağına üzüldüm ama ne yalan söylüyüm benim oğlan benim burnumu kırsa uf demiyecem fırsat bu fırsat az küçülttürecemyasminim zammında hayırlı uğurlu olsun herkeze yemek ısmarlamışsın paranı har vurup harman savurma sen yinede eniştenin yüreğne inmesin yazın napıcan ücretsiz izni de bakıyım?maytabım en iyisi böyleydi boşver gecenin en karanlık olduğu an sabaha en yakın anmış hiç unutma bunlarda geçer.gülizim benim ardada 12 kilo çok güzel yer çok yemekde seçmez obur değil ama sofraya bi tarafıyla bakan çocuklardanda değil.ne yalan söylüyüm bende ye diye ardından koşan annelerden değilim.milletin lafına bakarsan ohoo oo.bana 120 kilo luk bi abla aydaşmısın sen çocukda doğurmuşun niye bu kadar zayıfsın bile dedi:84:milletin işi gücü yok azda kilolu olsa obez yapmış çocuğu derler sandalcının hikaye derlerde derler
hadi yaa..demek beğenmedi sizi hasbammm...bulmuş taş gibi hatunlarııı :))Güliz sen totişsen bize ne denir acaba.Büroya bir keresinde Rusça bilen tercüman gelmişti.Bir projede çalıştık.Laf arasında ben ve diğer etli butlu ekürime size bizim oralarda bakmazlar demişti.Türk cumhuriyetlerinden gelmişti adam..Bende o zamanlar 60 kg, arkadaşım 69 kg.dı:))
Nazlım arefe günü yaptırdım kıı.O zamanlar iyiydik.Hoş artık alıştım.Onu cezalandımaktan başka yapacak bişi yok.Dün ne yaptın bugün işyerinde anlat bakalım dedi.Ben de patron zam verecek , surat asıyo dedim.Diyoki sana ne kadar verecekmiş , ben de sen kendi parana bak, ilgilendirmez artık benim param seni dedim.Bozuldu, affetmedin mi hala diyo:) Ben de birgün alzamer, şizofren olabilirim ama emin ol bunu unutmam dedim:)))
hoşgeldin ıcırcmm..geçmiş olsun canımm..merhaba kızlar
cok hastayım grıp olmusum basım catlıyor
gecmıse bakamadım
yasmınım zammın hayırlı olsun
hiç mahal vermiyom canımm..çünküm 1 kilo bile vermiyommm :)))ben de sureklı ben elımde tabak ona yedırmeye calısırken hıc tınlamayıp bekle bekle demesıne sınır oluyorum
ısın kotusu tabagı mutfaga bırakmama da ızın vermıyor
gulızım bence de sız dedıkoduya mahal vermeyın canım
bi el atıverseydin loremm..hani senin uçan tekmelerden :))))bır de hemen affedılmeyı beklıyorlar degıl mı yasmınım
pıskın pıskın sorarlar kus musun dıye
o zaman kafasına patlatasım gelıyor
gecen gun bır sey ıcın kınayelı kızarak ..... yaparsan senı doverım dedım
guldu dovsene dedı
guldum yapamam mı sanıyorsun dedım
ne olur dov benı dove benı yapvarırıım dov benı dıyor
bnede çok severimm nazlı cennet hurmasını..bizde cennet elması derler..bende alsam kuzu yermi ki acaba ..bende kaana et yediremiyorum.. köfte yerdi şimdi onuda yemiyor hep yoğurtlu bir çorba olacak beyaz olacak salçalı yemiyor...kuru kuru geçiştiriyor bazen sonrada kaka yapamıyor.. tavuğuda arada güzel yer beyaz old. için çoğunlukla siznkiler gibi geri çıkarır..
ama kerem tam bir et canavarı köfte pişrzola yemeklerdeki etleri hep o yer.. güzelde çiğner yutar..
meyve konusunda ise bu ara elma yiyorlar yeşil yumuşak elmalardan mandalinayı arada kaçırıp yiyorlar ben verince yemiyorlar kendileri çalıp alınca tatrlı geliyor heralde.. muzu seviyorlar hala.. kaan nar yiyorsofray seriyoruz ailecek oturup kaanda nar yiyor tane tane alıp evirip çevirip gönderiyor...
siirte nar çok bir ilçesinde çok yetişiyor nar ucuzda bol bol yiyoruz..
ay bu arada ben cennet hurmasınıda alıyorum domates sandılar ama yemediler ben çok severim..
hoşgeldin mucize..biz idare ediyoruz iştee.sen nasılsınn..merhaba arkadaşlar hepiniz iyisiniz inş.
maşallah eylülüme ıcırımm..yerim ben onun mandalina yediren parmaklarınıı :)eylulde tam bır et canavarı tontısım hıc ayırmaz ne var ne yok goturur cok hosuma gıdıyor
meyve olarakta elma ve mandalın yıyoruz dun aksam mesela 3 tane mandalın yemıstır ozellıkle kendısı soymayı cok sevıyor eglencelı gelıyor herhalde bızlere yedırmeyıde cok sever
hele köylerde daha kötüdür polipimm..benim evlendikten sonra 3 ay bebm olmadı..herkes köyde kısır olduğumu karar vermiştii..neyse yaptık bi bebede..adımızı pakladıkkkk :)))güliz bende çözemedim bu karıların karmaşık ruh hallerini zayıflamak isterler ama zayıf oldunmu laf ederler(teyzelerden bahsediyorum).biraz kilo alsan hamilelikte başıma geldi gülermisin bize azda sen şiş görelim derler zaten pireyi deve yapıyosun hamilesin hoşlarına gider.çocuk doğar çocuğun kilosuna laf ederler büyürler yine laf ederler hiiiç bitmez bu muhabbet.çocuğu emziremezsen laf ederler emzirsen bi yaştan sonra artık yeter emilmez ayıp olur derler bugünlerde biz bunu yaşıyoruz derleeer derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?