2008 Kasım Anneleri

benım ıskence yontemlerım farklıdır yasmınım
sıkar oyle benım narın tenıme onun vurması
bılır neler yapabılecegımı

bazen sasırıyorum mınnacık bırseysın ama elın cok agır dıyor
omzuna falan yumruk atıyorum sakasına ama acıyor sanırım
ucan tekmelerım vardır benım
hangı acıdan gelecegı bellı olmayan ama hedefı net ve tam tutan
hos uflese duserım ama ufleyemez kı ufleyemez kıı

ben demiştim demiii..hakkatende üfleyemezz..uçan kadınım benimm :))

aman herif hapşuracağında falan önünde durma adamın yapıştırır seni duvara deermişim

gulizim 3 aydamı karar verdıler buna allahım ya ben 2,5 yıl bekledım anneannegıl bıle artık dusunmeye baslamıslar kesın bu kız kısır vah vah tuh tuh demeye:90:

polipim büyük teyzelerim işi o daha evlenmeden başlarlar düğün en zaman evlenin çocuk ne zaman çocuk olur erkekse sünnet ne zaman kilo alın oo herif iyi bakmış ama sen zayıfla yinede zayıflarsın ne o kızz kurumuşun hiç yakışmamış (tabi bunu ben hiç duyamadım:)) aamn işleri güçleri hep sorgu sualll...

mucize hoşgeldin nasılsın...

anam burasıda köy o vakit en azından bizimkiler öyle.ben 3 sene çocuk yapmadım walla utanmasalar nasıl yapamıyoz gelip bakacaklardı.korunmak falan ne demek haberleri yok gencide yaşlısıda aynı.Allahtan ülkeyi terketmemi engelleyen bi azınlık var hani korurnunca çocuk olmadığını bilen bana kısırmısın diye sormayan oyy oy :97:

Mucize nerelere kaçtın? Napıyo tontiş?
kaçmadım canım komşunun kızı geldi cadıyı almaya onu postaladım
valla benim tontiş bana zor günler yaşatıyor memeden ayrıldı nerdeyse tam bir ay olacak ama 2 gecedir tutturuyor meme diye
unutmuştu aslında ama halası bebeğini emzirrirken gördu bende bende diye tutturdu daha unutmadı,birde gece bacağım ağrıyor diye tam bir saat ağladı neden oldu anlamadım,

yemek yemeden konuşmuşsunuz bizim her öğunde heycanlı bir hikayemiz olması lazım eğer anlattıklarıma kaptırırsa ağzına dolduruyorum ama yoksa ağzı kilit birde geri iade çok yapıyor encok da buna sinir oluyorum hiç çekinmeden cıkarıyor ağzından tabi üstü başı perişan oluyor,12 13 kilo arasında duruyor bizimki

güliz nazlımelek hoşbulduk canım
ya kızlar bu sitenin yeni hali benim ekrana sığmıyormu ne anlamadım sayfa numarası yazan taraf sığmıyor son sayfayı göremiyorum

napiyonuz bebikler,-13 ten bildiriyorum size..yolda yürüyenler cok mutsuz görünüyor....ahahahahaha biz pasamla sicacik evimizdeyiz,insanlari eve cagirasim var..hele söyle yakisiklilari

napiyonuz bebikler,-13 ten bildiriyorum size..yolda yürüyenler cok mutsuz görünüyor....ahahahahaha biz pasamla sicacik evimizdeyiz,insanlari eve cagirasim var..hele söyle yakisiklilari

deniz duymasın vallaiyiyiz sen nasıl oldun bakalım?sen de bakıyım denizin doğumgünü fotolarını niye buraya komadın bana cinslik olsun diyemi

poliss ben faceye koydum buraya yüklemek vaktimi aliyor,üsendim acikcasi..

mucizecim genel olarak skandinavlar yakisikli diiller ama arada bi cikiyor iste,benimde onlari eve alasim geliyor tövbe yarabbim özür :)

yasmin nasil gördün beni lo?

yav benim dövme yaptirasim var gibi biraz,kocaya daha demedim kesin sacmalama gözünü sevim diycek.pufff hicbiseye izin vermiyor bu adamm.

kuzularin kilolarindan bahsedilmiss bence hepsi normal..

ben demiştim demiii..hakkatende üfleyemezz..uçan kadınım benimm :))

ucarım hamısken bıle uctum ben ona da agzı acık kaldı

aman herif hapşuracağında falan önünde durma adamın yapıştırır seni duvara deermişim

valla elını sallasa yapısırım da kıyamaz o bana
ama ben kıyarım

cılegım mucızem hosgeldınız kızlar
ya beyazmelek cok ıhmal ettı burayı nelerde bu hatun

beyaz melek gördüm diyo sapık karı diyo(beyaz melek kesecek beni) koskoca karı oldun dövme mövme töbe töbe:44:ne yalan sölüyüm bende göğsüme bi uğur böceği yaptırıyım dedim( herifin adı uğur aramızda kalsın) yaw bi koy git kafamı buluyon benle dediçocukların kilosu normal tabi bu arada seninki anormal aydaş çilek

Ben koluma istiyorum bilegime,yada boynuma...göbegimede olabilir...offf bu ara cok sey istiyorum ahahaha..

Tuncayda kabul etmiycek ama belki insafa gelir hastayimya:)

Ben koluma istiyorum bilegime,yada boynuma...göbegimede olabilir...offf bu ara cok sey istiyorum ahahaha..

Tuncayda kabul etmiycek ama belki insafa gelir hastayimya:)

seni deniz yeterince yoramıyor canın sıkılıyor senin boşluktan.ikinci çocuğu yapardım tuncayın yerinde olsam:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…