2008 Kasım Anneleri

gulizim 3 aydamı karar verdıler buna allahım ya ben 2,5 yıl bekledım anneannegıl bıle artık dusunmeye baslamıslar kesın bu kız kısır vah vah tuh tuh demeye:90:
köylerde 3 ay uzun zamn ıcırımm..evlendinmi tamam..öyle evliliğimi yaşayacam falan desen..ayıplarlar zatenn..:)))))))

sizinkide bizimki kadar vahimmiş polipp.:)))

güliz nazlımelek hoşbulduk canım
ya kızlar bu sitenin yeni hali benim ekrana sığmıyormu ne anlamadım sayfa numarası yazan taraf sığmıyor son sayfayı göremiyorum
benimde ekranıda sığmıyo ya..hangi ayarını oynıcazkii...

ben yaptırdım geçen yaz koluma.melek çizdirdimm.ama geçici olanlardan..gereçk dövmeden korktum yaptıramadımm.ama hevesimide aldımm..yetti bana :)))

onceden ben de dusunmustum dovme yaptırmayı
o zamanlar cılgın bır kızdım tabıı
eteklerım ucusuyordu delı doluydum
ama abım ızın vermemıstı
bızde de abılerın sozu dınlenır onun ıcın yaptıramamıstım
pısmanmıyım hayırrr

kalıcı dövme riskli ya sıkılırsan ben herşeyden çabuk bıkarım mesela..

ohhh güliz afiyet olsun.bende bi koşu yatak odamın camını sildim bu arada temizlik yapıyorum çok yoğun misafir tırafiğim var ama hazır kız yokkende buraya bakmadan da edemiyorum

Son düzenleme:
sağol canımm..sanada kolay gelsinn..hafta sonuda benimde yemekli misafir gelecekk..hemde kalabalıkk..

bizimde babamız geldi yemek molası verdik...
yemekte azdı artık mısırlı zeytinli peynirli felan bir salata yaptım narekşisi felan döktün adamın hoşuna gitti... kerem kuzu yemek seçmediği için oturdu bizmle yemekten salatadan yedi kaan yaklaşmadı bile ama arada dönüp dönüp baktı babası azcık mısr felan verdi ama yemedi sıpam...
sonra babamız gidince tutturdu mama diye buzdolabın üzerini gösteriyor nesquikin kutusu vardı onu gösteriyormuş biraz sütlü çikolatalı corn flakes hazırladım kaan yedi keremde eşlik ettti..:))
bu arada geçenlerde avondan numune istemiştim formu vardı facede gelmiş bugün gelirken getirmiş eşim şu yaşlılık karşıtı serinin gece ve gündüz kreminin numunesini göndermişler ama bir sürümlükkk..:))) hani şu saç boyası kutularından saç kremi çıkar ya onun gibi bişey nese sonuçta göndermişler hemen...

mucizem üste ayarlarda yakınlaştır zoom felan var orası % 100 olacak üzeri olursa sayfa taşıyor...

çileğim soğuk memleketin sıcak hatunu hoşgeldin... demek misafir davet edesin var hehehe 2 erkekin duymasın..:)) bu ara havada soğuk olunca sıkıntılardasın dövme felan düşündüğüne göre bir değişiklik istiyon sanırım...

Oooo nasıl kaynatmışsınız bi öğle molasına çıktık okuyamadım hepsini bri sürü işim var sıkıntıdan yiyorumda yiyorum yakında facete beni 100 kiloluk tombiş hatun olarak görebilirsiniz
Kabak graten yedim sornada gidip kendime profiterol ve kola aldım onu da hüplettim yarın annemin günü kuru patlıcan dolma lahmacun tatlı vs yapıcak onlarıda gümleticem haftasonu arkidşime gidicem onda da yerim kesin Pazartesi başlıcam diorum kesin ama bu sefer ölüm rejimi inşallahhh en kısa zamanda vermem lazım çok cozuttum
Dövme konuşulmuş okuymadım ama gözden geçirirken gördüm benimde eşimde var eğer günah olmayacağını bilsem eşimin ve oğluşumun isimlerini yazdırmak isterdim

seda afiyet olsun canım

nazlımelek sağol yardımın icin canım.bilgisayarın görününmünden yüzde yüzü ayarladım ama buseferde yazılar çok kuçuk oldu.yokmu bunun bir ortası

yasmin geçmiş olsun ben uzun zamandır çekiyorumda gitmeye korkuyorum birgün tam cozutacak mecbur gidecemde benimki az buz da değil bir iki kanal tedavisi ile 2 köprülük diş var onlar hallolacak erteledikçe erteliyorum... acıyada alıştım bazen ağzımı açınca bile giryor bazen yüzümün bir tarafında şimşekler çaıkıyor ama kendimi iyi tutuyorum ha korkudan ..

mucizem evet yazılar küçülüyor ama bende bulamadım orta yolu şimdi gözümde alıştı önce banada küçük geliyordu..

Mucizemm sağol yavrum ama gidişat pek güzel değil
Yasomm diş demeyin bana dişlerim 70 lik nineler gibi oldu gitmem lazım korkudan gidemiyorum ya yakında dişsiz kalıcam resmen o derece şu korkularımı yenip gitmem lazım ama nasıl olacak bilmiyorum birde bu dişlerle doktorun karşısına bile çıkmaya utanıyorum en son gittiğim genç bi doktor senin gibi güzel bir bayanın dişlerinin böyle olması üzücü neden dikkat etmiyorsun dedi hamilelikten olanlar ve dolgusu düşenler var dedim o gün yine korkudan yaptıramadım adam beni ikna etmek için ücretsiz röntgen bile çekti iğneye kadar hazırladı ama ben yine yapamadım yine yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…