- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #92.001
köylerde 3 ay uzun zamn ıcırımm..evlendinmi tamam..öyle evliliğimi yaşayacam falan desen..ayıplarlar zatenn..:)))))))gulizim 3 aydamı karar verdıler buna allahım ya ben 2,5 yıl bekledım anneannegıl bıle artık dusunmeye baslamıslar kesın bu kız kısır vah vah tuh tuh demeye:90:
sizinkide bizimki kadar vahimmiş polipp.:)))anam burasıda köy o vakit en azından bizimkiler öyle.ben 3 sene çocuk yapmadım walla utanmasalar nasıl yapamıyoz gelip bakacaklardı.korunmak falan ne demek haberleri yok gencide yaşlısıda aynı.Allahtan ülkeyi terketmemi engelleyen bi azınlık var hani korurnunca çocuk olmadığını bilen bana kısırmısın diye sormayan oyy oy :97:
benimde ekranıda sığmıyo ya..hangi ayarını oynıcazkii...güliz nazlımelek hoşbulduk canım
ya kızlar bu sitenin yeni hali benim ekrana sığmıyormu ne anlamadım sayfa numarası yazan taraf sığmıyor son sayfayı göremiyorum
ben yaptırdım geçen yaz koluma.melek çizdirdimm.ama geçici olanlardan..gereçk dövmeden korktum yaptıramadımm.ama hevesimide aldımm..yetti bana :)))poliss ben faceye koydum buraya yüklemek vaktimi aliyor,üsendim acikcasi..
mucizecim genel olarak skandinavlar yakisikli diiller ama arada bi cikiyor iste,benimde onlari eve alasim geliyor tövbe yarabbim özür :)
yasmin nasil gördün beni lo?
yav benim dövme yaptirasim var gibi biraz,kocaya daha demedim kesin sacmalama gözünü sevim diycek.pufff hicbiseye izin vermiyor bu adamm.
kuzularin kilolarindan bahsedilmiss bence hepsi normal..
sağol canımm..sanada kolay gelsinn..hafta sonuda benimde yemekli misafir gelecekk..hemde kalabalıkk..kalıcı dövme riskli ya sıkılırsan ben herşeyden çabuk bıkarım mesela..
ohhh güliz afiyet olsun.bende bi koşu yatak odamın camını sildim bu arada temizlik yapıyorum çok yoğun misafir tırafiğim var ama hazır kız yokkende buraya bakmadan da edemiyorum
söyle canımmm söylee..içelim güzelleşelimm:))canım kahve ıstedı gulızım
ben de soyleyeyım kendıme bare
ne oldu ahretimm..geçmiş olsun canımm..diş çok zordur..hemen bi doktora gitt..Ben yiyemicem göndermeyin çikolata ve kahve.Dişim zonkluyo şu an(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?