2008 Kasım Anneleri

slm kızlar.giremiyorum çoktan beri.herkes iyidir umarım.

kursa gidiyorum mersine.pazartesi başlıycak.25 gün.ev tutucaz çağanla annemde gelicek.kafam çok karışık iyi olur inşallah herşey.

ayy diş fenadır herhalde aman dikkat edin ya kızlar
sonra takma dişlere kalmayın.))
ben küçükken sallanan dişlerimi kimseye elletmezdim
kendi de düşmezdi içim giderdi çok fena oluyorum aklıma gelince
annem de beni doktora götürdü o zaman
adam dedi ki bak elini koluma koy acırsa çimdik at acıt canımı hemen bırakırım dedi:))
bende çok güvendim ona . zaten sallanan diş yerlere yatıyordu hemen aldı haliyle:)))
ben de dişçi korkusu falan kalmadı
dişçimi pek severim
acayip ukela kendini beğenmiş çenebaz adamdır:)))
ama işiniz ehli yaptığı dolgular mıh gibi duruyor maşallah
hala da dişçimizdir
biraz pahalı etrafa göre ama değer bence hatta baya pahalı:))
bir ara diş etlerim sızlıyor gibi oluyordu zırt pırt gidiyordum adama
ne var dişimde diye
bişey yok yaaa aaaaa başkası olsa bişeyler yapar gönderir alır paranı dedi
sensodyn verdi gönderdi saolsun:))

slm kızlar.giremiyorum çoktan beri.herkes iyidir umarım.

kursa gidiyorum mersine.pazartesi başlıycak.25 gün.ev tutucaz çağanla annemde gelicek.kafam çok karışık iyi olur inşallah herşey.

hayırdır cagancuk ne kursu?
yasmin dişciden korkulurmu kız ağdacıya gidinceye kadar uyuşturmadan dişimi sökseler gıkım çıkmaz

Bnm birtek dişte değil ki şu korkumu yenersem cesaret gelirse koşa koşa gidicem acaba sakinleştirici içip falanmı gitsem lokal anestesili tedaviler beni çok ürkütüyor
Küçükken bende hiç korkmazdım yapılan anesteziden hiç birşey hissetmezdim ama şimdi diş çekilmesi ve ameliyetlık olan dişler var onlar göüzmü korkutuyor
çağanım hojgeldin

Polipe ağdacıyada gitmem lazım.Hatun 2 hafta sonra gel dedi.Beğendi galiba... Diş içinde perşembeye randevu aldım.İki gün dayanabilecem mi bilemiyorum(((

ya ne biçim uyuşturuyorlar ayol ağzının suyuna sahip çıkamıyosun acı falan duyulmuyor yaaff korkma seda
gün geçtikçe ilerler bakk

Ayyy evet çok komik kankim valla ağzının suyuna sahip çıkamıyornsun ama ben hiç diş çektirmedim şimdi 2 20 lik 2 de dolgusu düşen kırılan dişimin çekilmesi lazım 2 ameliyat 2 de normal çekim dolgularda taşlarda cabası anesteziden sonrası acıormuşşş çokk bide kafanı sallıyorlar ya emme basma tulumu gibin zor ya gözümde büyüor

Nasıl yane delimisin kısss uyuşturmadan olurmu hiçççç anammmmm hayatta gidemem ben uyuşmuşken bilem seslerden korkuyorum uyuşturmadan kesin bayılırım

İlginç ağrı eşiği kuvvetlidir o zaman birde ben gibin tırsak değildir
Tebrik ediyorum valla ii cesaret allahım bana da ucundan accuk versen
Doğuma girene kadar ecel teri döktüm ameliyat kıyafeti giydim sankim düğüne gider gibi rahat ve kuldum
Sonrasıda mükemmel sanki ameliyat olan ben değil annemlerdi hiç cnm acımamıştı birde yüzsüz gibi ben ameliyattayken benim azabımdan korkan annemlere doğum bu mu bi tane daha doğurucam hemen dedim de annemler soğuk soğuk gülmüşlerdi
hey gidi günler heyy ne çabukta geçtiii pofff 2.çocuğuda istiyorum yaaaaaa

Ben ağda acısı ve 20 lik dişlerden çektiğimi doğumda çekmedim.Benim doğumumda güzeldi.Bişi hissetmedim.Ama o ağda varya resmen öldürdü beni.20 liklerden biri çekilirkende öyle oldu43:

arda bi okula başlasın acele etmeee

Ne tezat karıyım heee doğuma hazırım ama dişe ve diğer işlemlere ödüm patlıyor resmen 20 lik dişler çok ağrılı oluyormuş ameliyat sonrası çekilen normal dişlerinde ağrısı kötü oluyormuşşş o yüzden çok korkuyorum
Aslına bakarsan polipçim ev almadan yapmam diordum ama hiç belli olmaz bana etrafımda deli seda gözü kara seda derler :)

Mutfakta bütün plastikler ortada,salonda bulasik süngerleri..Araba yapip sürdü parkede,cok güzel sürülüyormus.

iki tabak kisir yedirdim uyuttum,ufff basim agriyor..

hmmmmOffffff çilekomm kısır mıı bayılıyorum kısır yumurtalı çiğ köfteee pofff yiğenimle görüştüm biraz önce yumurtalı köfte yapmışlar öğlen sana da ayırdık dedi havalara uçtumm valla hergün yesem kısır köfte bıkmam valla
Biran önce eve gidip yemek istiyorummmmmm birde yanına kocamannn köpüklü bir ayran sonrası duş ve güzell bir uykuu wuhhuuuu süperrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…