2008 Kasım Anneleri

polipecim sınıf öğretmeniyim ben.atanamayanlardanzihin engelli okullarda çalışmak için sertifika veriyolar.oraya başvurmuştum ama yalovaya.yakın diye orayı tercih etmiştim.yalovada tadilat varmış kurs mersine alınmış.şimdi oraya gidicem mecburen.12 saat falan sürüyo yol.çağanla nasıl gideriz bilmiyorum.annemle eşim gelicek.ev tutucaz.annem çağana bakıcak bende kursa gidicem.gelince işim hazır gibi.ondan çok istiyorum gitmeyi.evde oturmaktan sıkıldım çok.hemde kendi paramı kazanmak istiyorum..hayırlısı olur inşallah

gunaydınnn

dun ıslerım yogun ve arkadaslarımla gorusecegımı daha onceden bılen esım erkenden gelmıs benı almaya
caktırmadım ama bozuldum
verılmıs sozum var hatırlıyorsun degıl mı dedım hıııı dedı
sozumden donmem ıcın cok ugrastı hatta sınema seanslarına falan baktık
arkadaslarla 7'de bulusacaktım
4'te dıkıldı yanıma
cıktık hemen 2,5 saat dolastık kocıye alısverıs yaptık
ve kuzuma superrrr bır gomlek aldım bayıldım
ama sonra benı bıraktı arkadaslarımla bulusacagım yere
cok kalamadım tabıı beyımız evde beklıyor dıye
arkadas benı bırakacaktı kı bır aradı bız geldık senı almaya dedı
kuzuyu da hazırlamıs dusmus yola
bozuldum sevındım hepsı karman corman ıste

Günaydın kızlar.Dün akşam annemler vardı.Hemde yemek yapma günümdü Çok yoruldum, yatar yatmaz uyumuşum sabaha kadar:)

Lorem bende sevmem ani planları.Kızarım birazda..Haklısın canım..Ama bu seferlik böyle olmuş

Günaydınn
Canım sıkkın eşim sabah sabah moralimin içine etti sözüm ona şaka yaptı ama deli oldum tam ayrılıcaz sadece gözlerin güzel dedi durduk yere sorun çirkinlik yada güzellik değil onun yapmış olduğu defol git dedim saçmalama seda şaka yaptım sen kendini bilmiyormusun vs vs bin dil döktü arkamı döndüm gittim telimde kapalıydı açmıcamda bugün kesin işten arar uyuz ne yapmaya çalıştı bir anlam veremedim ama moralimi bozdu sabah sabah gerzek

soyleyecek bır sey yok zaten
soylesem tartısma cıkaran olurdum kesın

yorulmussun canım hafta ıcı mısafır olayı zor oluyor
ben de cumartesı mısafır cagıracaktım ama apartman yonetım toplantısı varmıs
yıne yattı yanı

kızdırmıs senı sabah sabah sedacım
saka yapmıs hassasıyetını anlayamamıs demek kı
bosver takılma
baska ınsanların bın turlu dertlerını dınleyınce gercekten sorunumuz yok da kendımız arıyoruz dıye dusunuyorum

Sedoş adamcağızın şaka yapacağı tutmuş.Sen ona güzel gelmesen evlenirmiydi?Tontişim böyle yaparak hem kendi canını hem de onun canını sıkma.Üç günlük dünya be, bu gününü zehir etme kendine.Sen tescillisin zaten.O da biliyo..

Kızlar takıldığım nokta güzellik çirkinlik değil zaten hiçbir zaman ben güzelim ben şöleyim böleyim demedim kendi halimde bi tipim işte sorun onun bunu neden sölediği durduk yere böle şaka mı olur allah aşkına beni sinirlendirmek hoşuna gidiyormuş gıcık
Pasikom onca dertlerin içinde bizimkisi iğne deliği kadar bile değil belkide ama işte küçücük bir sinek bile mide bulandırmaya yetiyor

hassasıyetını kucumsedıgımı dusunme sedacım
herkesın ayrı bır bamtelı vardır
demek kı gercekten kızdırmıs senı
ama bosver dıyorum
gereksız bır konusma dıye dusun sebeb arama altında dıye dedım canım

hepinize günaydın kızlarr...cagancukum hakkında hayırlısı olsun arkadaşım boş durana kimse bişey vermiyor tırmalıyacağız artık..yasmin hafta içi kimse gelmese diye dua ederim ben misafir sevmediğimden değilde ne biliyim ev dandini olur makinada çamaşır ben yorgun neyse büyük geçmiş olsun herkezi ağırlamışsın nihayetinde:81:seda cadısı en kötü ihtimalle herif nabzını yoklamışsa bile e sen koyuvermişsin yelkenleri suya.ne kadar kendinden emin ne kadar özgüvenin yüksek durursan o kadar sinir olurlar erkek milleti.şakaysa bile yerim şakasını sen öylemi düşünüyorsun kocacığım walla etrafdaki beni gören herkez daha farklı düşünüyor Allah özene bezene yaratmış dedi daha geçen biri yolda.. deyiverseydin.sen böyle akşama kadar kuduracağına o kudursaydı

çocuk kız bu erkekler ilkokulda beğenip aşık olupta itiraf edemedikleri kızlara tenefüslerde sümüklü ayşe sümüklü ayşe diye bağırır bunlar kızlarda kovalar falan.büyüyüncede sedanın herif gibi saçmalıyorlar seda laf aramızda bu herif seni iyi kıskanıyor haberin ola

günaydınnn
sedacım benim eşimde yapar öyle zman zaman şakalar birlikte güleriz ama beni nasıl kıskanır anlatamam kedi uzanamadığı ete mundar dermiş hesabı:)bende polipenin dediği gibi cevaplar veriyorum susup kalıyorrrr :80:buda benim pek hoşuma gidiyor sende takılma kuşum benimmm
kızlar yazamıyorum dün feci yoğundum ama bugün buradayım inşallahhh:82:

Son düzenleme:
Kıskanıyor kıskanıyorda işte bide mok atıyor polipim hatunum öle deyince birden şok oldum ne alaka die dondum şaban hepsi şaban
Şuan kendimi saldım çok önemsemiyorum yinede işe gelirken bakımlıyımdır hep dursun o dursun saçlarımı bi sarıya boyatayımda tekrar hasetinden kudursun istemiyor zaten sarıya dmönmemi yiğitliğinede mok sürdürmüyor beyefendi

yawrum sarı olsa ne kara olsa ne sen kafayı kazıtsan bile ne demiş kıraç atamız
endamın yeter......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…