2008 Kasım Anneleri

Seda bende bazen çocukca davranmasına kızıyorum.İstiyorum ki ağır başlı , olgun, karizmatik olsun.Maalesef istemeyle olmuyo.Biraz yontup, olduğu gibi kabullenmeye çalışıcaz..

ne guzel demıs polıpe hatun
bunlar uzanamadıgına ehhh dıyor
salla bosver sedam senın tescılın var cıcım kulak asma herıfıne

lavıs ıslerın kolay gelsın

bende de tuhaf bır hıs var
boyle ne yapacagımı bılmez haldeyım sankı
gıdıp alısverıs yapasım var nedense
ılle de kıyafet falan degıl
meyve sebze bıle alsam yeter
yeter kı cıkayım dıye dusunuyorum
tuhafım hakkaten tuhaf

kızlar ya malum kış geldi kaloriferler yandı konyada kuru bir memleket yağmur yağmadığı zamanlar çok kuru buranın havası ardanında benim gibi burnu kuruyor benim alerjim var sabah aksıra tıksıra nemleniyor benim burnumda .ardayı yıkamadıkça yumuşamıyor çocuğun mukozası serum fizyolojik falanda damlatamıyoruz napsam şaşırdım yakında yüzgeçleri çıkacak hergün yıkanıyor yıkanması sorun değilde saç kurutma makinası ile kurutturmuyor saçlarını kafa ıslak geziyor kışında insan korkuyor.napsam bi akıl verseniz şu oda nemlendiricileri işe yararmı yada başka bişey:97:

Teşkürler şekerlerimm :) kafayı yemiş bu herifler birde dönüp aynaya baksalar ya hıhhh :)
Lavişimm hoşgelidn datlumm kıymetlim
Polip hatunum bende geniz etinden dolayı hiçbir zaman rahat uyku uyuyamadım yada şu deliksiz uyudum sözü gibi hiççç rahat uykum olmadı daha önceleride çok konuşmuştuk bence buhar makinası ii olur birde içine nane yağları var onlardan katarsanız demeyin keyfinize cnmcım ben buhar makinasıyla baya rahat etmiştim

ben hiç istanbula gelmedim ama muhakkak nemlidir yarımada sayılır nede olsa.sana nasıl anlatıyım seda yazın bile nemlendirici sürmezsen ellerin çatır çutur olur o kadar kuru.hoş 1-2 senedir dünyada iklim ve konyadada iklim değişiyor mesela yazın garip bi nem oldu 1 ay kadar.ama genelde kurudur.ve bu kurulukta bizimde heryerimiz kuruyor..

Günaydın kızlar
ay çok fena bir gece geçirdim
dün annemin arkadaşı gelmiş oturmaya
buğrayı uyutamamış vaktinde
saat 5 te uyutmuş ben eve gittim yeni kalkmıştı
ee sonra gece uyurmu hiç
bıdır bıdır konuştu :)) güleyimmi kızayımmı şaşırdım
ısırmak istedim sadece
babası horluyor arada ben de ayağımda uyutmaya çalışıyorum
baba apıyooo
apıyosun baba
uyumuş diyorum
picamasını giymiş uyumuşş baba
bende uyucam yok möö gelmesin pis mööö
süt içcem sütü çok seviyoyoum
vır vırrr vır:))) yaa acayip çenesi düşük oluyorlar valla söyliyim

dün babası ağzına bir parça çikolata atmış
buğraya çaktırmıyor güya oynamaya geldi yanına
buğra da
çikoka koktu baba
çikoka istiyom yicemm:))) dedi.adam yerlerer yattı gülmekten.kokmayı nerden duydun mübarek
allahım bildiğin teyp gibiler ya

gününüz güzel geçsin güzeller,iyisiniz inş.
biz bu gun kızımın çıldırmış gibi ağlamasına açtık gözlerimizi sebep yok .yanımıza aldık bi iki koklaştık sakinleşti sonrada kudurdu şimdide bayb tv izliyor izlese bir dert izlemese dert orda ğörduğğu herşeyi yapmak istiyor hele reklam çıktıysa bende bundan istiyorum diye ağlıyor oyun varsa bende öyle oynuycam diye sızlanıyor .şimdide üşüdüm yeleğimi çıkar diye ağlıyor düğmesini açabilseydi şimdiye çıkarmıştı çılgın

lore benimde çıkıp söyle bir alış veriş yapıp dağıtasım var zaten 12 gündür kapı dışarı çııkmadım her akşam misafir daral geldi.

seda erkek milleti bu naptığı napacağı ne söylediği hiç belli olmuyor hata daha sonra kendi söylediklerinden bile haberi olmuyor.buğun bende pek gıcık durumdayım benimkine
polipe konyaya gelince bizde kuruyoruz sularıda insanın elini ayağını kötü yapıyor.

polipe peteklerin üzerinde devamlı su bulundursanız işe yaramazmı acaba

var derinim hatta yataka odasında bir petekte iki tane akşam tencereyle su koydum kaynatıp içine biberiye yağıda döktüm banamısın demiyo.yerim o buğranın dillerini ben.
Yarında benim paşamın doğumgünü en tembel kasım bebeki benimki sanırım 1aralıkda doğacaktı lost vardı o gün du izliyim sonra demiştimşaka biyana 2 yıl olmuş hem dün gibi hemde yıllardır bizimle gibi

Cnm bnm bol bol nemlendirici kullanıcan zaten kullanıyorsundur kesin birde buhar makinası ii gelir bence dene derim şekerim
Burda hava konusunda bi sıkıntımız yok Allaha şükür belirgin özelliği olmayan bir il bu yüzden şanslıyız sanırım

Derinim kankim hoşgeldin cnm bnm nassın
Buğriş tam ısırmalık özledim yakışıklıyı valla senide aynı şekilde yavrum bnm çok komikler ya hergün yeni bişeyler öğreniyorlar Arda da çok fena vır vır vır konuşuyor karşılıklı adam gibi konuşuyoruz anlatıyo bana yiyesim geliyor o an onu bazen annemlerde geç yatırıyor ardayı eve gittiğimde uyuyor oluyor tabii gece de yerlerde sürünüyoruz

cıkolata koktu baba heee
lutfen benden bır cıko ısmarla bugrıskoya
sana gelırken getırırım cıkoları banane
sırf o tatlı dılı hatrına yesın kuzu

polıpe buhar makınesı dene ıstersen canım
bır de doktorunuza sor bakalım o da orada yasadıgına gore vardır elbet bır tavsıyesı

mucıze maasallah
12 gun ıyı dayanmıssın

Polippppppppp resimleriiiii sabırsızlıkla bekliyoruzzz şekercim artıkın Cuma gününe eraklarımızı giderirsin hatunum demi

Mucizecim hoşgeldin tatlımm valla hepimiz hemfikiriz evli olmasam feminist olucam neredeyse puhahahhh

valla lore bugun bi hesap ettim tam 12 gün olmuş kendi rekorumu kırdım.neyse ben acısını çıkarırım ziyaretcilerimiz bi bitsin hele,

hoşbulduk sedacım onlarlada onlarsızda olmuyor işte...

polipe sayfaya girememe sorunu benim bilggisayardan kaynaklanıyor sanıyordunum demekki kkdanmış

hoşbulduk sedacım valla bir görüşebileydik:)) benim yüzünden doğum günü organizasyonu da yattı
yapsak mı acaba herkes hediye de aldı galiba.ben hariç eşim iptal olur falan sonra bakarız demişti
lorecim hemen ısmarladık zaten bir kinder:))
mazalllah koktu dedi çocuğum
pipisi şişer falan allah korusun
annem dün taze fasulye yapmış.o pişerken de anane taze fasulye koktu diyomuş:))) komik çocuk ya veledimm
karnım acıktı yav bugun çok fena
sabah ta yiyemedim bişey geç kaldım yine

tavsiyeler için sağolun kızlar bakıyım bir hal çaresine.ben doğumgünü partisi yapmıycam ama belki kreşe çıkarma yaparım diyorum bakalım bizim iş güç malumbide makinanın flaşı hala bozuk gündüz çektim çektim akşam karanlık çıkıyor fotolar.yoksa seda çatlayacak merakındannesini merak ediyosa

derin maşallah seninkine kokudan ne piştiğini billiyor yani.bizimki ağzımızda bir şey olduğunu farkedince hemen ağzında ne var bakıcam diyor aklınca sakız arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…