2008 Kasım Anneleri

mama yedım geldım
kuzu arıyor benı
anne vınc al gel dıyor
ıs makınası fılosu kuracak sanırım

ne ıs yapacak bu kuzular buyuyunce merak edıyorum
ırtıbatı koparmayalım da manevı cocuklarımızın nerelere geldıklerını gorelım olar mı kızlar
yıl 2038 bız hala 2008 anaları olarak bu sıtede konusuyormusuz arada kırıslık ve kocaların nazlarından falan

Son düzenleme:
bende merak ediyorum gerçekten
sağlıklı sıhhatli oluruz hep beraber inş.
sonra gelinlerden damatlardan bahsederiz:))))))
yeni mevzu bu olur

benim herife bazen bahsediyorum çocuklar şöyle yapıyolar böyle yapıyolar diye -ne kasım annesi ya kasım annesimi kaldı bitti doğdu kasımlar halliller büyüyolar diyorsen ne anlarsın diyorum ben tabi içimden zira böyle sözler bizim için yenilmez yutulmaz kalınlıktan sayılıyor.arkadaş son üsküdar beyefendilerindendir

Derinimm datlum böle düşünme aramızda bunların lafı bile olmaz bilionsun telde konuştuğumuz gibin 12 aralıkta buluşucaz büyük ihtimalle
Arda beyde büyük ihtimalle futbolcu yada dansçı olur

o zaman canım senin eşin ender bulunur konya erkeği desene,
canım ben ne eş ne de iş durumundan ben ist doğma buyumeyim babam iş durumundan gelmiş ama hem anne hem baba sülalem konyada burda kimsemiz yok dolayısıyla evlensemde her yaz en azz 20 gün konyadayım

benım kuzu degıskenlık gosterıyor
her telden calar sanırım babası kılıklı

makına muhendısı olabılır
usta ahcı olabılır
vınc operatoru olabılır
kolbastı ekıbı kurabılır
fotografcı olabılır
ısletmecı olabılır
bılemıyorum
ınsa allah adam olur

hosbuldu msedosummmm bebemm...

wawwwwwwwww gonyalilar basmis burayi,dagilin kizlar bnlar fena olur benden duymus olmayinda:)

hele oglanlarina sakin kiz vermeyin,bi dost tavsiyesi:)

ahahah bugün -16 olduk hadi hayirlisi,disardan haberimiz yok arad abi dereceye bakiyorum o kadar.
.

Gonyalıdan başkasına hastırmam oooo gonyalım yürrüüüüüüü
-16 mııı oyyy buralarda lodos var ama sıcak esiyor ben yine de üşüyorum – 16 yı düşünemiyorum bilem
Ama soğuk buz gibi bir hava da sıcacık evimde oturup dışarıyı izlemek sıcak bir nescafe ve çikolataya bayılırım harika

Rüzgar yoksa hissedilmiyor fistigikimm ,ilginc bi iklimi var.Bu hava tr de olsa okullar tatil olup yollar kapaniyor,hatta evlerdeki sular bile donuyor.ama burda hissedilmiyor iste,rüzgar varsa iki kati oluyor o kadar..evet söminemde yaniyorr keyfimiz süper suan :)

bak gonyalilar tirsti benden gördünmü:) gonyali poliss nerdesin laaa,nere gidivirdin ahahahah

kardesimle konustumda gonyada hava gayet iyiy diyor,pencereleri actim evi havalandiriyorum diyor..ühühühü özledim galiba.

mucizem hakikaten ender bulunur bi cins konyaya göre. Oda benim gibi nezaket yoksunu bi karıya düştü ama sevimlilikten falan yırtıyorum:87:kız çilek karısı kapıya dizilecek kızlar ardaaa ardaaa diye koklatmıycam oğlumun kirli çoraplarını bile:86:heheyyt fenaymış fena üstüyüm ben

SENDEN KORKAN SENİN GİBİ OLSUN HAHAYYT ÇİNGEN DAMARLARIM KABARDI Bİ KOŞU NORVEÇE GELİP SAÇINI BAŞINI YOLARDIM AMA ÇOK YOĞUNUM

abe tencerem var tavam var
KONYALIYIM havam var
takunyamın gıçırtısı
nedir bu çirkef gacıların sıkıntısı
allaah allah
düşmanlarım çatlasın
DESTURSUZ gelmeyin yırtarım

BU ARADA KONYAYA KAR YAĞMAZSA ÜLKE AÇ KALIR ANAM EKİNLER KAR BEKLİYOR BİZİM KEYFİMİZE GÖRE DEĞİL HERŞEY YANİ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…