2008 Kasım Anneleri

oooo çitosum doktorum civanımda gelmişş..
hoşgeldin bacımmm..hiç görünmüyosunn...

çilek kııı..sen nasıl tanıştın kocanla bakemm..sen konya, eşin norveçç..:)))

Hehhh gülizimde gelmişşş sende hoşgeldin baccımm
İi hadi adamla arayı düzeltmişin benim adamda arıyo açtım söle dedim seni çokkk seviyorum biliyorsun demi affettinmi dio tınlamadım ki dedim :)

seda kesin seni kıskanmışş senin koca..senin endamın yeter bacımm..ama gözlerin ayrı güzell..belki onu demk istemiştir eniştemde..demesini becerememiştirr..
affet kıı yazıkk..etmiş bi laf pişman olmuş işte..
akşam bizde barıştıkk..tabiii bunun aklında akşam için güzel fikirler varr..şimdi dedim bi özür dilee..baktı kaçış yok, demezsa akşam da yokk..tamam özür dilerim dedi..bu yetmez en büyük sensin de..tamam en büyük sensinn dedii..senin köpeğin olayım de dedimm..yoooo o kadar değil dedii..:)))) tamam hadi o kalsın dedimmm:)))

wawwww yasmin bacii selam salam bi hg yok öyle olsun bakalim..

gülizim barismaniza sevindim canim,kocisin kuzeniyle biz cok yaki naile dostuyuz..

onlarin cocuklarinin sünnet dügününde tanistik..

poliss ben korktum senden,fenasin he.

kork çilek karısı benden valla butlarını kırar şöminende pişirir yerimyasmin daha öncede söylemişmiydim senin isminin yanına +18 konulmalı vallasapık karı:78:
seda aferim kız sana iyi demişin sendende olacakda benim ömrüm yeterde görürmüyüm bilmem:82:

Polpem kendine rakip mi gördün beni.Uleyn kaç gündür Seda ve Çilekoya sulanan ben miyim:)))

sulanmakmı o tarz eğilimlerim yok o senin öz fesatlığınçok sevdiğimden uğraşıyom küsmüyorlarda bi ritim yakaladık herkeze aynı muhabbeti yapamam korkarım ama onlar espiriyi karşılayolar tatlılarda gı yalanmı

Allah'ıma şükür aslan gibi kocem var.Yetiyo da artıyo bile hııııh..Ben de ahretime takıldım ne oldu yani.. O da senin öz be öz fesatlığun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…