2008 Kasım Anneleri

ahahha yasmino girme aramiza valla yolar gonyalilar seni :)

kiz polissss ben gercekten esas konyalialrdan cekinirim vallaa.

pc nin tozunu alirken yazdim leyn bunlari,koltuklari söyle bi alim gelim..

polıpe sen bıze acı mı demek ıstıyorsun hıııı
soyle bakem soyle
zaten kızım olsa kapından bıle gecırmem ben senın

gulızım sevındım canım
rovansı almıssın maasallah

aslında beyazmelek olsaydı gorurdunuz +25'ı
ama gelemıyor elını ayagını cektı buralardan

slm şkerler pazarı gezdim geldim birsürü sebze meyve aldım ve geldim köy kadınlarından taze taze sebzeler aldım buranın en çok bu yönünü seviyorum ben yaa yağmurda çıktı pazara ne görse anne bu benim demi diyo

sağol çileğimm..sizde bizim gibi olmuşunuz bizde arkadaşın düğünde tanışmıştıkk..

Amannn ne olcek gülizim affettik gitti işte telde dio ki söle nan ne istiyonsun akşama alıcam köpeğin olsun yok istemez dedim
iyi etmişin sedamm..boşverr..küslik iyi olmaz der anamm:)))kocaya küsülmezmişşş:)))

allah'ıma şükür aslan gibi kocem var.yetiyo da artıyo bile hııııh..ben de ahretime takıldım ne oldu yani.. O da senin öz be öz fesatlığun

len bi sende mi var hepimizde var koca
Takıl bakalım ahretine ben safımdır o konularda o sallanan şeyler hakikaten don ve dütyenmiş ben daha yeni farkettim yeminlen:92: Töbe töbe:26:
Passino sen alınma hepiniz datlısınız ayıp ediyon
ha bu arada site takılıyo ben çok geç görüyom yazılanları

Laviş ben kocayı biraz yontmak adına bir haftaya kadar filen küs kalabilirim.En sonunda sülük gibi yapışır ve gücüm yetmediği için barışmaktan başka bişi yapamam.Sevmem küs kalmayı ama ona bişiler anlatmak için şart(47:

Biz boşa konuşmuyoz herhalde.Gördük, ahretim teslim bayraklarını sallamış işte

Son düzenleme:
Ohhh lavişiiim ne güzel taze tze organiktir şimdi bide onlar afiyet bal şeker olsun tatlişkom diyorum valla çok şanslısınız herşeyi tazesine havanın güzeline sahipsiniz bizde buda koca şehirin içinde kayboluyoruz trafik pis hava hormonlu sebzele rmeyvalar

ben kuserım valla
ama kocı kuserse de hıc cekemem
haksızsam gıder ozur dıler jest falan yaaprım
hala barısmazsa kendı bılır
ama ben kustum mu surundururum resmen adamı
cok pıstır benım kuslugum
hemen de barısmam oyle
bır ozur bır demet cıcek falan barıstırmaz benı
gercekten pısman olacak ıcten samımı bır sekılde pısmanlıkla barısmak ısteyecek
onun ıcın cok zorum ben
neden hala benı yanında tutuyor bılmem
sevıyor sanırımsam benı
maasallah allah muhabbetımızı artırsın onu da dıyeyım de nazar da degmesın bareee

yasom senin durumun farklı canım seninkine 1 sene de küssen artık zor tatlım anlamıyor bu adam değerini:92:
ya kızlar kocadık mı nedir önceden değişik değişik geceliklerle giriyordum yatağa şimdi içimden gelmiyor aslında accayip güzel oluyorduuuu ey gidi gençlik eyyyyy
dur ben bu akşam vucüt çorabımı giyeyim efsane geri dönsün

Vayy canına bundan sonra geceyi anlatmak için en uygun ifadeleer :)
İhihihiiii size bunları gösterince anlayın puahahahhhh :92:
Bende 9 senedir beraberiz evlilik öncesi ile beraber hiççç küs kalamadık bir kere oldu oda hatırı sayılır birşeydi oda bi baktım dayanamadı herif elinde güller özel bir takı yaptırmış kapıda salya sümük eehh hadi bare barışayım dedim onun dışında hep şebeklik yapar bana bende gülmeye hazır hemen kahkahalar yerde tabii

aldım loremm..kadının fendi erkeği yener..ben her zamn derimm..onlarda bu düşkünlük olduğu müddetçe..bizim sırtımız yere gelmezzz :))))))))

gülizim korkulur bacım senden helal sana ya önceden bende küserdim ama ben hep unutuyorum ya küs olduğumu hayat meşgalesine dalıp gidiyoruz
bende sevmem küslüğü lavinyamm..en çok 1 gün bana çoğu bünyeme zarra..allahtan serdarda sevmiyoo küslüğü :))

boşunamı salladık polipimmm donumuzu, dütyenimizii :))))

Biz boşa konuşmuyoz herhalde.Gördük, ahretim teslim bayraklarını sallamış işte
ben teslim olmadım kııı..teslim aldımmm...ahretim karıştırmmaaa :)))

allahım ya yine komşu baskını yedim.pijamalar üzerimde kızın kitapları yerlerde oturup gittiler amaaaaaaaaaaaaaan boşverdim
polipe canım sen konyanın neresindendin seni pek bi romen gördüm
lore hep seni gibi olmayı istemişimdir şu kocaya karşı ama hep bu sefer süründürcem dediğim halde hiç beceremem ama benimkide barışana kadar sülük gibi yyapışır yapmadığını bırakmaz güldurur falan hemen bende şeker gibi eririm bide bende ölum korkusu çöker ya bana veya herife bi şey olursa küs gitmeyelim falan senoryalar yazılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…