- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #92.121
sağol çileğimm..sizde bizim gibi olmuşunuz bizde arkadaşın düğünde tanışmıştıkk..wawwww yasmin bacii selam salam bi hg yok öyle olsun bakalim..
gülizim barismaniza sevindim canim,kocisin kuzeniyle biz cok yaki naile dostuyuz..
onlarin cocuklarinin sünnet dügününde tanistik..
poliss ben korktum senden,fenasin he.
iyi etmişin sedamm..boşverr..küslik iyi olmaz der anamm:)))kocaya küsülmezmişşş:)))Amannn ne olcek gülizim affettik gitti işte telde dio ki söle nan ne istiyonsun akşama alıcam köpeğin olsun yok istemez dedim
allah'ıma şükür aslan gibi kocem var.yetiyo da artıyo bile hııııh..ben de ahretime takıldım ne oldu yani.. O da senin öz be öz fesatlığun
len bi sende mi var hepimizde var koca
Takıl bakalım ahretine ben safımdır o konularda o sallanan şeyler hakikaten don ve dütyenmiş ben daha yeni farkettim yeminlen:92: Töbe töbe:26:
Passino sen alınma hepiniz datlısınız ayıp ediyon
ha bu arada site takılıyo ben çok geç görüyom yazılanları
aldım loremm..kadının fendi erkeği yener..ben her zamn derimm..onlarda bu düşkünlük olduğu müddetçe..bizim sırtımız yere gelmezzz :))))))))polıpe sen bıze acı mı demek ıstıyorsun hıııı
soyle bakem soyle
zaten kızım olsa kapından bıle gecırmem ben senın
gulızım sevındım canım
rovansı almıssın maasallah
aslında beyazmelek olsaydı gorurdunuz +25'ı
ama gelemıyor elını ayagını cektı buralardan
bende sevmem küslüğü lavinyamm..en çok 1 gün bana çoğu bünyeme zarra..allahtan serdarda sevmiyoo küslüğü :))gülizim korkulur bacım senden helal sana ya önceden bende küserdim ama ben hep unutuyorum ya küs olduğumu hayat meşgalesine dalıp gidiyoruz
boşunamı salladık polipimmm donumuzu, dütyenimizii :))))
len bi sende mi var hepimizde var koca
Takıl bakalım ahretine ben safımdır o konularda o sallanan şeyler hakikaten don ve dütyenmiş ben daha yeni farkettim yeminlen:92: Töbe töbe:26:
Passino sen alınma hepiniz datlısınız ayıp ediyon
ha bu arada site takılıyo ben çok geç görüyom yazılanları
ben teslim olmadım kııı..teslim aldımmm...ahretim karıştırmmaaa :)))Biz boşa konuşmuyoz herhalde.Gördük, ahretim teslim bayraklarını sallamış işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?