2008 Kasım Anneleri

ben severim lavinyamm..gecelikleri falan dantellii dantelliiii..eskisi gibi vucüt yok ama..olsaun idare ediversin garii paşamızz :)))

ya benim kociş da dayanamıyor küslüğe hemen sarılıyor bende bi kere 3 gün küs kaldım oda yanaşmadı çok zoruma gitmişti ama artık olmuyor unutuyoruz küslüğü

biz boşa konuşmuyoz herhalde.gördük, ahretim teslim bayraklarını sallamış işte

harbiden öyle olmuş seninde günahını aldım yasminim
çileğim o yerlilerden bende korkarım harbiden amerikadaki yerliler gibiama bende eşimde ilçesindeniz
ben hiç küsmem herifime küssemde unuturum iki dakka sonra ama o süper küserdi nezaket böcüğü.ama artık alıştı bana seni ciddiye alan adamın aklına yanarım diyordu artık beni tamamen tanımış nihayetinde

Lavişimm bende de dolu çok hoşuma giderdi dantelli renkli renkli durmadan alırdım ama pek giymezdim öle süs dolapta dururdu şimdi istesemde giyemem bu kiloyla anca biraz zayıflarsam o zaman kacaya bir sürpriz yaparım yoksa bu vücudla seksi olucam die itici olurum herifin gözünde mazallah

Yok anam belkim efet bomba gibin durur şöle dombul dombul amma yok ben hazır değilim kendümü öle aynada görmeye zaten şuan herife striptiz yapacak durumda değiliz annemlerdeyiz diken üstünde olup bitiyor malesef yalnızda kalamıoruz arda bey var o uyucakta bende ona hazırlanıcam buaralar biraz zor kendime gelene kadarda herşey yoluna girer o zamanda artıkın ne olur bilemem :)

Benimde kendimi kaybedesim var amma velakin herkes uyucakta ben gizli ajan gibin uyku yolu gözlicem pofff beraber oturmanın bu zorluğunu hiç hesaba katmamıştım ben adam kafayı yemek üzeredir az kaldı oda da mutfakta heryerde sıkıştırır oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…