2008 Kasım Anneleri

Birikiyor yasom ya valla çok zor oluyor beraber oluyorsun banyo yapmak ölüm gibi utanıyorum valla ama napan böle giderse herif beni boynuzlayacak valla yaza doğru bişeyler olucak kısmetse bakalım artık bende çok sıkıldım ya annemde farkında zaten onlarda çok bunaldı

Seda kredi çekip otursanız, kira gibi ödeseniz..Hoş senin işin kesin değil

asortiğim hoşgeldin canımmm
ya eylül yok,zeyna yok,asortie yok,h.mine yok,beyazmelek yok,çitosum yok,piroşum yok gelselerde daha da şenlensek eskisi gibiii

Son düzenleme:
Yasom işim garanti olsa hemen çekicez da işte burda dönemselim martta bitio Allah büyük bakıcaz bi çaresine
Asortik hatun iş karusu hoşgeldin
Lavişim valla iyice boşladılar burayı eylül piroş melek mine asortik zeyna

kız anneleri sözüm size kuzuma altın küpe alıcam da top küpe şeklinde olanlar mı daha kullanışlı yoksa geçirmeli küpeler mi atasayda harika modeller var karar veremedim ilaçlı küpe var hala kulağında 15 gün oldu

asortiğim hoşgeldin canımmm
ya eylül yok,zeyna yok,asortie yok,h.mine yok,beyazmelek yok,çitosum yok gelselerde daha da şenlensek eskisi gibiii
katıcannn

çileğim senden de mi geçti allah aşkına anne olduğun bile belli değil hala çok güzelsin tatlım :98::97:
katılcannnnn

gülizim yarın beyaz bayrak sallıcam inşallahhh:92:
hadi bakalımm gazan mübarek olsunnn :)))

kızlar biliyorsunuz yeni bi iş yeri açtık canlar o bakımdan yoğunum oraya bi oturayım artık hep burdayım vallla
bi de bişe sorucam aramızdakreşe gönderen var mı kuzusunu yaa ben bugn bi kreşle görştümde bana bi fikir verim
eyll çok sıkılıyor evde annemide bunaltıor tabi napıcamı şaşırdım bişeler aldım oynasınlar die oyun hamurundan tut puzzle sallanan at
falan filan ama biraz oynayıp sıkılıyormuş yaaa napcam ben yaa

hiç bir fikrim yok lavinyamm..ben kıyıpta deldiremedim bilee..kendisi canı isteyince gitsin deldirsinn..

laviş ben geçmeli istedim anneannesi doğumgününde almıştı cnm yaa bizimki de hala kulağında duruyo valla daha geçmeliyi takamadım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…