- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #92.161
Birikiyor yasom ya valla çok zor oluyor beraber oluyorsun banyo yapmak ölüm gibi utanıyorum valla ama napan böle giderse herif beni boynuzlayacak valla yaza doğru bişeyler olucak kısmetse bakalım artık bende çok sıkıldım ya annemde farkında zaten onlarda çok bunaldı
ben geldimmmm :))) nerde kalmıştıkkk :))hişşşşt biranda nereye kayboldunuz donkişotlarrr
yap bacım tabii..fizik güzel , yer müsaittt ama sabahlar olmasınnn :))gülizim bende de model model durur dolapta zamanında az paralar yatırmadım gecelik sektörüne
dur bu akşam bi süpriz yapayım bennnnn:92:
katıcannnasortiğim hoşgeldin canımmm
ya eylül yok,zeyna yok,asortie yok,h.mine yok,beyazmelek yok,çitosum yok gelselerde daha da şenlensek eskisi gibiii
katılcannnnnçileğim senden de mi geçti allah aşkına anne olduğun bile belli değil hala çok güzelsin tatlım :98::97:
hadi bakalımm gazan mübarek olsunnn :)))gülizim yarın beyaz bayrak sallıcam inşallahhh:92:
ıcır, asortikk hoşgeldinnnnnn..
ahretim asortikde donuyla gelmiş bakk..herkes akşamdan kalmış anlaşılannnn :))))
hiç bir fikrim yok lavinyamm..ben kıyıpta deldiremedim bilee..kendisi canı isteyince gitsin deldirsinn..kız anneleri sözüm size kuzuma altın küpe alıcam da top küpe şeklinde olanlar mı daha kullanışlı yoksa geçirmeli küpeler mi atasayda harika modeller var karar veremedim ilaçlı küpe var hala kulağında 15 gün oldu
yemezlerrrrrr :))))Bir tek ben abaza takılmışım herhalde.Hey gidi hey, neydi o eski günler.Koca kocadı, karı kocadı.Olacağı buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?