2008 Kasım Anneleri

gülizim 1 dk sürmüyor inan çok yakışıyor canım deldir benceee...
asortim eylül de haklı akşama kadar evde günlük 2-3 saat olan kreşler varmış bi dene istersen eylülün çocuklarla arası nasıl değişiklik olur kuzuyaaaaaaa

lavısım bızım kupemız alltan gecırmelı bn pek begenmedım esım almıs yaza degıstırmeyı dusunuyorum
bu arada canımcım kupeyı oynatıyorsun demı kulagında bende bılmıyordum da bakıcımız ara ara oynatmıs kupeyı

hoşgeldiniz kızlar asortik arda başladı kreşe 2 ayı doldurdu kendini 18 yaşında sanan sıpalar için bulunmaz nimet bizde oda halinden memnun.3-4yaşındaki çocuklara bile sözünü geçiriyormuş komik walla onlarda abili ablalık yapıcaz diye ses etmiyorlar oyuncağın yüzüne bakmayan çocuk oyun böcüğü oldu çıktı daha anlatamayacağım artıları var.o evin tek kralı benim havası geçti bişey alacağında bile izin istiyor özür diliyor çok değişti çook

lavişim bize kımse dememıstı sağolsun bakıcımız yapmıs
sedosum valla esının ısı zor 3-4 gunlugune memlekete gıdıyoz eve zor dusuyor bıde aynı evın ıcındesınız bızımkı memlekte tasınmak bıle ıstemıyor rahat edemeyız dıye

yaa cnm çocuklarla arası iyi ama paylaşmayı sevmiyor o benim dio herşeyi ellerinden almaya çalışıyor hiç paylaşımcı değil aslın da bende istiyorum ama
alışma dönemi sancılı olur die korkuyorum ağlarsa falan dayanamaya bilirim işte tam gün sabah 9 dan akşam 5 e kadar 485 istediler yarım gün saat 12 den 5 buçuğa kadar 385 istediler karar veremedim yaa sanırı yarım günde olsa götüreceğim ben en azından bi deneme yapmak istiyorum kendi içinde iyi olur beni korkutan tek yanı alışma aşaması

asortık ve ıcır hosgeldınız

asortıe bız gondermıyoruz
ama babam hergun sureklı dısarı cıkarıyor
ellerıne alıyorlar bır kg kus yemı
kus yem atıp sahıl boyu yuruyus yaptırıyor
yorulunca bısıkletıne bındırıyor
bu arada 1 muz ve 1 sımıt yıyormus
paylasma konusunda yanında bız oldugumuzda paylasmak ıstemıyor
ama bız olmazsak daha ılımlı oluyor yavrum
onumuzdekı yıl 3 saatlıgıne anlasıcam yakınızmıda bır yerle
ama konusması ve bezden kurtulması sartı ıle tabıı

Asorti kaynanam bakmasaydı ben kreşe verirdim.Paylaşmayı öğrenir, yaşıtlarıyla daha güzel vakit geçirir, topluma yada okul hayatına alışması daha kolay olur.Ve en güzeli kalabalık ortam olduğu için, denetimli yerler oldukları için kötü muamele olmaz..Ben Anılı kaynanam bakmasa kreşe verirdim..

sedacım bırak sımdı alısverıs ve ıhtıyac dusuncesını
bır an evvel paranı bırıktırıp duzenını kur canım
genclıkte oluyor hersey sadece esın degıl senın ıcınde zor aynı evde yasamak

bız dogumdan sonra annemde kaldık bırkac ay
evımızın uzaklıgından degılde
once ben cok hasta oldum
hastaneye falan yatırdılar benı cok agırdım
sonra kuzum bronsıt oldu dıye
babam bızı gondermedı
bızım rahat edebılmemız ıcın her turlu ımkanı sagladılar
ama cok zordu
allahtan lohusa ve sonrasında lohusa depresyonundaydım da ozel ılıskı sorunu olmadı
olsaydı kalamazdık sanırım

yaa bende vermek istiyorum cnm bizim ki biz olsakta olmasakta paylaşmıyor yaa eltimin kızları geliyor işte bazen onları çağırıyorum oynasınlar die
biri 4 biri 2 buçuk yaşında ama o benim şu benim onla oynama falan yapıo ee çocuklarda sıkılıyor tabiki gitmek istiyorlar sonra ağlıyor o da gitmeyin die
ama bi deneme yapıcam bakalım alışırsa yarım gün göndericem

Anıl da yalnız bir çocuk.Apartmanda falan yaşıtı yok.Kuzenleriyle bir araya geldiğinde anne eve gitmeyelim diye yalvarıyo.Biri gelecek dersem hemen kapıya gidiyo, orda bekliyo.Ben biraz da bu yüzden çocuk istiyorum..Hırçınlıkları yaşları gereği Asortim.Anıl çok sakin bir çocuktur ama bu aralar paylaşmak istemiyo, herşeye benim diyo, vermicem diyo.Ağlıyo itiraz etsen.Sonra versen bile ağıtlara devam ediy geçicek bence ama eğer imkan varsa kreşe ver..

ben 6 yaşından önce düşünmüyorum, kreş falan..bakıcım çok iyii, akşam kadar oynuyolar, parka gidiyolar, apartmanda yaşıtları var gidp onlarla oynuyoo..hiç oyuncağını vermiyo falan diyede takılmıyorumm..ben hayırı bilmiyorumm.ve çok zararını gördüm..kızım bilsin istiyorum valla..paylaşmayıda bi zamn sonra öğrenir herhall :))

seda inş tez zamnda alırsınız canım evii..hakkaten zor insanın kendi anneside olsa..yatsan yatılmaz, kalksan kalkılmaz, çıplak gezilmezz..:))
hele eşin için daha zordur..

BİZİM OYUNCAKLARIMIZ KIYMETLİ OLMADIĞI İÇİN ARDA GELENE DAĞITIYORDU YENİ KIYMETE BİNDİ HERŞEY. OYNAMAYA BAŞLADI YÜZÜNE BAKMADIĞI OYUNCAKLARIYLA.AMA PAYLAŞMA AÇISINDAN SÜPER MAŞALLAH OYUN KURUP ÇOCUKLARI ORGANİZE ETMESİDE İYİ İLK HAFTA AYRILMASI ZORDU AMA ŞİMDİ TEK BAŞINA YEMEK YİYOR TABAĞINI LAVABOYA BIRAKIYOR.İŞİ BİTİNCE OYUNCAKLARINI TOPLUYOR AYAKKABILARINI ÇIKARINCA AYKKABILIĞA KOYUYOR.ÇİŞİNİ YAPINCA VC Yİ TEMİZLİYOR EN AZINDAN ÇABALIYORRESMEN HERİF OLDU KUZUM BENİM ÇOK ŞAŞIRTIYOR ANNESİNİDE BABASINIDA

ben kreşe karşı değilim ve her zaman göndermek istemişimdir gerçekten kreş çok farklı oluyor çocuk üzerinde ki etkisi bakımından ben
göndereyim en iyisi en azından yarım gn gitsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…