- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #92.201
sizi bilmemde biz annemizin eteğinde büyüdük gittik.fırsat varken sosyalleşsinler eski çalıştığım yerde patronum 6 yaşındaki kızı bana ben senin gibi okuyup çalışmam demişti niye tatlım diye sorduğumda e senin günün yok pasta kısır yemiyon burda çalışıp duruyon yazık sana demşti:76:çocukların dünyası çok garip ya
çilek valla konya sınırında kalacan ha
hahahahahhah cocugun anasi babasi kesin gonyalidir ..allam bida almiycaklar beni gonyayayerlilerinden korkari mderken bunlari kasetmistim iste,cocuk cocuk fikirlri cok bambaska. peki bundan banane,ayy nebilim sen yazinca yazdim iste. yazin kardesimin evine ciakrken bi bayanla karsilastim iste kimsi nnesin filan,anlattim bende..sonra kizkardesime demistii anaaaaa seni nablan nereli giii insan pontulundan korkar:) hahahahha buda alakasizdi iste.
tşkler sedammOhh gülizim afiyet olsunn ayy üstüme bi ağırlık çöktü kuş gibi erkenden uyuyorum eve gidince yaa dün banyo yapıcaktım bekliim dedim adamı belkim birşeyler olur sabah yıkanırım die baktım yazık sızmış koltukta bende işten gelir gelmez uyuduğum için biraz dinlenmiştim baktım tık tık yok o saatten sonrada duş almaya üşendim bugün banyo yapmalıyım ama herifede açık açık diemiorum ki bekle beni gece 2 de başındayım die o da zavallı ümitsiz sızıyor öle banyo yapıncada bu sefer surat asıyor
ben çeşit olsun yanında dedimm çileğimm..tek olunca sofra fakirmiş gibi geliyo bana :)))vallaa bidaha bisiy demiycem,söz...
güliz bayilirim fellaha ben yav denirm ibu simdi bana
ben fellah köftesi yaptimmi baska bisiy yapmam cünkü yenmiyor..
heh nasılda bildin 4 göbek konyalılar mevlanadan zafere uzanan bi yerleşkenin ürünüben falan konyalıyım demem normalde konyada konyalıyım diyenler o guruptur bilirsin.biz köylüyüz garibanız emekciyiz bilmeyiz adeti töreyi onlar gibi
mucizem benim herif benden iyi bilir nişanı yorgan kaplamayı (konyada düğün öncesi yapılan bişey)çocuk annesiyle gündür düğündür diye gezerken herşeyi kapmış nefret eder o yüzden kreşi sırf bu yüzden ısrarla istedi takıntılı accık bu konularda benim gibi olmasın deyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?