2008 Kasım Anneleri

sizi bilmemde biz annemizin eteğinde büyüdük gittik.fırsat varken sosyalleşsinler eski çalıştığım yerde patronum 6 yaşındaki kızı bana ben senin gibi okuyup çalışmam demişti niye tatlım diye sorduğumda e senin günün yok pasta kısır yemiyon burda çalışıp duruyon yazık sana demşti:76:çocukların dünyası çok garip ya

Danacik uyudu accik keyif yapayim bari..Asortikcim bende gelecek yil vericem insl.Hem dil ögrenmesi hemde paylasmayi bilmesi icin.Aslinda bu yildan istedim ama babamiz istemedi kaldi öyle.

asorti ben de bi kreşş görüşmesi yaptım 3 saatliğine mudur ilk bir hafta alışma evresinde benimde gitmemin faydalı olacağını söyledi .belki sende öyle birşey yapabilirsin tabi vaktin varsa .
oooooooof ne yemek yapsam yaaaaaa

hahahahahhah cocugun anasi babasi kesin gonyalidir ..allam bida almiycaklar beni gonyaya yerlilerinden korkari mderken bunlari kasetmistim iste,cocuk cocuk fikirlri cok bambaska. peki bundan banane,ayy nebilim sen yazinca yazdim iste. yazin kardesimin evine ciakrken bi bayanla karsilastim iste kimsi nnesin filan,anlattim bende..sonra kizkardesime demistii anaaaaa seni nablan nereli giii insan pontulundan korkar:) hahahahha buda alakasizdi iste.

hahha çok komik ya çocuğun günleri pasta kısır olmuş simdiden

Ohh gülizim afiyet olsunn ayy üstüme bi ağırlık çöktü kuş gibi erkenden uyuyorum eve gidince yaa dün banyo yapıcaktım bekliim dedim adamı belkim birşeyler olur sabah yıkanırım die baktım yazık sızmış koltukta bende işten gelir gelmez uyuduğum için biraz dinlenmiştim baktım tık tık yok o saatten sonrada duş almaya üşendim bugün banyo yapmalıyım ama herifede açık açık diemiorum ki bekle beni gece 2 de başındayım die o da zavallı ümitsiz sızıyor öle banyo yapıncada bu sefer surat asıyor

kreşi 4 yaşından öncede önermiyo kızlar doktorlar..ama herkesin kendi kararı..en iyisini anneler bilir demii:))
polipp hakkaten çocuğun dünyası şimdiden gün, kısır, börek olmuşşş :))

benimde biraz çorbam var kızıma yeter 2 kaşıkta fasulye var adam ya yer ya yemez ama canım hiç bişey yapmak istemiyor misafirlerle börek yesin barimm
güliz fellah köftesi nasıl oluyor bulgurla yapılanmıydı

heh nasılda bildin 4 göbek konyalılar mevlanadan zafere uzanan bi yerleşkenin ürünüben falan konyalıyım demem normalde konyada konyalıyım diyenler o guruptur bilirsin.biz köylüyüz garibanız emekciyiz bilmeyiz adeti töreyi onlar gibi
mucizem benim herif benden iyi bilir nişanı yorgan kaplamayı (konyada düğün öncesi yapılan bişey)çocuk annesiyle gündür düğündür diye gezerken herşeyi kapmış nefret eder o yüzden kreşi sırf bu yüzden ısrarla istedi takıntılı accık bu konularda benim gibi olmasın deyip duruyor

tavuk hasliyorumda sonra onu napcam bilmiyorum,kizartirim heralde.

bulgur pilavi yapcam,pirinc yemekten cekildi gitti gözlerimiz.

salata filan hallederim iste,zaten aksam disardayiz avm`de.belkide

hiccbisi yapmam orda yeriz,uffff hic bisiy istemedi bak simdi canim.

tşkler sedamm
desene kıı akşam iş var uyuma diyyeee:)) adamcaz ne bilsinnn:))
hani esasında denmez ama sizde durum müsait deyşll..romantizmi bırakıp işe bakcann :)))

vallaa bidaha bisiy demiycem,söz...

güliz bayilirim fellaha ben yav denirm ibu simdi bana

ben fellah köftesi yaptimmi baska bisiy yapmam cünkü yenmiyor..
ben çeşit olsun yanında dedimm çileğimm..tek olunca sofra fakirmiş gibi geliyo bana :)))

Kizim öyle böyle diil cok ilginc adetleri var,bakma sen ben yirtmisiz ama valla ne körpecik kizlar var mahfolan.ayyy söz vermistim yazmiycaktim puhhh bana.

Lorem evet akşamdan yapıyorum.Çünkü koca ben geldiğimde kurt gibi acıkmış oluyo.Ben yorgun olduğum zamanlar yapmam.Ertesi gün eşim yapar.Ama benden güzel yapamaz ve yerken söylenir.Ona bırakmamaya çalışırım

benim yemekte yok beni yesinler baba oğulanamm yasmin ne ara yaptın kız yemeği benim oğlan otuy otuy oynayalım diye tutturuyor akşam sofrayı zor toplayıp makinaya tıkıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…