2008 Kasım Anneleri

ya bu turk kahvesı bır keyıfmıs meger yaaw
onceden cok ıcmezdım ama bu sıralar caycı yapıyor sagolsun
sutlu bol kopuklu bır turk kahvesı her gun aynı saatte aklıma gelıp canım ıstıyor

sutlu bol kopuklu bır turk kahvesı her gun aynı saatte aklıma gelıp canım ıstıyor

sütlü türk kahfesine bende bayilirim mmmmmmmmmmmm..ama tercihim sade türk kahfesi.ben hala acim yaa kahefeyi bile yiyesim geldi.

benimde biraz çorbam var kızıma yeter 2 kaşıkta fasulye var adam ya yer ya yemez ama canım hiç bişey yapmak istemiyor misafirlerle börek yesin barimm
güliz fellah köftesi nasıl oluyor bulgurla yapılanmıydı
evet canım, bulgur,irmik biraz un baharatla karırştıryon istersen yazarım tarif..gerçi ben çileğimden esinlenmiştim..fellahın piri çilekkk..:)))

kuzuya yetecek kadar corbası var
kıymalı pazı kavurma
patates puresı
yesıl salata var evde
yanına ne eklerım bılemıyorum
ruh halıme gore mutfakta hallederım bır seyler
yeter loremm ..gayet güzell menünnn

Ahretim bende akşam şehriye çorbası, tavuklu bamya, pirinç pilavı yaptım.Tatlı matlı yok.Salatayla tamamdır.Onu da koca yapar:)
yapsın şeker eniştemmm..eskiden benim kocada yapardııı bu salatalarıı..son zamanlarda hiç girmez oldu mutfağa..bahanede hazır..eylülle oynuyommm :)))

benım koca hayatta ısınmıs pılav ve makarnayı sevmez
ıkıncı ogune kalınca falan ısıtıyorum da ısraf olmasın atılmasın dıye yıyor ınan
onun ıcın benım yemegım olsa da pılav ve makarnayı yıyecegımız zaman yapıyoruz

kesinliklee loremmm..sade türk kahvesi gibi bişi yokkk.sabah geldimmi hemen türk kahvem gelir bide öğleden sonra 2-3 gibi gelirr....helede yanında bi çikolata varsa dahada güzell..
bu türk kahvesinin tiryakileri, keyifcileri kahve geldimi içine 1 damla soğuk su eklerler..gelenektir..ben daha oralara gelemediimm..

cılegım bana sadesı acı gelıyor
bol sekerlı ıcmek ıstıyorum sade olunca
ama sutlu az sekerlı super oluyormus yaww

gulızım yanına yogurtlu bırseyler eklesem dıye dusunuyorum
dun mantı yaptırdım gecen seferkı yere
hem tadı guzel hem de mınnacık nasıl da ugrasıyorlar
acaba azıcıkta ondan mı yapsam dıye kasınıyorum kendı kendıme

Ayy nebiliim anam ben diemiom öle adamda yazık benden beklio belkim neysem annemin bugün günü vardı
Akşama evde kereviz salatası lahmacun kuru patlıcan dolması ve tiremusu var

bende yiyeceğimiz zaman yaparım pilavı..bi gün önceden kalsada..direk ocağa koymam..sıcak su üzerine oturturum..daha iyi oluyoo..ocakta ısıtılana göree..

Ayy nebiliim anam ben diemiom öle adamda yazık benden beklio belkim neysem annemin bugün günü vardı
Akşama evde kereviz salatası lahmacun kuru patlıcan dolması ve tiremusu var
de kııı deee..bişi olmaz.en azından kaş, göz yapp, anlar ooo :)))
ooo ssenin menüde süperr sedamm..bayılırım hepsineee:)))

benim yemekte yok beni yesinler baba oğulanamm yasmin ne ara yaptın kız yemeği benim oğlan otuy otuy oynayalım diye tutturuyor akşam sofrayı zor toplayıp makinaya tıkıyom

Oğlumda yanımda oynuyo, yemek yapıyo.Tencereleri çıkarıyo.Dün misafirim vardı.12 de ocağın altını kapattım..Çorba yaptım:) Ben de bazen şaşırıyorum valla.Buzluktaki yiyecekelri kullanıyorum, pratik oluyo.Mesela yoğurt çorbası, dolma içi, kıyılmış maydonoz, bamya blunduruyorum buzlukta.Domates rendelenmiş var.Bişiler yapıyorum kendi çapımda

Benim kociste sevmiyor kalan pilavi,ziyan oluyor hep..Genelde mikroda isitirim yada firina atiyorum öylede güzel oluyor.Ama hem yiyor hem söyleniyor.Birde ben islayarak yapiyorum pilavi,kurudan tutturamam hic.ayyy canim fellah köftesi cekiyorrr ck üseniyorum ama.

mucizecim banada öle dedi zaten biraz yannda kalmanız yararlı olur dedi ben kabl ediyorum zaten de umarım çabuk alışır kuzu kulağı:))

ohhh yemekler dkülmş ortalığa misss valla bende bişe yo ya anneme ya kayınvalideye yıkılcan yapacağız puhaah alışkanlık oldu evde yemek yapasım gelmioo

Pasinim kerevizleri robotto rendele içine yoğurt ve moyonez ekle dereotu bir tane havuç rendesi kornişon turşu ve sarımsak ekle mükemmel oluyor birde yoğurdu süzme kullanırsan tadı şahane oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…