- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #92.221
ya bu turk kahvesı bır keyıfmıs meger yaaw
onceden cok ıcmezdım ama bu sıralar caycı yapıyor sagolsun
sutlu bol kopuklu bır turk kahvesı her gun aynı saatte aklıma gelıp canım ıstıyor
evet canım, bulgur,irmik biraz un baharatla karırştıryon istersen yazarım tarif..gerçi ben çileğimden esinlenmiştim..fellahın piri çilekkk..:)))benimde biraz çorbam var kızıma yeter 2 kaşıkta fasulye var adam ya yer ya yemez ama canım hiç bişey yapmak istemiyor misafirlerle börek yesin barimm
güliz fellah köftesi nasıl oluyor bulgurla yapılanmıydı
yeter loremm ..gayet güzell menünnnkuzuya yetecek kadar corbası var
kıymalı pazı kavurma
patates puresı
yesıl salata var evde
yanına ne eklerım bılemıyorum
ruh halıme gore mutfakta hallederım bır seyler
yapsın şeker eniştemmm..eskiden benim kocada yapardııı bu salatalarıı..son zamanlarda hiç girmez oldu mutfağa..bahanede hazır..eylülle oynuyommm :)))Ahretim bende akşam şehriye çorbası, tavuklu bamya, pirinç pilavı yaptım.Tatlı matlı yok.Salatayla tamamdır.Onu da koca yapar:)
kesinliklee loremmm..sade türk kahvesi gibi bişi yokkk.sabah geldimmi hemen türk kahvem gelir bide öğleden sonra 2-3 gibi gelirr....helede yanında bi çikolata varsa dahada güzell..ya bu turk kahvesı bır keyıfmıs meger yaaw
onceden cok ıcmezdım ama bu sıralar caycı yapıyor sagolsun
sutlu bol kopuklu bır turk kahvesı her gun aynı saatte aklıma gelıp canım ıstıyor
de kııı deee..bişi olmaz.en azından kaş, göz yapp, anlar ooo :)))Ayy nebiliim anam ben diemiom öle adamda yazık benden beklio belkim neysem annemin bugün günü vardı
Akşama evde kereviz salatası lahmacun kuru patlıcan dolması ve tiremusu var
benim yemekte yok beni yesinler baba oğulanamm yasmin ne ara yaptın kız yemeği benim oğlan otuy otuy oynayalım diye tutturuyor akşam sofrayı zor toplayıp makinaya tıkıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?