2008 Kasım Anneleri

cılegım ben de hıc kuru prıncten pılav yapamam
10 dk bıle olsa ılle de onceden ıslatmam lazım

yasmınım benım yemek malzemem hep hazır sayılır
soganları dograyıp atarız buzluga cok degıl ama yarım kg soganı falan
uzun sure bekleyınce acı oluyor
domatesım konserve yaptık zaten
annemın yaptıgı barbunya fasulye bezelye vs hep dondurucuda
hatta sarımsagı bıle toptan temızleyıp yagda bekletırız yemek ıcın yagıyla beraber kavanozdan alırım
gerıye hepsını bırlestırmek kalıyor
evet cok becerıksızım bılıyorum

sedosum saol canım
sayende aksama yogurlu cesıtımde hazır sayılır
suzme yogurt nasıl ola bılmıyorum hazırını pek almam
koy yogurdu kullanıyorum o kurtarır durumu sanırım

polıpe hıc canım cekmedı kı
bol yesıllı havuclu roka satası koysan canım cekerdı
az sonra eve gıder yerdım :76:

mucıze nerden buluyorlar bu ısırmalık davranısları bılmem

mantııı hımmm çok güzelll hemde en kolayındannn..yapıver bacımmm miss gibi yersinizz..

gulızım kahve keyıfcılerının su damlatmasındakı hıkmet ne ola kı?

yaww su kerevız salatası nasıl yapılıyor
evde tam 3 tane kerevız var annem almıs
telvesini otuttırsun diye koyuyolar canımm..soğuk suyu...
kereviz çok basitt..rendele kerevizi, döv cevizi, döv sarımsağı, mayonezle karıştır, birazda yoğurt koyabilirsinn...
ben kerevizi portakallıda yapıyomm çok güzel oluyo öylede deneyebilirsin..
1 kererevizi küp küp doğra, havuçu verev verev doğra, soğanı julyen doğra..koy zeytin yağı, hepsini çiğden koy, ekle üstüne 1 portakal suyunu , birazda normal su..kapat kapağını..pişene kadar pişirr..ha 1 tanede kesme şeker ekle,,tuz malümmm :))misss..çokta yararlııı

Gülizim alemsin, kaş göz haa:))

eee durum müssait değil ahretimm..ancak kaş gözlee :))))

Şimdi gidicem eve lahmacun yaptı ama yazlıkta bi akrabamız var dana kesmişler annem öle dio bizede vermiş kasapta çektirmiş annem onla yaptı lahmacunu ama emin değilim dana mı koyun mu nefret ediorum koyun etinden güvenemiyporumda yine yemin ettiricem kesin yoksa yiyemem canım lahmacunları
Muciizem yollim sanada canummm

gulızım anladım canım

portakallı kerevızı hıc kendım yapmadım ama hafta sonu yapmayı dusunuyorum
aksama bır tanesıyle salata yapayım
mantı yarın aksama kalsın hazır yemek
salatayla mantı kafııı gelır artıkın

benim dondurucuyla aram kötü annem eskiden fasülye falan koyardı arkadaşlar da bazen közlemiş patlıcanı atıyorlarda ben yiyemiyorum kokuyo kimse kokuyo demesede bana kokuyor.o yüzden iş başa düşüyor çocuk yokken bir gün önceden yapardım ama eşşek sıpası ocağın tepesine tünüyor.yemek yapcam diye eskiden bende verirdim eline tencere tava ama artık kesmiyor uygulamalı istiyor arkadaş.çileğinde deiği gibi 1mt boy yok ama türlü türlü huyumuz var

yaa bizimki de alışmadı çişe daha yaa ama çişe alıştırma eğitimimizdevar dedi psikolog var hemşire var doktor var kreşte bahçesi var çok gzel tavuklar tavşanlar kuzu falan var bahçesinde ki kulubede yaa çok beğendim aslında birde kolejleri var ayrıca okul olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…