2008 Kasım Anneleri

asorti çok güzelllmişş..dene bencede..

mucizem aklımda değil canım ya..dur netten bakayım sanaa..

kızlar evde kalamar yaptınızmıı..ben çok severim kalamarı..nasıl yapılıyo acaba..büyük marketlerde satılıyoo..

bende kaçıcam ama toplantı var okulda..onları bekliyomm..yarın benimde toplantım var ilde..yarın yokumm..özleyin benii :)))

Son düzenleme:
Krdesim hep kizartiyor canim ben hic denemedim kalamari cünkü cok ilginctir ama tuncay onu yemiyor:)...

nasıl kızartıyor çileğimm..kızartmadan önce bira yada sodada bekletiyomuu..netten baktım geçende öyle bişiler yazmışlarrdıı hatırladığım kadarıylaa..
ben çok severim kalamarıı..hımmmmmmmmmmm

görüşürüz asortik hatunum polipim sana da ii akşamlar canum
bende kaçıcam birazdan depresif haller sarıyor beni yine bıkkınlık sıkıntı bunalım amannnnnnnnnn neysem kaçayım bende öpüorum herkesi

Son düzenleme:
benim kız bilgisayar oynama diye kudurdu iyi akşamlar hepinizeeee herşey için çok teşekkürler

iyi akşamlarr kızlarr..
seda unutma akşam kaş göz olayını..hiç bişicin kalmaz bakkkk...
sedamm takılıyomm sana..inşş kızmıyosundur bana ..

selam güzel annelerim ay kaç gündür giremiyorum bir türlü yaa, hem dershanem var hem de Eymen hasta o yüzden fırsatım olmuyor bir türlü, bu aralar hastalığın da etkisiyle olsa gerek acayip anneci oldu gece-gündüz sürekli dibimde kucağımda dolanıyor
herşeyi kucak kucağa yapıyoruz ee bu da beni mahvediyor akşama kadar müthiş yoruluyorum gece dinleneyim diyorum ama oda mümkün değil,eymen sık sık uyanıyor,ara ara ateşi yükseliyor,ilaçtı bilmemneydi derken uykusu kaçıyor muhabbbete dalıyor vs... hem uykusuz hem yorgunum,zaten kaç gündür beni uyku tutmuyordu bahsetmiştim birde üstüne hastalık gelince nakavt oldum resmen yani
ellerim ayaklarım titriyor şuan sanırım tansiyon problemi yaşıyorum ama napayım yapacak bişeyde yok
şimdi nları baba-oğul süt almaya yolladım benim de mutfağı toplamam lazım gücümü toplayabilirsem önce tabi
face e giriyorum aralarda bişeylere bakıp paylaşıp çıkabiliyorum ancak
bunlarda yetmezmiş gibi bugün dışarıda alyansımı düşürmüşüm çok üzüldüm yaa,maddi olarakta baya pahalı bişeydi ama manevi değeri herşeyden önemliydi napalım dedik artık,mala gelen cana gelmesin kendimizi böyle avutuyoruz

herşey için geçmiş olsun beyazmelekcim.insaann üzülüyor değer verdiği bişeyi kaybedince benimde geçen ay eşimin dogum hediyesi aldığı künye kayboldu daha doğrusu göz göre göre çalındı neyse dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin.

öyle mucizecim canım yandı valla ama canımızın sağlığı diye şükrediyoruz rahatlıyoruz napalım oluyor böyle şeyler
geçen sene bu eve taşınırken de dayımın düğünde taktığı çok şık bir altın bileziğimi kaybetmiştim,yada çalındı artık bilemiyorum kimsein de günahını alamıyorum giden gidiyor işte

iyi geceler kızlar...bi yığın ütüm var.odanın ortasına koydum onlar bana bakıyo ben onlara....ütülenicek valize konulucak çağanın eşyaları hazırlanıcak offff ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…