2008 Kasım Anneleri

gecmıs olsun yasmınım
soguk hava hatta kar gelıyormus sanırım hafta sonu
dıkkat etmek lazım

ben de yoruldum
dun aksam tum aldıgımız bol mıktarda yesıllıklerı
yıkayıp kullanıma hazır hale getırerek dolaba attım
sarımsak soyup yaga koydum
ve hakıkı koy mantarını haslayıp dolaba attım
en cok calısmısım dı mı
ama gercekten cok yoruldum
ben bunları yaparken oglum mutfak tezgahı uzerınde arya denemelerı yapıyordu

Lorem teşekkürler.Seninki sopramo mu:)) Benimki de mızmızlanıyo, arya okuyo..Evde patır patır ordan oraya koşuyo işi var gibi.Banyo mekanı oldu artık.Diş fırçaları falan yerlerde gezmeye başladı

Günaydın şekerlerimm
Bende dün efime gittim mamamızı bi güzel yedik ardaya duş aldırayım dedim derken banyonun sıcak cazibesi beni içine çekti ve bende banyo yaptım adamada gece beynindeyim dedim oda banyo yapınca şaşırdı ve surat astı yok dedim sen surat asma temizlendim dedim :) oda girdi duşa oyundu vs di ardayı uyutalım derken bayraklar dibe indi ikimizde sızmışız malesef bizde tık yok Gülizim haber özellikle sana artıkın eğer regli olmazsam deplesman haftasonuna

Beyazım meleğim dün baya kulaklarını çınlattık hatunum geçmiş olsun eymen paşaya en kısa zamanda atlatırsınız inşallah
Yüzüğün içinde inşallah daha iileri senin olsun cnmcım
Yasomm hadi bi gitde maceralarını paylaş yeneyim şu korkumu buara bi cesaret geldi önce şakağımdaki beze ile başlıcam sanırsam Allahım sen bana cesaret güç verde şu problemlerimi halledeyim biran önce havalarda maşallah ne güzel gidiyo rüzgar var ama sıcak esiyor birden bozucak gibi dikkat etmek lazım hava değişikliğine
Bİzden haberler böle pasinim sen nasılsın

Beyazım girmiş dün buraya.Geçmiş olsun tontişime.Umarım çabuk iyileşirler..Yoğun olduğunu biliyordum ama hasta olduklarını bilmiyordum.Bi arayım bakıyım:)

yasmınım soprana olma yolunda emın adımlarla ılerlıyor
sesı de bır guzel kı anlatamam
dınlemeye doyum olmuyor

sedacım mıs gıbı olmussunuz bıcı bıcı ıle ne guzel
ben de yoruldum ama evımde sakın bır aksam gecırdım

beyazmelegımın kuzusuna gecmıs olsun

Pasinim valla acayip ii geldi dün sanki bütün yorgunluğumu attım üzerimden
Dün bizde alışveriş yaptık işten dönerken ardaya sayılı ve harfli tahta yapbozlardan aldım
Birde karışık resimli 4lü yapboz vardı emin olamadım yaparmı yapamazmı die şu sayıları bi öğreteyim daha sonrada diğerlerine geçerim

günaydın,
bugün kaan bey yüzünden çok erken kalktık 6 da babası alı uyuttu sonra kalkmış geri almış içeri yatırmış işe giderken bana dedi çocuk içerde diye artık yanına geldim 8 e doğru baktım uyuyor bende diğer koltuğa uzuandım ama bir sinek beni deliş etti ya 2 gündür odanın içinde kurtulamadık gece defettim sandım ışığı kapatıp balkonu yakmıştım dışarı çıksın diye çıkmamış hem beni hem kaanı rahatsız etti .. yarım saat sonrada kerem uyandı geldi sineği bu sefer balkona şutlamayı başardım.. yoksa hakkın rah*****e kavuşacaktı bir şekilde..geçen maytapta diyordu şimdilerde çok sırnaşlık oluyor kara sinekler..kaan bey hala uyuyor tosbik..bende biraz haberlere baktım şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum ne yapıcam bu kuzulara bilmiyorum ya krep yapımda yesinler yumurta peynir yemiyor kuzular..

geçmişe bakmadım daha herkese selamlar ..

Nazlım meleğim günaydın omlet yap kuzum al sana tarif krep gibi oluyor
3 yumurtayı kır içine 1,5 yemek kaşığı un süt peynir ve tereyağı koyup çırp tavada yap kapağını kapa sonrada ters çevir arkası olsun böylelikle hem peynir hem süt hemde yumurta yemiş olurlar
Polip hatun günaydın

Son düzenleme:
Polipe hatun, Nazlıcım günaydın.Sabah ben de 6 da uyandırıldım.Oğlum karanlık, yat dedim uyudu.7,30 da uyandırmaya çalıştım ses yok, mışıl mışıl uyuyo paşam.Garezi bana

Arkadaşlar günaydın,

Facebook da çocuklarınızla evde yapabileceğiniz etkinlikler faaliyetler sanatsal aktivitelerle ilgili bir grup kurduk.
İsterseniz bekleriz.
Profil adı Çocukça İşler

bir önceki sayfayla son sayfaya baktım dün akşam üzeri yemeklerden konuşmuşunuz... kerevizle bende istanbulda tanıştım çokta severim portakallı kerevizz eşimide alıştırdım ama burada daha yapmadım hiç... brükseli hiç sevemedim aldığımıda turşu bidonmuna atmıştım o zamanlar öyle yendi brokoliyide benim canavarlar çok seviyor.. haşlıyorum tuzluyororum haşlanırken öyle ağaç ağaç yiyorlar..bazen artarsa çorbasıonı yapıyorum sütlü...

meleğim kuzun ve sen hastaymışınız çok geçmiş olsun canım... tansiyon zor ben hamileliğin son aylarında çok kötüydüm tansiyon yüzünden normalde düşüktür ama hamşileyken tavan yapmıştı tansiyon ölümden döndüm resmen...

lorem akşam sende çalışmışın baya afiyetle yiyin gayrii...:))
bende soğan doğrayıp koyucam denemek kısmet olmadı daha...
kuzular aryaya geçmişler benim keremde öyle kaan kendi halinde..

sedoşum omleti yerlerdi hep peynirleyapardım güzel yerlerdi şimdi yediremiyorum ama krepi öylede yiyorlar içine çikolata felan sürersem yüyorlar.. kaan bazen peynirlede yiyor.. sonuçta kreptede un yumurta süt var yesin yeterki... iki gündür yufkam vardı tava böreği yapıyıordum kaşar olunca yiyorlar içinde eridiği için anlaşılmıyor peynir olduğu..
aman bazende aç kalınca peynir ekmek yer kaan kerem daha ağzına sürmedi anca makarna ve böyle böreklerde yedirebiliyorum peyniri çoğunuzunki ayranda içiyormuş benimkiler ayranı da içmiyorlar kaan cacık sever sadece öyle kasede cacık olursa yer işde ikiside farklı ondan sıkıntı çekiyorum yemek konusunda...

neyse hadi ben kalktım kahvaltıdan sonra burdayım...

Nazlım valla allah yardımcın olsun cnm ya çocuk bakmak çok zor insan biraz yeseler nasıl mutlu huzurlu kalkıyor masadan yemediğinde de huzursuz oluyorsun sende 2 tane biri yese biri yemese yine üzülüyorsundur işin zor valla cnmcım doğru söylüyorsun krepte de un süt yumurta var birde peyniri kat içine cnmcım öle anlıyorlarmı arda beyde mesela peynir yemiyor bende çorbasına yumurtasına falan katıyorum öle anlamıyor yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…