2008 Kasım Anneleri

ben geldim krebimi yaptım koydum içine ne bulduysam kuzular bir krep kadar yediler dörde bölmüştüm içine çikolatada sürdüm oh yine yediler darısı öğlen ve akşama daha çorba ve yemek yok ortada düşünücez bakalım...

sedoşum valla bende öyle yedikleri herşeye yemediklerinden azda olsa katıyorum benim kaan çok kurnaz anlıyor hemen ondan az atıyorum..bu ara yaptığım herşeyde peynir var hemen hemen..:))

Polipimmm yaa sıkıldımmm ammaaa dün dolu bugün boş aaaaaa
Bende annemi aradım şimcik tost yiyomuş beyefendi 1,5 su bardağı ballı sütü bitirmiş şimdide açık çay içiyormuş moklu tiryaki

Bugün yolda gelirken kfc nin panini burger die bi hamburgeri çıkmış gözüm kaldı yemeliyim onu öğlene diete başlayana kadar aklımda bişey kalmasın

sedoş bende aynıyım değişik bişey gördümmü illa tadına bakıcam.. şimdi reklamlarda dmns pizzanın yanda nugetler kroketler felan var ya canım istiyor ama elde edemiyorum çünki burada yok yaa.. istanbulda yemek olmazsa gece mece demezdik sölerdik hatta biri ki kere yarım saat içinde getiremedide bedavaya geldi heheheh:)) ama şimdi yok ya..

neyse diyet konusuna gelince harbi başlıcam bende olmuyor ama bu ara aylık misafirm var onu göndermeden bişeye başlamam...:)))))))):89:

valla bende Cumartesi arkadaşıma gidiyorum ilk defa evleneli 6 ay oldu sakın bişey yapma bi kısır yada mercimek köftesi yapar yeriz bişey yenmiyor zaten dedim olur mu öle şey arkidşim ilk defa geliyor bütün marifetlerimi göstericem dedi şakayla karışık kesin yapıcak bişeyler ee yemedende duramam cumartesiyide atlatalım Pazartesi kesin yada Pazar bakcam artıkın

Ben yemedim ama dikkatli bir şekilde yersen etkili olur sanırsam
Ya varya diyetisyen bilmemne faso fiso bak kardişim sabah bir yumurta biraz peynir domates salatalık bir dilim tam buğday unu ekmek aralarda meyva öğlen salata ve et akşamda olan yemekten 4 kaşık 7den sonrada yemek yok aralarda bol su ve spor fıstık gibi olursun olay bu

ıslere canım sıkkın bugun bıraz
gerıldım yanı aslında gune cok guzel baslamıstım

corn flakes ben yıyorum
ama zayıflamak ıcın degıl sevdıgım ıcın yıyorum
tok tutuyor tabıı ama ben ara ogun gıbı degerlendırıyorum onu

Allahım gözleri kalbinden.kalbi gözlerinden güzel bi yavru nasip et bana diye ettiğim duayla başladı herşey.ve bir baktım içimdeydi

3boyutlu ultrasonda dr aa çok yakışıklı bi erkek bu demişti bende gülmüştüm ardada güldü drda dona kaldı nasıl yaa dedi.anne karnında gülen çocuk gördüm ama annesiyle aynı anda güleni ilk görüyorum demişti.o günden beri çok sıkı bi bağımız olduğuna kanaat ettiğim oğlum hiç yanıltmadı beni.küçük erkekim benim iyiki doğdun.

bana 2yıl önce bu saatlerde sunni sancı veriliyordu ama ben ısrarla hissetmiyordum.öğle namazına mütakibde doğuma alınmıştım epidural sezeryanla.dr bağırsaklarını yıkıyorum şu an sen eskiden enfeksiyon kapmışın ama mis gibi oldun şimdi diyodu bende kıkırdıyordum ay ne doğumdu ya Allahım şükürler olsun 1gecede ayağa kalkmıştım.

bana 2 yıl boyunca eşsiz zevkler tattıran yakışıklıma ve tüm yavrulara Allah uzun sağlıklı başarılı ömürler versin inşallah

sağolun canlarım hep beraber görelim inşallah.ben kreşe çıkarma yaparım belki diyordum ya benim nazik kocacım kreşe yarın parti yapalım demiş hazırlıklar için çıkıcam birazdansabah ben gitmemiştim ama kocacım söledi çocuklar arda girince hep beraber alkışlayıp iyiki doğdun diye çığlık atmışlar benimkide şaşırmış oda kendini alkışlamış uzun süre çekicem koyarım inşallah en geç pzt siye

merhaba kızlar
polıpcım dogumgununuz kutlu olsun
eylul ıkı gecedır ateslenıyor surup artık fayda etmedı fıtıl verdım sımdı aradım ıyıyımıs
bende grıbım sesım cok kotu gozumden yaslar gelıyor ve 15 gun sonra yıne reglı oldum bu ne ya adam benı bosıycak ayda ıkı kere reglı olmus olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…