- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #92.321
iyi geceler kızlar...bi yığın ütüm var.odanın ortasına koydum onlar bana bakıyo ben onlara....ütülenicek valize konulucak çağanın eşyaları hazırlanıcak offff ...
Günaydın tontişler.Bugün biraz burnum tıkalı gibi.Umarım alerjidirBir de diş doktoruna gidicem.Korkuyoruuum
Günaydın şekerlerimm
Bende dün efime gittim mamamızı bi güzel yedik ardaya duş aldırayım dedim derken banyonun sıcak cazibesi beni içine çekti ve bende banyo yaptım adamada gece beynindeyim dedim oda banyo yapınca şaşırdı ve surat astı yok dedim sen surat asma temizlendim dedim :) oda girdi duşa oyundu vs di ardayı uyutalım derken bayraklar dibe indi ikimizde sızmışızmalesef bizde tık yok Gülizim haber özellikle sana artıkın eğer regli olmazsam deplesman haftasonuna
Beyazım meleğim dün baya kulaklarını çınlattık hatunum geçmiş olsun eymen paşaya en kısa zamanda atlatırsınız inşallah
Yüzüğün içinde inşallah daha iileri senin olsun cnmcım
Yasomm hadi bi gitde maceralarını paylaş yeneyim şu korkumu buara bi cesaret geldi önce şakağımdaki beze ile başlıcam sanırsam Allahım sen bana cesaret güç verde şu problemlerimi halledeyim biran önce havalarda maşallah ne güzel gidiyo rüzgar var ama sıcak esiyor birden bozucak gibi dikkat etmek lazım hava değişikliğine
Bİzden haberler böle pasinim sen nasılsın
Beyazım girmiş dün buraya.Geçmiş olsun tontişime.Umarım çabuk iyileşirler..Yoğun olduğunu biliyordum ama hasta olduklarını bilmiyordum.Bi arayım bakıyım:)
yasmınım soprana olma yolunda emın adımlarla ılerlıyor
sesı de bır guzel kı anlatamam
dınlemeye doyum olmuyor
sedacım mıs gıbı olmussunuz bıcı bıcı ıle ne guzel
ben de yoruldum ama evımde sakın bır aksam gecırdım
beyazmelegımın kuzusuna gecmıs olsun
günaydın beyaz meleğimede geçmiş olsun
Yaso kısss benim adam kızgın boğa gibin amma ardayı uyut annemleri uyut derken biz sızıyoruz
bir önceki sayfayla son sayfaya baktım dün akşam üzeri yemeklerden konuşmuşunuz... kerevizle bende istanbulda tanıştım çokta severim portakallı kerevizz eşimide alıştırdım ama burada daha yapmadım hiç... brükseli hiç sevemedim aldığımıda turşu bidonmuna atmıştım o zamanlar öyle yendi brokoliyide benim canavarlar çok seviyor.. haşlıyorum tuzluyororum haşlanırken öyle ağaç ağaç yiyorlar..bazen artarsa çorbasıonı yapıyorum sütlü...
meleğim kuzun ve sen hastaymışınız çok geçmiş olsun canım... tansiyon zor ben hamileliğin son aylarında çok kötüydüm tansiyon yüzünden normalde düşüktür ama hamşileyken tavan yapmıştı tansiyon ölümden döndüm resmen...
lorem akşam sende çalışmışın baya afiyetle yiyin gayrii...:))
bende soğan doğrayıp koyucam denemek kısmet olmadı daha...
kuzular aryaya geçmişler benim keremde öyle kaan kendi halinde..
sedoşum omleti yerlerdi hep peynirleyapardım güzel yerlerdi şimdi yediremiyorum ama krepi öylede yiyorlar içine çikolata felan sürersem yüyorlar.. kaan bazen peynirlede yiyor.. sonuçta kreptede un yumurta süt var yesin yeterki... iki gündür yufkam vardı tava böreği yapıyıordum kaşar olunca yiyorlar içinde eridiği için anlaşılmıyor peynir olduğu..
aman bazende aç kalınca peynir ekmek yer kaan kerem daha ağzına sürmedi anca makarna ve böyle böreklerde yedirebiliyorum peyniri çoğunuzunki ayranda içiyormuş benimkiler ayranı da içmiyorlar kaan cacık sever sadece öyle kasede cacık olursa yer işde ikiside farklı ondan sıkıntı çekiyorum yemek konusunda...
neyse hadi ben kalktım kahvaltıdan sonra burdayım...
Bugün yolda gelirken kfc nin panini burger die bi hamburgeri çıkmış gözüm kaldı yemeliyim onu öğlene diete başlayana kadar aklımda bişey kalmasın
ıslere canım sıkkın bugun bıraz
gerıldım yanı aslında gune cok guzel baslamıstım
corn flakes ben yıyorum
ama zayıflamak ıcın degıl sevdıgım ıcın yıyorum
tok tutuyor tabıı ama ben ara ogun gıbı degerlendırıyorum onu
Allahım gözleri kalbinden.kalbi gözlerinden güzel bi yavru nasip et bana diye ettiğim duayla başladı herşey.ve bir baktım içimdeydi
3boyutlu ultrasonda dr aa çok yakışıklı bi erkek bu demişti bende gülmüştüm ardada güldü drda dona kaldı nasıl yaa dedi.anne karnında gülen çocuk gördüm ama annesiyle aynı anda güleni ilk görüyorum demişti.o günden beri çok sıkı bi bağımız olduğuna kanaat ettiğim oğlum hiç yanıltmadı beni.küçük erkekim benim iyiki doğdun.
bana 2yıl önce bu saatlerde sunni sancı veriliyordu ama ben ısrarla hissetmiyordum.öğle namazına mütakibde doğuma alınmıştım epidural sezeryanla.dr bağırsaklarını yıkıyorum şu an sen eskiden enfeksiyon kapmışın ama mis gibi oldun şimdi diyodubende kıkırdıyordum ay ne doğumdu ya Allahım şükürler olsun 1gecede ayağa kalkmıştım.
bana 2 yıl boyunca eşsiz zevkler tattıran yakışıklıma ve tüm yavrulara Allah uzun sağlıklı başarılı ömürler versin inşallah
merhaba kızlar
polıpcım dogumgununuz kutlu olsun
eylul ıkı gecedır ateslenıyor surup artık fayda etmedı fıtıl verdım sımdı aradım ıyıyımıs
bende grıbım sesım cok kotu gozumden yaslar gelıyor ve 15 gun sonra yıne reglı oldum bu ne ya adam benı bosıycak ayda ıkı kere reglı olmus olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?