2008 Kasım Anneleri

iyi geceler kızlar...bi yığın ütüm var.odanın ortasına koydum onlar bana bakıyo ben onlara....ütülenicek valize konulucak çağanın eşyaları hazırlanıcak offff ...

hayırdır cagancukum bir yere mi gidiyorsunuz ben kaçırdım oraları
ah ah o ütülerden bir küçük dağda bende var,ne zaman ve nasıl yapıcam hiç bir fikrim yok
çocuğun giyecek bişeyi kalmadı neredeyse hepsi ütülenecek bekliyor

Günaydın tontişler.Bugün biraz burnum tıkalı gibi.Umarım alerjidir Bir de diş doktoruna gidicem.Korkuyoruuum

geçmiş olsun şekerim
aman dişçi benim de kabusum ıyy inşallah kolay geçer canımcım

nasıl çınlattınız kız kulaKLArımı anlatın bakem merak ettim şimcik :)
sizin kocişle işte zor be canım annenlerle de aynı evde olunca baya zor olur tabi

Beyazım girmiş dün buraya.Geçmiş olsun tontişime.Umarım çabuk iyileşirler..Yoğun olduğunu biliyordum ama hasta olduklarını bilmiyordum.Bi arayım bakıyım:)

aradın sağolasın vefakar arkadaşım benim eymen daha iyi ishale çevirdi artık antibiyotiğin etkisiyle, ben hala aynıyım yorgun ve uykulu off
eşime dedim eczanaden bir multivitamin bişey versinler diye azönce dışarı çıktılar o yüzden yoksa bir yerlerde yıkılıcam az kaldı

günaydın beyaz meleğimede geçmiş olsun

lorem ve polipim çok teşekkür ederim sağolun güzeller

Yaso kısss benim adam kızgın boğa gibin amma ardayı uyut annemleri uyut derken biz sızıyoruz

hıh işte yukarıda bende bundan bahsediyordum zor valla

ay zor nazlımeleğim insanın kafası yerden kalkmıyor valla,kimse konuşmasın istiyorum hatta kimse yürümesim gözlerim kapalı sürekli yatayım ee tabi bu da eymenle mümkün olmuyor malsef

Bugün yolda gelirken kfc nin panini burger die bi hamburgeri çıkmış gözüm kaldı yemeliyim onu öğlene diete başlayana kadar aklımda bişey kalmasın

hayırdır yine diyete mi başlıyon şeker
valla hiç bana göre şeyler değil allahtan kilo almıyorum fazla da ihtiyacım olmuyor yoksa irade mirade yok yani bende asla beceremezdim heralde

hayırdır canım neden sıkıldı canın işlere

nice yıllara polipecim oğluşun tatlı meleğin iyiki aranızda dimi evimizin neşesi onlar

geçmiş olsun eylülüme canım benim yaa
sen niye öyle 15 güne bir adet oluyon kıı bir doktora gitsene

selam güzellerim alıntılarım ve ben yine karşınızdayım
oğlum bugün daha iyi gece hiç ateşlenmedi şükür,ama antibiyotiğin etkisiyle ishal oldu biraz onunla uğraşıyoruz şimdilik ama yine de aşırı değil çok şükür
ben hala kötüyüm bugün oğluşum kıyak geçti 11e kadar yattık yatmasına ama yok 3 gün uyusam yorgunluğum geçmez o derece yani, gece gerekli gereksiz uyanıyor,saçma sapan şeyler istiyor,hatta ne istediğini kendide bilmiyor ama beni mahvediyor,yataktan kalkarken zor yürüyorum baş dönmesinden şimdi dönme yok ama müthiş bir ağırlık ve ağrı var

kahvaltımızı yaptık benimkiler pazara gittiler, gelirken bir multivitamin gibi bişeyler al dedim eczaneden belki iyi gelir güç verir aklıma bir o geldi valla, 11e kadar uyudum öğlen olsada eymen uyusa diye bekliyorum valla 4gözle, birde annem buraya geliyormuş pazara size de uğrarım falan dedi,ay allahım affetsin bir sinir oldum yaa kimseyi istemiyorum yani o derece hatta ben eymeni akşama kadar ib yerlere bırakabilsem keşke diyorum offf
feciyim yani yorgunluk mahvediyor beni gece rahat uyusam bu kadar olmaz ama işte oda günlerdir olmayınca bünye yıkıldı resmen

neyse şekerlerim sayfam açık ben ara ara uğrarım fırsat buldukça şimdi ortalık sakinken kahvaltı masamızı falan toplayayım oraları halledeyim bari

Icırcım geçmiş olsunn tatlım
Polipim oğluşumun adaşı yakışıklı prens arda beyin doğumgünüsü kutlu olsun nice mutlu senelere inşallahBeyazım meleğim aganigi saganigi olayından çınlattık hatunum bnm iş zor biraz herifi kaybetmezsek iyidir
Tabii oda biranlık zevk uğruna beni ömür boyu kaybetmeyi göze alırsa
Yamağımı yedim geldim hiççç reklamdaki gibi güzel değildi yumuşak ama içi neredeyse boş bir hamburger içinde ne peynir nede turşu vardı hıhhh savmadım
Neysem karnım doydu sundy dondurmamıda yedim geldim
Çilek hatun hoşgeldinnn

Son düzenleme:
polipcim minik kuzun ardanının doğum günü kutlu olsun .. nice mutlu yıllara....

ıcırım sizede geçmiş olsun kuznda sende hastaymışınız çabuk geçer inş.. aylık misafirn neden öyle 15 gün sonra gelmiş bir sıkıntımı var o durumlarda..

çileğim hoşgeldin...

meleğin alıntılarından okudum yasmin bugün dişçiye gidiyormuşun kolay gelsin....:18:

meleğim senin kuzuda geceyi iyi geçirmiş inş. sende çabuk atlatırsın bu durumu...

sedoş afiyet olsun yaramasın tatlım...heheheheheheheheheh

hmm aganigi naganigi olunca konu, bensiz olmuyor dimi :)) neyse bir ara geri dönüp okuyayım bari hakkımdaki dedikoduları merak ettim :))
bu arada afiyet olsun bebeğim bende yeni kahvaltı etmiş olmama rağmen hala aç hissediyorum kendimi, birazdan bir dilim kek yiyeyim bari
eşim bir ilaç alıp gelmiş eczacı çok övmüş,baya da para vermiş ilaca inşallah dediği gibi faydası olur
bu arada onlar gittiler geldiler ben hala mutfağı toplamadım iyi mi :) neyseki diğer odaları falan derledim topladım boş geçirmedim yani :)

Beyazım tekrar geçmiş olsun..

Nazlım bakalım ne diyecek dişçi.Protez mi yapalım diyecek, birkaç köprü mü atalım diyecek.Yoksa teyze eve git canın ne istiyosa ye iç mi diyecek (Umut kesilen hastalara derler ya)

melegım gelmıs ozledım valla dun kı konularda cok aradık senı cokkk
bense bılmıyorum bayramda reglı olmustum sımdı yıne oldum bı problem var ama ne bıtınce bı gıdeyım bu hafta ıcınde acayıp bı karın agrısıyla uyandım allahım hayırlara cıkarsın

Ayyy sen yazdıkça özeniyorum melekim öğretmen olunca ne güzel boş vaktin çok oluyor demi baksayna eşinde evde belirli saatlerde gidip gelebiliyorsunuz bende müzik öğretmenliğini kazanmıştım spor akademisi sevdasına girmedim halbukim müziğide çok sefiorum aklıma geldikçe yanarım

Yasmınım gecmıs olsun diş ağrısı zor benımde on dıslerım dıyetten sonra cekılme oldu dısetı hastalıgı bılıyorum ama bu korrku yokmu dıscıye gıdemıyorum oylece kaldı

Icırım benim önlerde diş taşı, arka büyük azılarda çürük var.Ve inanmıcaksınız belki ama 20liklerden biri yarım çıkıp çürüdü ve çektiremedim.Diğer 20likler çekildi ama ömrümden 5 yıl gitti.Daha ne olsun?Ölmek için güzel birgün

Yaso kısss anlatsana bakem şu 20 lik diş maceranı keza bir çürümüş yarısı gömülü yarısı dışarda olan 20lik dişim birde bembeyaz yarı çıkmış 20 lik dişim var

Sedacım benim dişlerim sıkıdır.20 Likler çıkmaya başlayınca diğerlerini sıkıştırdı ve yapısını bozmaya başladı.Ben de hemen dişciye gittim.TRT nin dişcisiydi.Sanırım 2000-2001 deydi, 100 milyon bayıldım, peşin ödedim 4 dişin parasını.Üstteki 20lik 2 dişi 1 hafta arayla hissettirmeden çekti.Sonra bir azimle alttaki dişi çektirmeye gittim.İğneyi falan vurdu, tornavida gibi bişeyle yerinden oynattı(Ayy o ses kulaklarımda) Neyse çekmek için asıldı.O çekiyo ben gidiyorum, tekrar yatıyorum adam asılıyo kaldırıyo.Gözlerim karardı, adama elimle dur falan yapıyorum.Sonunda çekti ama çok kötü oldum.Ağlayarak gittim eve( Diğer dişin ücretini ödediğim halde gitmedim ve o adamı dışarda görsem psikolojik travma geçiririm herhalde.Ömrümden ömür gitti.Dişcilere küstüm o günden sonra27:

sedacım valla eşim erken yatmıştı ben yaprak dökümüne bakarken sonra bende gittim diziden sonra uyuyan dev uyandııı:92:olan oldu yaneee
bende bi tabak mantıyı hüplettim geldim çok güzel olmuştu,kızım tam 1 tabak pırasayı hüpletti çok sevindim çoksonra sızdı annesinin bebeğiiii

lavişimm bız sallıyamadık bayragı malesef kız hasta ben hasta bırde reglı oldum off kocanın oynatmasına az kaldı
yasmınım benım daha yırmılık dıs cıkmadı

meleğim eymen de sende hastaymışsın canım geçmiş olsun yağmur da gece çok uyandı ya 4 tane köfte yemişti yatmadan o mu dokundu ki anlamadım çok mızmızlandııı:85:
yasmin bende çok korkarım dişçiden senin o anki halin gözüme geldi dişçiye gitmemekte haklıymışsın cnımm
ıcırım sen git bence doktora düzensizlik için sana da,kuzuna da geçmiş olsun dadlummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…