2008 Kasım Anneleri

Laviş mantı mı dediiiin((

Icırım benim 19 yaşımdan beri çıkıyo, daha bitmedi.Senin şimdi çıkmaya başladıysa ilk torunun incisiyle birlikte tamamlanırı herhalde

kasımın güzel anneleri herkese merhaba.öpüyorum hepinizi kocaman kocamn.

ıcırım kuzucuk hastaymış galiba çok geçmiş olsun.

polipecim iyiki doğmuş minik adamın.sağlıklı mutlu bi ömür sürer inşallah hayatı boyunca.resimlerinizi bende bekliyorum dört gözle..
yasminim dişçiye gidiyomuşun allah kolaylık versin çok korkarım dişçiden..

sedacım allah kocana sabır versin valla onu uyut bunu uyut derken kendisi uyuyp kalıyodur yazık.

valla bütün geçmişi okudum nerdeyse ama sadece bunlar kalmış aklımda.herkesler iyidir umarım.ha bide meleğim nereye gittiğimi sormuş mersine kursa gidiyorum canım.sertifika için.cumartesi akşam yola çıkıcaz nasip olursa..

Peki bişey sorucam asıldığında acı falan hissetmedin değil mi sadece hırpalandın ve sonrası nasıl oldu yasom ağrı vs bildiğim kadarıyla operasyonlu çeiyo çekimler

Sedacım acı değil, garip bişi.Tansiyonum falan düştü çekemeyince.Stres ve panik oldum, sıkıntılıydı yani.Aslında çene operatörleri küçük operasyonla acısız alıyolarmış.Burda bir arkadaş aldırdı ama ben çok önce gittim.Sonrasında bilindik şeyler.İki saat yemek yeme vs..

canım bıkac yıl once doktor rontgen cektı ama kok yok yanı yırmılık dısım yok benım cıkmıycak herhalde
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkur ederım
caganım senınde yolun acık olsun canım

ay valla ıcırım da demiş merak ettim ilk fırsatta kesin bakıcam geçmişe
bir de anladığım kadarıyla beyaz bayrak muhabbeti akşamki aktivitelerle ilgili :)) valla ben hastayım oğlum hasta ona rağmen akşam beyaz bayrağı ben bile salladım kızlar canlanın kendinize gelin
lavişim hoşgeldin bebekim aradım seni açmadın teli bugün yine arayacağım unutmazsam inşallah sınavın ne oldu nasıl geçti diye soracaktım canım sınavdan birgün sonra aramıştım
cagancukum ben kaçırmışım nereye gidiyon diye sormuştum ama görmedin sanırım

annem gelmekten vazgeçmiş valla sevindim desem yalan olmaz :)
ama unutmamış bize çorba getirmiş şimdi gidip onu alıcaz eymenle otogardan sağolsun yaa bu anneler bitane, bu arada hala alyansımı kaybettiğimi bilmiyor, nasıl söylicem bende onu bilmiyorum zira kendisi bu konularda fazla paniktir ve dikkatlidir ben dikkatsizim diye kızıyor zaten demediğini bırakmaz şimdi yandıkki ne yandık :)
valla kocamdan korkmuyorum ondsan korktuğum kadar bu konularda :) eşime söledim dün akşam biraz üzüldü napalım canım can kaybolmasın,sağlımıza bişey olmasın dedi,manevi değeri açısından daha çok üzüldüm dedi,nişan günümüzün hatırası olduğu için ömür boyu onu takmak isterdim ve takmanı isterdim dedi

polipecimmm iyki dogmus arda pasan,iyi yillara kuzuna..

dün güliz sayesinde fellah diye diye bi hos oldum,yaptim yiyorum yok böyle bisi

sedacım ergenlık donemımde dısımdekı curuk ıcın ıgne yapıldıktan sonra kesılme tesebbusunde ben dıscı koltugunda bayıldım
oyle korkudan falan degıl
bayıldım ama neden bılmıyorum

pamuk alerjım var
asla pamuga dokunamam
eldıvenlerının kokuları ıgrenc mıdem kalkıyor ve oguruyorum
uyusturucu ıgne yapmak ıcın sıktıkları spreyı yutuyourm nasıl becerıyorsam
ve tum yemek borum uyusuyor
ıgneden cok korkarım
agzımıza konan o tkuruk cekıcı hortum hep dudagımı ucuk yapar
uyusukluk gecene kadar mutlaka dudagımı ve ya dılımı ısırır yara yaparım
dıscıden agzımın ıcınde calısabılmek ıcın o kadar burnumun dıbıne gırmesınden hoslanmıyorum
zıra doktorum erkek uzerıme abanır gıbı oluyor cıldırıyorum
ustune bır de o koltuk dogum koltuguna cok benzıyor
ama daha cok kıvrandırıyor

sevmıyorum ıstee
kokusu dokusu hıcbısesı hos degıl
benden uzak olsun

çileğim bende çok severım komsum hamılelıgını bulgur pılavı ve bu kofteyle gecırdı gece bıle kalkıp yapıyordu
bende cok severım mmm aksama bende mı yapsam yemekte yokk

pasikom gayetr açık olmuş
çileko afiyet olsun datlum fellah köftesi hani şu bulgurla yapılan demi eğer oysa bende bayılırım yoğurtlu sarımsaklı pul biber soslu yada salçalısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…