2008 Kasım Anneleri

Kızlar ben eve erken gidecem bugün.Şu fellah köftesine bakayım bir.Yemeğim var dünden..Dişciden çıktığımda keyfin yerinde olursa tabi

Lorem ben de ortaokulda çektirdim.Çekerken iki kere kırdı hatun.Annemde kızdı.Kocayla kavga edip gelmiş dişci hatun.Anneme sert çıktı. O da başhekime gitti şikayet etti.Doktor özür diledi ama olan benim dişe oldu(

bende erken cıkıcam bugun eylul ıyı gıbıymıs belkı aksam doktora gotururum kızlar
ıyı gunler sıze yarım gorusuruz
yasmınım sımdıden gecmıs olsun

sedosum evet canim,bulgurla yapiliyor.üzerine sarmisakli yogurt ve yag gezdiriyorsun.ben sarmisaklari yagda yakiyorum pul biberle daha guzel oluyor.

yasminin gösterdigi resimdeki gibide yeniyor,üzeri bol yesillikli ama ben öyle sevmedim.

selam kızlar
bugun yer yanım ağrıyor ya
gece tam 4 kere uyandı benim sıpa
her defasında sucuk gibi terlemişti
değiştirdim salladım off
bir keresinde çiş çıkmış üstüne yatağını falan ıslanmış
sanki bezsin yatıyor o derece üstüne çıkacak nasıl işemiş hayret
tuttu tuttu en sonunda saldı demekki bez falan dayanmadı

Uyyyyhhh ona bende bayılırım çilekom yengem süper yapar onu maydonozlu salça soslu yada süzme yoğurtlu sarımsaklı ayyy cnmı istettiniz naannnnn acep yengemi arayıp desem mi rejime başlamadan yaparmısın die oda pek nazlıdır şimcik bi çınlatayım belkim yapar
Karşınızda bir BULGUR canavarı duruyorrrrrr

slm hatunlar

yasmincim dişinle ilgili problem var sanırım geçmiş olsun cnm
beyazım meleğim hastaymışsınız sizede geçmiş olsun cnmcım

anaammmm ne güzel görünüyo o köfte öylee bi kere denemiştim güzel bişey valla üşenmesemde bende yapsam cnm zaten değişik bişeyler yemekl istiyo

ayy sedoşum bende bayılırım bulgura ben zaten doğunun g.doğunun yemeklerine bayılırım acılı bulgurlu hiç bağlantımda yok o taraflarla ama cidden bayılırımmmmmm

piroşta gece uyanmış babası almış getirmiş yanımıza ben hiç duymadım nasıl uyuduysam artık:)sabah bi kalktım yanımda yatıyo prensesim:)

ayrıca piroşunda hep çişi geçiyo bu ara neden anlamadım bayada geçiyo derin dediğin gibi koca eşek oldular artık alıştırmak lazım tuvalete ama nasıl

valla üstüne düştükçe artık tuvaletin lafını ettirmiyor benimki
üstelik kaka yapınca gelip söylerdi
yatardı anne değiştir derdi
onu da bıraktı
kokmuyorda bazen hiç farketmiyoruz
pişik oluyor boşuna
bende üstüne düşmüyorum
bakalım beyimizin keyfine kaldık artık

hoşgulduk sedoşum napıyonn gıı:)) nasılsın
haftasonu annemi sinemaya götürcez:))
biraz küfür gibi oldu ama puhahahha
kafası dağılsın kadının av mevsimi varya ona gitcezz

Götür götür derinim hava güzel olursa şöle bi deniz havasıda alsın kadıncağaz kendine gelir mis gibin Cumartesi sıcaklıklar son sanırsam Pazar günü nanayı yiyoruz gelsin soğuklar gelsin d.gazın kol gibin faturaları dahh 2 saat var çıkmamaaa :84:

aynen derinim piroşta öyle gel tuvalete yapalım diyorum söylüyo çünkü gelince ama tuvalete gitmek istemiyo bende ısrar etmiyorum nasıl alışçak bilmem

ayy sedoşum ben zaten 2 aydır full yakıyorum valla üşüyoruz yakmayınca 90 geliyo soğuklarda 200 e yaklaşır

melegım bız ayda 2-3 kere bayrak sallıyoruz
yuzugun mu kayboldu canım uzuldum ya yenısını alırsınız sağlık olsun

neee ayda 2-3 keremi valla benim kociş bunu duysa kesin düşer bayılır,zira kendisinin de benden farkı yok,haftada 2-3 kere yapınca bu aralar hiç sevişmiyoruz,sen seksten iyice soğudun beni istemiyon gibi sitemlerde bulunuyor delüüü eh işte bizde de tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş allahtan

çileğim bende çok severım komsum hamılelıgını bulgur pılavı ve bu kofteyle gecırdı gece bıle kalkıp yapıyordu
bende cok severım mmm aksama bende mı yapsam yemekte yokk

ay bende bayılırım yaa bulgurun her çeşidine,egelilerin tam yüz karasıyım yani,her çeşit sebzenin olduğu ve her türlü sebze yemeğinin yaPILdığı bir bölgede bulgur pirinç ve eti seven nadir insanlardan biriyim sanırım
her sebze yemeğini de yerim itiraZIM olmaz ama etin verdiği zevki vermiyor bana

beyazım meleğim zihinsel engellilerin okuduğu okullarda çalışmak için sertifika almaya gidiyorum mersine.yazdım ama görmemişin sanırım..

yok canım görmedim ay çok sevindim valla çok iyi olmuş, kaç gün kalacaksın orada peki,çağan ne olacak,nerde kalacaksınız ay soru yağmuruna tuttum resmen

aynısı eymende de oluyor bir numara büyük beze geçtik değişen bişey olmadı,bazen yatak yorgan döşek hiç bişey kalmıyor ıslanmadık ama benimkinin sebebi belli çok fazla sıvı tüketiyor normal yani o kadar çiş yapması
tuvalete alıştırma konusunda her ne kadar destek olsamda uğraşsamda zorlamıyorum hazır olmasını bekliyorum

Teşekkürler Piroşum..
Canlarım ben çıkıyorum.Randevum 4 de Herkese iyi akşamlar..

gazan mübarek olsun yasminim hadi şimdiden geçmiş olsun

ay kızlar başımın ağrısından ölücem benim sıpada uyumamakta ısrarlı bugün direniyor hala
uyusada bende biraz kestirsem

Bizede geçen 80 geldi havalar soğuyunca 200 den aşşağı gelmez yine belkimde 200 bile geçerrr
Ahhhh beyazım meleğiiim kendi evimizdeykene bizde öleydik şimdi mekan arar olduk .

cıleko senın fellah koftesının tarıfı yok kı
konuyu acıyorum ama tarfı yok bosaltılmıs senın konu sanırım

dusurdunuz aklıma ıkı aksamdır
zaten basım agrıyor
cat dıye catlayacak
ıslerım yolunda degıldı bugun
acukun kafa dagıtmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…