2008 Kasım Anneleri

zaten bır ona sevınıyorum seda
yarını da atlatalım hayırlısıyla yatıp dınlenmek ıstıyorum ne kadar mumkunse artık

ozel sektordeyım canım
bır sırkette koordınasyon sorumlusuyum
ama asıl ısım para para para

iyi akşamlar hanımlar bi bakıyım dedim zati karnım aç köfteleri gördüm iyice acıktı şimdi yapıcam bakıyım taifinede bebecciklerim uyuyor yapıyım koci gelmedn öööffff mert uyandı

Selam kızlar sabah 6 da hastaneye gideceğim sancı çıkarsa sabah sezeryan olacağım yoksa 6 Aralık pazartesi İnşallah.Dualarınızı eksik etmeyin.

heyooo, durun size tarifimi yazim ama tam tarifi yapin süper tutuyor.

2 su bardagi ince bulgur
iki su bardagi kaynatilmis su
1su bardagi un
1yumurta
bir yemek kasigi salca,biber yada domatez damak tadiniza göre.
bol baharat..karabiber,kimyon,nane,kirmizi biber yani ne isterseniz.

iki bardak bulguru kaynatilmis suyla islayin,hafif kabarsin.icine baharatlarini ve salcasini atip karistirin.Daha sonra yumurtasini kirin ve baslayin harmanlamaya.Biraz harmanladiktan sonra ununu yavas yavas ilave edin,bu arada bi kapta sicak suyunuz bulunsun arada elinizi suya batirip harmanlayin.Iyice harmanlayin..

Ben bi kaseye siviyag koyuyorum,aliyorum elime kucuk bi hamur..onu tulo yapip cimdik cimdik atiyorum tepsiye.sonra avcumu yaglayip attigim hamurlari misket yapiyorum.baya oyaliyor ama sonuc mükemmel.Elinizi yaglamayip misket yaparsaniz yapisik yapisik oluyor .

sonra kaynatilmis suda hasliyorum.üzerinede ister sarmisakli isterseniz sade yogurt koyup yagida yakiyorum gezdiriyorum.iste bu kadar.

ben biraz garantici bi tipim,misketleri yapinca ilk anca 3-5 tanesini hemen haslayip bakiyorum dagiliyorlarmi diye.simdiye kadar hic dagilmadi ama ya dagilirsa dye hep korkarim :) hadi afiyet olsun.

seyracim iyi haberlerini bekliyoruz canim,habersiz birakma bizi.

gunaydın guzellerrr
ısım cok yıne bugun ama mutluyum
zıra hafta sonuna gırıyoruz
yarın ogleden sonra cok ısım olsa da sabah uyumak ıstıyorum
aksama yemegım yok avm'ye gıdıyoruz
ayyy pek sevındırık durumdayım umarım gun hep boyle gecer

Herkese günaydın
Kendimi zinde ve dinlenmiş hissediyorum sanırım haftasonuna girmenin vermiş olduğu bişey .
Seyracım cnm gitmeden keşkem birimize tel nonu atsaydın arayarakta yanında olurduk belkim birilerinde vardır inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın cnm bnm hayırlı doğumlar
Çilekommmmm ben bayılıyorum bu köfteye yaa yengemi aradım dün haftasonu ne yapıyorsunuz diye düğün var abin çalışmazsa ona gideriz bilmem ne uyuz gidicez die ödü patlıyor resmen biz kendi evimizdeyken neredeyse her haftasonu davet ederdik birde yalvar yakar kalın derdik o tam tersi biliyor artık annemlerde kaldığımızı ulan çağırsana bazı haftasonları bizede değişiklik olsun yok sinir oluyorum malum yine bahane sununca söylemedim köfte olayını hiç karı gezmekten kek yapmasını bilem unutmuş geçen beni arayıp soruyor nasıl yapıyorduk die halbuki herşeyi mükemmel yapardı neysem görümcelik yapmıyayım diorum ama bizim gibi ii insanlarada böle yapılıyorsa konuşmakta hakkım diorum
Pasikom günaydın akşama yemek problemin yok iisin bnde bu konuda şanslıyım her akşam annem hazırladığı için düşünmüyorum hiç kendi evime geçince inşallah afallamam

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.Dün dişçiye gittim.Haberler hem iyi hem kötü.Dişlerimde önemli bir problem yokmuş.Ama 20lik dişim çekilmek zorundaymış.Hemde tüm tedaviden önce.Çünkü çürüyen 20lik diş diğerlerine de ağrı verip, dolgu işinde bizi yanıltabilirmiş.Pazartesi günü 18,30 itibariyle diğer tarafa göçebilirim.Diş çekilecek( Dünde diş taşlarını temizledi hatun.Ağzım kan içinde kaldı.(( Neyseki dişlerin çok sağlam, kolay kolay sana rahatsızlık vermez dedi.

Seyracım güzel haberlerini bekliyoruz.Sanırım kız bebeğin olacak.Sağlıkla kavuşun inşallah canım..Allah bir avazda kurtarsın..

Çileko aldım tarifi, denicem haftasonu.Ağzım sulana sulana okudum:) Sağol..

Lorem bugün güzel birgün olduğu konusunda hemfikirim.Yarın tatil.Yavrumu karga ....yemeden uyandırmıcam, anne gitmeyelim demicek..

yasmınım gecmıs olsun canım
dayanıklı hatunsun bu da vız gelır gecer ınsa allah

sedacım bazı ınsanlar evlerıne mısafır gelecek dıye korkar
bız onlardan degılız allahtan
cok severım ben mısafırı
ararım hadı gelın dıye cagırırım bır de hafta sonları herkesle cok sık gorusemıyoruz dıye
bosver sen becerıklı hatunsun bır fellah koftesını mı yapamayacaksın
kendın pısır kendın ye canım

Ayyy pasikom bizde ailece öyleyizdir gelinsin gidilsin kalabalık olsun bayılırız ama yengemin ödü patlıyor abimin evine bile randevusuz gidemiyoruz öle

bızım gelın oyle degıldır allahtan
mısafırı cok sever ve ne sevdıgını bılıyorsa ona gore hazırlanır
ıyı agırlar sagolsun
bız de gelınımızı cok severız oyle muamele ederız

ama benımde oyle bır tanıdıgım var
cok gerılıyorum onun ıcın hıc evıne gıtmıyorum
kendısı davet etse bıle ınsanı cok gerıyor evınde davranıslarıyla
onun ıcın gıtmıyorum

Yengemde çok güzel ağırlar gittiğimizde en şık takımlar her çeşit yemek gerekirse sabahtan akşama kadar durmadan bişeyler hazırlar güzel ağırlar hakkını yiyemem ama öle bize gelin bu akşam huyu yoktur biz kendi kendimizi davet ettiririz çok nadirdir onun çağırdığı ablamda inadına arar eşim ve yiğenimde yengemin huyunu bildiği için onu sinir etmek için dalgasına bu akşam maça sizdeyiz vs der biz genelde sesimizi çıkartmazdık ama eşim ve yiğenim üstesinden geliyorlar şakayla karışık laf atıyorlar içten içe sinir oluyordur belkim başkası olsa evine mıçayım dersin ama işin ,içinde abim var tabiki evine gitmek istememiz çok doğal daha annem bugüne bugün abimin evinde kalmış değil düşünün gel diede söylemez geçen bize geldiler annem biraz bizde evde yalnız kalalım diye şakayla karışık yiğenime size gelicem yeimi hazılar dedi yiğenim 7 yaşında gelme istemiyorum dedi şok olduk yengemde hiç anne gel falan demedi gıcık ulan annem sana kirada oturma die ev aldı elini ayağını öp değer bil dimi amannn neysem severimde kendisini ama bu huyu beni bizi uyuz edior işte

Bayramdan önce Anıl kuzenlerini özlediği, sevdiği için gelinimize gidelim dedik.Annem bendeydi, alışveriş yaptık.Aradık temizlik yapıyorum dedi.Peki dedik.Ertesi hafta bacısına gitmiş, ondan sonra bayram geldi.Bayramda evine gittim, şeker dahi tutmadı.Akşama bacısını ve annesini çiğ köfte partisine çağırmış.Ne diğer kardeşim, ne ben, ne annem yalandan da olsa çağrılmadık.Hadi o gün ailesiyle yalnız kalmak istedi.Ya diğer günler?? Yapılanlar söylenmez , o bende kalsın ama çok hakkım var onda..Çok kırıldım.Zaten biraz da annemin ameliyatında diğer gelinle sen bak, ben bakamıcam falan demiş.Altı üstü menisküs ameliyatı.Yani altından alınacak , bakım yapılacak bir hastada değil annem.Duyunca üzüldüm ve anneme ben baktım.Ona bırakmadım.Çalışırken baktım.Allah bilsin o bilmezse(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…