2008 Kasım Anneleri

Ya aynen yasom doğum günü vardı yiğenimin bize dediki yapmıcam sadece okul arkadaşlarını çağırıcam resimleri bir gözterdi abisinin eşi halası vs hepsi gelmiş arkadaşları bi biz yokuz biz sadece bigün oturmaya gittik onda da hediyesini verdik ulan be kadın bare resimleri gösterme nispet yapar gibi değil mi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum mesela abim bize geldiğinde geç olmuşsa ve ertesi gün iş yoksa kalalım der o yok işte abime kahvaltıya gidicez işim var bin dereden su getiri kalmaz ne gıcık ya yabancı değilki abimin eşi insan üzülüyor valla

dağılın len mübarek gün konumu bulamadınız dedikodu yapmayalım.Akşamda annem vardı benzer konular içim şişti walla o kadar konuştur ma ma ma rağmen kafam şişmiş çatlıyor:) dün ardanın kreşindeydik heryeri süslemişler duvarlarda iyikidoğdun arda yazıları benimkini kafasında dümbüllünün kavuğu gibi bi şapka ay komikti walla.orda çektikleri fotolardan projeksiyon aletiyle ufak bi sinevizyon gösterisimi desem barkovizyonmu desem öle bişey yaptılar.yediler içtiler azda tepindiler.bizimki az keyifsizdi bir iki gündür akşamları kafasında peydah olan bi ateş vardı eller ağızda salyamız başladı son azılar geliyor kazasız belasız inşallah.neyse dünde öyle geçti.malum saat öğleden sonra olunca bnim makinanın flaşı yüzünden ben foto çekemedim ama kreşte çekildi atacaklar bana bende koyarım o vakit.fellah köftesini yazdım ilk defa deniyecem.yasminede şimdiden geçmiş olsun benim diş köklerim çoook uzun olduğunda diş çektirmenin zorluğunu bilirim ama napıcan artık

demek kutlamanızı yaptınız polıpe hanım
benım kuzunun da elı agzında ıkı gundur
bır de kusme ogrendı kı fecı
babası ona kızınca o da gelıp bana kızıyor
sonra da kusuyor ıkımıze de
dun aksam suyu dokecek dıye babası hayır oglum yapma dedı
o da babasına hayıyyy dedı
babası kızıyorum ama deyınce geldı bana bır tane patlattı
sıpa gururu ıncınıyor herhalde
sonra ıkımıze de kustu basladı aglamaya

allahım ne yapıcaz bunlarla bız
parmaklaında oynatıyorlar bızı

Günaydın kızlar
Yasmınım gecmıs olsun pazartesıne mı kaldı sımdı tuh dunden halletselermıs keske
Polıpcım ardamızın dogum gunude guzel gecmıs cok sevındım
Ay kızlar benımde erkek kardesım var allahım ınsallah boyle bır gelınımız olmaz gercı kız arkadası bıraz sorunlu ozamana kadar duzelır ınsallahhhh

Yaw Icırım hatun ısrar etti çekmekte ama ben cesaret edemedim

Polipe dişler düzgün ama uzun köklü.İnşallah bayılmam falan Oğlunun d.gününü tekrar kutlar, hasretlen fotoları bekleriz:)

Lorem Anılda huysuzlandı iyice.Diş fırçalarıyla oynamak istiyo.Diş macunu sürdürüyo ve durmadan fırçalıyo dişlerini.Kucağıma aldım , anlattım ama banamısın demedi.Sonunda konuyu değiştirdim, biraz sustu(

Günaydın kızlar
benim ne abim ne erkek kardeşim var
dolayısıyla gelin problemimiz yok
bizimde dayımın hanımı öyledir
eskiden öyle değildi ama şimdilerde öyle
bayramda falan ancak gidiyoruz işte napalım yüz bulamıyoruz
gelin diyende yok zaten
ancak kendi tarafı
erkeklerde iş yok bence
bu kadar ipleri vermenin bir anlamı yok yani
neyse boşverin herkes nasıl mutluysa öyle yapsınlar
ama kardeşine hadi neyse de analara yapılanlara çok kızarım
nasıl büyütüyorsak şimdi biz bebeleri
zamanında onlar da öyle büyüdü
çok yazık
allahım öyle evlatlardan olmasın bizimkiler inş..

öff o fırçalama muhabbeti bizde de var
ona macun aldım azcık sürüyorum arada ama
hepsini yutuyor ya tükürmeyi beceremiyor:)
ama fırçalıyıcam diye tutturunca elinden alamıyorum
yaşlar gözlerinde sicim gibi iniyor:))
ne çabuk ağlıyorlar yaa yavru kuşlarr bunlarr

Ah derınım benımde dayımın hanımı oyle
ıkı cocugunu anneannemın evıne gonderırır banyo yaptırırı kendısının evınede temızlıkcı kadın gelır heryerı pırıl pırıldır bır kerede anneannemın evıne gondermez yuzumuze gulmez bıle ama kendı tarafı olunca yuzunde guller aacar ramazan bayramında gıttık dayım olmasa yıne gıtmem tatlısı yapragı herseyı var ıkram etmedı bayat cay verdı bızde bu bayram gıtmedık dayımda arada kalıyor garıbım ne yapsınn

benım kı o mınık ellerıyle yuzunu kapatıyor aglarken
ısırasım gelıyor bazen
kıyamıyorum yaww
anne olunca farklı oluyor
onceden hemen ıplerı suya ındırme derdım baskası olsa
ama kendı cocuguma ıslemıyor bu ısler
allah acılarını vermesın
hayırlı ınsanlarla karsılastırsın evlatlarımızı

yasmınım aradan hemencecık olur bıterdı bende en son 2002 yılında felan gıtmısımdır dolgu yaptırmıstım o ses benı mahfetmıstı aslında benımde gıtmem lazım off o cızzz eden ses benı cok gerıyorrr

Naaan polip haatun hoşgeldinnn bana bak kaçamazsın fotolardan yok yok anam sen ya erkeksin ya ünlü bir hatun yada çok çirkinsin puhahahhhhh
Fıtık ettin bizi heeee eklede meraklılar rahatlasın rahatlayalım
Icırım hoşgeldin datlum
Pasincim arda beyde bize küsüyor çok komik aynı şeyi yapıyr biri ona bağırsın ya bağıran kişiye vurup ağlıyor yada bana patlatıyor sıpa çok komikler
ooooo derinimde burda hoşgeldin kankim

Bizimkıde banyoya gıdıyorsak arkamızdan gelıp fırcayı kaptıgı gıbı ıcerı kacıyor guzelcce fırcalasa verıcem elıne ıkı agzına suruyor sonra nere aklına gelırse fırcayı oraya suruyor bızde artık elıne vermıyoruz

Derinim valla aynen erkeklerde iş yok lightlar abimde öle ararız abi haftasonu şöle yapalım mı yengene bi sorayım bize geldiğinde kalmak ister kadın nuh der peygamber demez abimde boynu bükük gider salako halbuki dese gitmiyoruz kalıyoruz bak bakalım napıcak kılıbıklarr söz geçiremiyorlar annem hep der erkek evlendim mi ele karışır yuvadan gider ama kız hep anasının yamacında olur die doğru valla

saol canım sedoşum hoşbuldum
ıcır dayım baya bir aradan sonra
biraz yaşlandıklarında yani 3.çocuk için çok ısrarcı olup yaptırmıştı
yengem de vay tam dinleceğim gezeceğim zaman diye uyuzlanıyordu
doğan çocuk hep bizde büyüdü
kuzenim yani
kaplıcalara giderler durmadan
tatile giderler
hem annem bakar
çok hakkı vardır ama koca herif oldu
elini öpmeye bile gelmez ayu yogi

benım dayım karısı olmasa bıle gelıp gıder anneme bos zamanında gunzduz olsa bıle ugrar konusurlar annemden akıl alır
bayramda da 5 dk oturur gıderler aman herkes yerınde mutlu olsun bezım gelınımız ınsallah boyle olmaz ınsalahhh

sedoşum dediğin doğru da biz nasıl yaparız öyle olunca(
ben çok üzülürüm oğlum bana öyle yaparsa
inş.kadir kıymet bilenlerden olurlar
biraz allah korkusuyla alakalı bence
dinimizde annenin yeri ve önemi başlıklı bir sempozyuma gönderelim bunları:)))))))))))))

erkekmi değilim:)çirkinmi fena değilim kız elime yüzüme bakılacak kadar var(ne baktırır ne bıktırır cinsten) ünlümü değilim kız.gelecek fotolar pazartesi söz

Valla derinim işimiz zor erkekler farklı oluyorlar çok annecide olmasın vurdumduymazda olmasın ortası eşinede laf geçirsin anasının kıy*****ide bilsin küçükten eğitmek lazım yaşanılanlarla örnek vererek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…