2008 Kasım Anneleri

tünaydııın arkadaşlar,
anam burayı görümçeler basmışşşşş
haftasonuna girdiğimiz için herkez çok mutlu negüüzel bende çarşamba akşamı 6kişi olarak beklediğim misafirleri 23 kişi olarak perşembe günü de gündüz 13 kişi olarak atlattığım misafirlerim den sonra 13 gün sonra dışarı çıkacam buğun oyüzden çok mutluyum.

yasmincim geçmiş olsun canım benim 20 likler hiç gün yüzüne çıkmadan ameliyatla alınmıştı 10 gün suratım şiraş dolandım.alınan o diş ten içerde parça kalmış yine dürtüp duruyor bende dişciye rahmet okuyorum durmadan.
polipe doğum gününüz kutlu mutlu olsun hayırlı evlat olsun inş bebişin,

anam köydü tracikking di çı.. tı haftanın içine tüm hafta yorgun geçti.yarın yatsamda hiç kalkmasam oğlumun dizlerineee..

hehehehhhh valla onu bunu bilmem hatunum merak ediozz işte herkes birbirini gördü görüştü herkes birbirinin kaşını gözünü huyunu suyunu az çok bilio senin huyu nu suyunu bilioruzda aksi inatçı keçi şaka şaka koyda endamını görek hatunum

Ayy ben daha su çiceği ve hepatiti yaptırmadım unutuyorum bak aklıma getirdin şekercim sağol birara eşime söliimde senelik izninden kullanıp götürsün çocuğu aşıya annemlerde yaptırır ama aşı yaptırırken ben yada eşimin yanında olması daha ii olur die düşünüyorum

hastaneden aradılar hepatit a aşısı vakti gelmiş yarına randevu verdiler yaptıran varmı arkadaşlar

bizim dr da okula başlayana kadar yapalım demişti malum kreş başladı yaptıracam bu günlerde.en son kontrolde kanına baktıla kansızlık falan varmı diye çok feryat etti kıyamadım acıyyo diye ağlamasına
mucizem bol etli olcak deniz altı cinsinden löpp löp yiycez
allahım kafayı yedim yine

günaydın kızlar..son sayfadan baktım da mucize canım ben hepatit a yaptırdım 23 aylıkken..ateş falan da yapmadı..

tuna dışarıda dedsiyle..selin de uyuyor..kalkın yıkayacağız..son rada tuna yı..

ayy özlemişim buraları

Ben Hapatit A yı yaptırıcam.Eczaneye sordum sipariş üzerine getiririz dedi.Sağlık ocağında yaparlarsa kaynanam yaptırsın bari..Verme aşısından emin değilim, iz falan yok kolunda.Onu ada göstericez(

YASMİN SENİN ERKEK TOMBİŞ ACCIK İYİ BAKSAYDIN BELLİ BELRİSİZ VARDIR İZ KİMİSİNDE LEKE GİBİ KALIYOR.aY BEN HİÇ SEVMİYOM BU AŞI MUHABBETİNİ BANA YAPSANIZ OLAMAMI DERİM HER SEFERİNDE BOŞ BOŞ BAKARLAR YÜZÜME

ateş yapmadığına sevindim diloks bu aşılar bende pek bi stres yapıyor .çocuk tam dr una alışı rken aşı zamanı geliyor yine güveni alt üst oluyor

bizim ki şaka yapmayı öğrenmiş kendince bişeyler yapıp yaka yaptım anne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…