2008 Kasım Anneleri

selamm mucizecim,napiyon?

poliss zengin olmak baska iste,millet konkende sen ben mucizede net basinda..

Ah para gözün kör olsun,bi ugramadin gittin bize

Ohhhhhhh 1 kilo daha alıppp geldimmm hanginiz tokken yemek yiyonuz he söleyin bana sabah tsot yedim 9 gibi şimdi öğle yemeği çok kısa ara daha acıkmadan yemek yiyoz yemedende olmuyo psikolojik yane herkes yerken sen köz köz oturamıyonnn biri bana iğne batırsınnn yoksa etrafımada pislik sıçratarak patlıcam yazık yeni boyattılar burayı mahvolucak

AMAN İŞTE SEDANIN HERYERLERİ ÇÜRÜK BAKMA ÖLE PASKALYA YUMURTASI GİBİ BOYALI CİLALI.HASTALIKLIBİŞİY AYBİDE DOĞUMDAN KALMA YAĞLARI YANLARI 4 KAT ALİ AĞAOĞLUNUN REZİDANSLARI GİBİ KIVRIM KIVRIM

YASEMİNİ ZATEN BİLİYON ACCIK ŞİRRET AY O MAZLUM KAYNANASI HERİFİ NE ÇEKİYO BİLMEZSİNİZ.Bİ AFRA Bİ TAFRA.YAŞLANDI AMA AĞZINDA SAĞLAM DİŞİ YOK DOĞUMDAN SONRA YEMİŞ YEMİŞ ŞİŞMİŞ ODA HAN KAPISI GİBİ.KAYNANSININ ÖDÜ PATLIYOR GECE YANLIŞKLA OĞLANIN ÜSTÜNE BASAR DİYE HERKEZ ENİŞTENİN SAĞLIĞINDAN ŞÜPHE EDİYOR

ÇİLEKTE KOCA TÜRKİYEDE KOCA BULAMAMIŞ EVDE KALMIŞ KIZ KONTENJANINDAN YEŞİL PASAPORTU ALDI.İŞTE HER KÖR SATICININ Bİ ALICISI OLUYOR.AMA TAKINTILI SÜSLENSİN PÜSLENSİN HERKEZ ONU BEĞENSİN BAŞKA DERDİ YOK.AYDAŞ GİBİ ZAFİYET GEÇİRCEK DİYE HERKEZ KORKUYOR LAF ARAMIZDA DENİZ BEN BU KADININ NERESİNDEN ÇIKTIM HADİ BEN BU KADINDAN ÇIKTIMSA KADININ GERİ KALAN KISMI NERDE DİYE SORUYORMUŞ

MUCİZEDE Bİ GARİP AY MİSAFİR geldiydi ay gittiydi çıkamadıydım hep şikayet.bakacağı bi çocuk beceriksiz kız.ama dedim ben bunun kaynanaya alma yaramaz size diye aahh dinlemediler

:112:

hadi bi geç oraları alamancı sende olmayacak para bizdemi olcak fakir edebiyatına fıslayımmm:111:

MUCİZEM SAĞOLASIN

ahahaha iste almancilarda cok para olur inancini kiriyoruz biz..Eskidenmiss o isler bebem,simdi ha tr ha burasi hersey ayni..

sedosum bu ara cok pis bogaz oldum,sana yorum yapamiycim zira sana köstek yerine destek olurum :)

catlak patlak herbiseysin iste..seni hec görmedigimicin sevimli olup olmadigi bilmiyorum emmee..belki bigün insafa gelir acarsin gül yüzünü bize.

Hey gidi günler hey.Kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş.Hey gidi güzeller güzeli Yasmin sen bu durumlara düşecek kız mıydın? Uğruna ordular savaşmamış mıydı..Bak dediklerine hatunun.Vaaay vay:))))))

ne olyo leynn
ne karıstıyorsunuz yıne

polıps hatun polıs hatun sende amma da koca karı lafı varmıs kııı
yoksam sen yaslı baslı nıne mısın
arda torununda bızı mı keklıyorsun nenem

seda sana DURRRR dıyorum canım
umarım durursun

ısım cok ısım
kafam allak bullak
kocıkoyla bıle telde ıkı arada bır derede konustum
sıtem edıyor beyımız
aksam olsa da cıksak artık cok yoruldum valla

Deniz yine sabahin 6`nda gözleri kapali kurabiye yedi.Rüyandami gördün dedim?Evet alper aliyordu kurabiyemi lüffen getirirmisin dedi:) hattaa yerken bi ara daliyor kurabiye agzinda kaliyor,heemen uyanip citir citir devam etti.Hahahaha sabah sabah gülme krizine soktu beni.Cocugun kurabiyeyele bi alip veremedigi var ama anlamadim gitti..

aman diyeyim kırarsam sizi kafamı kırarım datlılığınızdan cesaret bulup takılıyom.yaşlı kurdum benim

ANKARA SAVAŞI NEDEN ve SONUÇLARI (1402)

Ankara Savaşının Nedenleri

- 15. yüzyılın başında Doğuda Timur Devleti, Batıda Osmanlı Devleti çok güçlenmiş ve iki devlet arasında rekabet başladı.
- Timur doğuya yapacağı seferiçin batı sınırlarını güvenceye almak istedi.
- Bazı beyler Timur'a, bazı beyler Yıldırım Bayezid'e sığındı. (Kara Yusuf-Ahmet Celayir)
- Aralarında hakaretlere varan mektuplar göndermeleri savaşın başlıca nedenleri olarak görülür.
- 1402'de Ankara Çubuk ovasında yapılan savaşı Yıldırım Bayezid kaybetti. Savaşın kaybedilmesinde, Timur İmparatorluğu'nun ordusunun sayısal üstünlüğü, Karatatarların taraf değiştirmesi gösterilebilir.

bu savaşta adın hiç geçmiyor ama bize öğretilen yalancı tarih utansın yasminim
kız passin dur sen yazdım bi köşeye seni elimden çekeceğin var

Polipe karısı ben Çubukluyum. o tarihte olan savaş bu sebeplerdendi.Şu zamanda olan soğuk savaşlar benim güzelliğim yüzünden.Akıl edip bulanlar var nedenleri.Ama edemeyenler kafalarını böyle tarih kitaplarına gömerler..Azıcık ufkunu geniş tut..

olur tutarım güzelim

kız seda infilak etti herhal yedikleri ve duyduklarının etkisiyle zaar hazmedemedi yemeğin üstüne lafları gümledi mazallah:125:

Hıııhhh tırtımın kennarııııııı boyasız halimnen 10 üzerimden 10 çekerim sen boya kutularını sevdiğimeeee bakma maksat bakımlı olalım endamımmmyeterrrrrr gözlerim yeterrr uğramasın bana ne hüzün nede kederrrrrrrrr :103:

yerim o kurabiye canavarını ben.hamileyken çok yediysen seviyordur çocuk benimkinede her kaşam mısır patlat yok demez bende 9 ay yemiştim

kız cılek akıl sır ermıyor bu sıpalara
neyı ne ıcın yaptıkları cok ılgınc
aslında ınsanoglu ne tuhaf yaratıkmıs bu kuzuları buyuturken goruyoruz

polıp hanım allahıma bın sukur kımseden korkum yok
unutmayınız kı kucuk cadılık var azıcık bende
1,80 lık dalyan gıbı kocam oyle der yanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…