- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #92.441
selamm mucizecim,napiyon?
Poliss zengin olmak baska iste,millet konkende sen ben mucizede net basinda..
Ah para gözün kör olsun,bi ugramadin gittin bize
hadi bi geç oraları alamancı sende olmayacak para bizdemi olcak fakir edebiyatına fıslayımmm:111:
MUCİZEM SAĞOLASIN
Geberdim gülømekten polissssssssssssss kuzum sen delimisin?
AMAN İŞTE SEDANIN HERYERLERİ ÇÜRÜK BAKMA ÖLE PASKALYA YUMURTASI GİBİ BOYALI CİLALI.HASTALIKLIBİŞİY AYBİDE DOĞUMDAN KALMA YAĞLARI YANLARI 4 KAT ALİ AĞAOĞLUNUN REZİDANSLARI GİBİ KIVRIM KIVRIM
YASEMİNİ ZATEN BİLİYON ACCIK ŞİRRET AY O MAZLUM KAYNANASI HERİFİ NE ÇEKİYO BİLMEZSİNİZ.Bİ AFRA Bİ TAFRA.YAŞLANDI AMA AĞZINDA SAĞLAM DİŞİ YOK DOĞUMDAN SONRA YEMİŞ YEMİŞ ŞİŞMİŞ ODA HAN KAPISI GİBİ.KAYNANSININ ÖDÜ PATLIYOR GECE YANLIŞKLA OĞLANIN ÜSTÜNE BASAR DİYE HERKEZ ENİŞTENİN SAĞLIĞINDAN ŞÜPHE EDİYOR
ÇİLEKTE KOCA TÜRKİYEDE KOCA BULAMAMIŞ EVDE KALMIŞ KIZ KONTENJANINDAN YEŞİL PASAPORTU ALDI.İŞTE HER KÖR SATICININ Bİ ALICISI OLUYOR.AMA TAKINTILI SÜSLENSİN PÜSLENSİN HERKEZ ONU BEĞENSİN BAŞKA DERDİ YOK.AYDAŞ GİBİ ZAFİYET GEÇİRCEK DİYE HERKEZ KORKUYOR LAF ARAMIZDA DENİZ BEN BU KADININ NERESİNDEN ÇIKTIM HADİ BEN BU KADINDAN ÇIKTIMSA KADININ GERİ KALAN KISMI NERDE DİYE SORUYORMUŞ
MUCİZEDE Bİ GARİP AY MİSAFİR geldiydi ay gittiydi çıkamadıydım hep şikayet.bakacağı bi çocuk beceriksiz kız.ama dedim ben bunun kaynanaya alma yaramaz size diye aahh dinlemediler
:112:
Hey gidi günler hey.Kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş.Hey gidi güzeller güzeli Yasmin sen bu durumlara düşecek kız mıydın? Uğruna ordular savaşmamış mıydı..Bak dediklerine hatunun.Vaaay vay:))))))
Polipe karısı ben Çubukluyum. o tarihte olan savaş bu sebeplerdendi.Şu zamanda olan soğuk savaşlar benim güzelliğim yüzünden.Akıl edip bulanlar var nedenleri.Ama edemeyenler kafalarını böyle tarih kitaplarına gömerler..Azıcık ufkunu geniş tut..
deniz yine sabahin 6`nda gözleri kapali kurabiye yedi.rüyandami gördün dedim?evet alper aliyordu kurabiyemi lüffen getirirmisin dedi:) hattaa yerken bi ara daliyor kurabiye agzinda kaliyor,heemen uyanip citir citir devam etti.hahahaha sabah sabah gülme krizine soktu beni.cocugun kurabiyeyele bi alip veremedigi var ama anlamadim gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?