2008 Kasım Anneleri

Misira benimkiside bayiliyor polisss,anne popkon istiyorum diyor:)

hamileyken herseyi yedigim icin cocuk secemiyor herseyi yencek saniyor,cünkü annesi o zamanalr inekten farksizdi:)

lorecim bi maden suyunu cok az ictim,gercektende deniz sevmiyor onu.

Ben geldimmmmmmmmm güzelllerrrrrr...
Dün tplantım vardı öğleden sonra, öğleden önce diyetisyene gittim, diyete başladımmm...duyuruluuuurrrr:))))
ay başı olduğu için çok yoğunumm..geçmişi bakem dedimmm ..gözüm yemedii...
Eeee nasılsınız bakemmm....

Daha doğrusu tısst eden her içeceği seviyor anne bak tısss dedi diyor hüpletiyor.onun yüzünden kola içemiyoruz ne zaman içersekde yarım bardağı sulandırılmış kola fanta hüpletiyo sek içmek istemiyor

AH BİDE O DÜŞKÜNLÜĞÜ SUYA OLSA YOK NE ZAMAN SUSASA KOŞUP GELİP ANNE AÇ MEME DİYOR EŞŞEK SIPASI

eyidir hanumum sen de iyimisin bakem diycem
muhabbetin geçmişini bilmiyon anlamıycan
git geçmişi oku çabuk yağların erisin

ay bana noluyo sardım bu gün yine heryana kızlar kusuruma bakmayın delidir ne yapsa yeridir hesabı

ahhhh polipimm ahhh geçmişi okumayla Eriseydi o yağlarrr..1047 sayfayı okurdum vallaaaa :)))
geçmişi bakadım ama senin keyfin yerinde anlaşılan..sataşıyon ikiyakayııı :))))))

Son düzenleme:
ahhhh polipimm ahhh geçmişi okumayla Eriseydi o yağlarrr..1047 sayfayı okurdum vallaaaa :)))
geçmişi bakadım ama senin keyfin yerinde anlaşılan..sataşıyon ikiyakayııı :))))))

yorgunum aslında sırt kemiklerim ağrıyor sizle biraz dağılayım diye uğraşıyom yoksa kapatıp gitcem ofisi

:97:
hoşbulduk sedamm..dün akşam nasıldı..yaptınmı kaşı gözü kııı:))

NE OLDU BACIM YA..GEÇMİŞ OLSUNN..

haftanın yorgunluğu gülizim geçen haftasonuda dinlenememiştik.öyle bi yorgunlukki benimki yatmayla falan geçecek gibi değil hamam isterim masaj isterim şıppıdık terliklerimi giyip bornozumla güzel bi manzarada sıcak bi kahve isterim. çok şey istiyorum dimi
:97:

nereye kayboldunuz
benım canım yıne kahve ıstıyor
valla bu hafta fecı taktım ben bu kahve ısıne
ben burdayım loremm..ancak geldimm..
bugün bende içmedim bakk..içem bi kahve bende..diyet listemde sınırsız demişşş:)))ama çikolat yok yanındaa ((((

ay polipim bende çok severim o anlattıklarını..hele masaj kısmına bayılırım..şöyle uzatcaklar bei uzun uzadıya..sonra şöyle kokuku kokulu masaj yağlarıyla güzel masajlayacaklarr...offfff gel keyfim gell..ama nerdeee :)))
neyse polipim bizde hafta sonu 2 seksen yatar uzanır dinleniriz...onu bulamayanlarda var memlekette :)))

yatarız inşallah işlerden ve sıpalardan fırsat bulup.herkezcikler kayboldu nerelere gittiler acep:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…