- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #92.481
size cok igrenc bisiy söyliycem ve kaybolcam.ben yine fellah yiyorum ahahaha bi gün payliycam..
hıh geldim:) dün kocişimin iş aletleri, tulumu filan bir poşetteymiş.minibüse binerken bagaja koymuş poşeti.onu da indiğinde bir bakmışki yerinde yeller esiyo.poşetin içinde de devlete ait makbuzlar ve üzerine zimmetli birkaç alet var..adamla konuştuk tel.de ağlamaklı.neyse dua ede ede dişciye girdim.inşallah alan getirir diye..ordan eve geçtim.benim koca kötü durumda.anılda babaannede uyuyomuş.ben de teselli ettim kocayı:92:Az önce tel.etti kocacığım.bulunmuş levazımları
takipçiler eskilerden kopamıyorlar bizden meraklıyım die geçinirdim ama bizden de meraklıları var
çok tuhaf değil mi bizimle konuşmama kararı alıpta bizlerden kopamamaları istedikleri halde konuşamamaları özgürlüklerini kısıtlamaları oysaki biz özgürüz heryere rahatça yazıyoruz kendi hür iradeleri ile hareket etmiyorlar çünkü onları kısıtlayan birileri var dost dedikleri dostluk kavramları çok çok farklı bize uymuyorr
polip hatunum gidenler gitti işte isim vermeyelim maazallah mahkemeye verirler puhahahahhh
ayy sorma yaa uzadı çok az az oluyorum öff
senin kilo işleri ne durumda ıcır
montiye takılıyoırum ben bu ara
:)) vermek istiyorum ya valla yoruldum şişkoluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?