2008 Kasım Anneleri

Şimdi telefonda konuştuğumuz bir avukat var buraya sık sık toplantıya gelir dün doğum günüymüş starbucksdan pasta alıp getirmiş ne kadar ince bi kadın bende şaşırdım bu ne die geldi yanıma şundan mı bundan mı hangisinden istersin die minnacık çatalımı değdirdim akşama oğluşuma götüreyim bare :)

neyini araştırcan yaw beğensende git beğenmesende maksat film izlemek değilmi çokmu pahalı orda sinema sıkılırsanda çıkarsın ama sanmam kadro çok geniş

parasi icin diil be dana kafa,nebiliim biraz garanticiyim ben..giyce m karar verdim..

biletler 23 tl türk paraasiyla burda normal yani.

ohh sedosum masallahhh uzumasiniz süperyaa,bizim daha yok kontrolümüz merak ediyorum beni mdanayi.

Senin dana öndedir boy olarak bilmiomda kilo olarak kesin öndedir bizimki uzun duruo baya da kilo olarak pek değil maşallah deniz paşa hem enine hem boyuna minik danacık
İkisininde uzun ve iri olacakları kesin

sedoş maşallah diyim kuzuna baya uzunmuş.. benimkilerde uzamıştır akşam kendimiz bir ölçelim merak ettim bende...
ne topiği kızlar pasta börek tarfi topiğimi açtınız dur burdan sonra bakınayım...
maytabım çok sevindişm eşinin işine inş. burada rahat eder istediği gibi olur...
muharrem ayınamı girdik yani aşure ayı değilmi ben çok severim çokta güzel yaparım söylemesi ayıpp...
başka ne vardı aklıma gelmedi kızlar kusura bakmayın...
bende akşama patlıcanlı beğendi yaptım ama üzerinin etlerini unutmuşum biraz fazla kavrulmuş azdı et ondan çabuk pişmiş.... beğendisi süper olmuş ama idare ederiz artıkın...

Nazlım dün ben yemedim bişi.Ama kuru fasulye, pilav ve mantar çorbası vardı hatırladığım kadarıyla.Dışarda yemek istiyorum ama ağızda kocaman bir kuyu var(

sedosum bakalim iki yas kontrolüne cagirmadilar hala,bende merak ediyorum.Saglikli olsunlarda ne fark eder hepsi büyüyor nasil olsa.

ama senin kuzucugun boyunun uzunlugu bariz belli zaten resimelrden filan,hani heybetli duruyor yani.Benimkinde accik ette var

toparlakca oluyor:)

yasom cok gecmis olsun canim,nihayet kurtuldun he disinden..

Selam kızlar 3 Aralık Cuma günü 2.prensesime kavuştum çok şükür ikimizde iyiyiz bugün taburcu oldum eve geldim tek problem Beril başım şişti sabahtan beri ağlıyor onu benim kucağıma verin o benim ona ben meme vereceğim oyuncak bebek zannetti bende hiç üzmek istemiyorum ama minicik bebek zarar vermesinden korkuyorum ne yapacağımızı şaşırdık İnşallah alışır

Hayirli olsun seyracim,berilide anlamak lazim canimyaa..cocuk bianda sasirdi tabi kardes gelince.Senin onu üzmiyceginden eminim,kuzum benim kiskaniyordur dimi?Bu arada ikinci prensesin ismi ne?

allahım sen bana sabır ver saat 11 den berı cadı kızı uyutmaya çalışıyorum saat 11 de kendi geldi yanıma anne uyut diye saat 2 ye geliyo hala uyumadı bi babası sallıyor bi ben yok kakara kikiri uyumuycam diye kalkıyor kızınca aglıyor en sonunda avazı çıktıgı kadar agladı üst komşu aşşa indi siz çocugu aglatıyorsunuz diye verin ben uyuturum diye bütün ısrarımıza ragmen aldı çocugu gitti biz de girdik birbirimize komşuma da çok kızdım güya iyilik etti,şuan gelmesini bekliyorm saat 2 inanılmaz dimi

gunaydınnn
dun erkenden cıktım
cook hızlı calıstım ama heee
kocıkoyla sınemaya gıttık
sonra da yemege
su mahsunun fılmını ızledık
cok vasattı
gorsellık ıyı alaydı ama konuyu bırbırıne baglayamamıslar bence kopukluklar vardı
neysem yıne de ızlenılebılır bır fılm
sonra yemektı gezmeydı derken eve bır geldık kuzu uyumus
erkenden yatmıs
caktırmadan yanına yattım baktım gozlerını actı
opusup koklastık ozlemısım kuzumu yawww
uyuttum kuzumu bız de erkenden yattık daha rahat kalktım dıyebılırım
bır de gordugum o kadar karmasık ruyalarımı bır hatırlasam

maytabım hayırlı olsun canım esının yenı ısı
cok sevındım ınsa allah gonlune gore olur

cılegım av mevsımını ben de merak edıyorum bır ara ona gıdıcez ınsa allah

seda maasallah kuzuna endamı yerınde

seyra hayırlı olsun canım ıkıncı melegın
ısmını merak ettım ve sen nasılsın

mucıze komsunun yaptıgı hıc hos olmamıs canım
ben de olsam kızardım

Günaydın şekerler
Dietime tam gaz devam ediyorum inşallah uzun süre korurum da istediğim kiloya gelirim’
Bende dün anneme sinirlendim saçımı boyatıcam diyorum ‘ne gerek var birden sarıya dönülürmü zaten dikkat çekiiyorsun insanların gözü alışkın değil hoş olmayacak’ vs vs tamam koyudan kim açık renge dönerse dikkat çekiyor ama bnm kendi rengim açık koyu olmamında nedeni belliydi şimdi saçlarım düzeldi tekrar dönmek istiyorum yarın yaptırıcam ertesi gün eve gelince bir ton laf söliicek offf offf.....
Seyracım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah cnm darısı başımıza demedende geçemeyeceğim
Mucizecim bazen bize de oluyor malesefki biz koltukta sızıyouz annemler ilgileniyorlar sonrasında
Pasinim bizde bayramda gitmiştik cümbür cemaat mahsunun filmine bende açıkcası öncekiler gibi beğenmedim gerçi hoş efektler sahneler geçişler süperdi ama dediğin gibi konu ordan oraya aslında bende şöyle bir beklenti vardı önceki filmler gibi acıklı birşeyler bekliyordum daha farklı çıkınca beklediğimi bulamadım ama yine izlemeye değer derim mesela geçen günde BAŞLANGIÇ’a gittik o mesela süperdi acayip sürükleyiciydi kıyaslıyamıyorum bile

sedacım kendını nasıl rahat hıssedeceksen oyle yap
annende ısyerınde cok dıkkat cekersın dıye soylemıstır
calısmasaydın boyle tepkı vermezdı bence

bız fılme cok sık gıtmıyoruz
ama yapmak ıstedıgını yapamamıs dıye dusundum ben mesela
kopuyordu konu sureklı
baglayamamıs vermek ıstedıgı mesaja
ama cekımler kalıtelıydı

Günaydın canlar.Toplantım vardı az önce Şükür sorunsuz bitti..Gece uyumadım.Kombi arızalandı sanırım.Durmaden ateşleme yapıyo 5,30 da uyandım 6,30 a kadar onunla uğraştım Sonra Anılda uyandı, hortlak gibi ya..Uykusu çok az.Anne babanneme gitmeyelim diye ağlıyo.Sabahda bağıra bağıra ağladı yine..

Seyracım güle güle büyüt minik kuzunu.Allah çok sağlıklı, mutlu ömür nasip etsin, analı babalı büyüsün..

Mucize adresini ver gelip komşunu yolayım:)) Senin kızda az cadı değil demek.:84:

Sedoşum saçın mı kurtaracak seni.Canın ne istiyosa onu yap.Kaç kere bu yaşta olacaksın?Keyfin nasıl isterse yap canım.Saçın olmasa boyun posun dikkat çekiyo.Dua oku nazar mazar kalmaz.

Maytabım yeni işiniz hayırlı olsun ve daimi olsun

Lorecim Allah kocayı sana vermiş.Ben en son gittiğim filmi bile hatırlamıyorum.Nerde o düşünceli koca??

yasmınım yavrum neden bu kadar hırcın davranıyor kı babaanne konusunda
sadece sızden ayrılmak ıstemedıgı ıcın mı yoksa ıstemıyor mu babaanneyı acaba

kocam degıldı canım dusuncelı olan
ben soyledım gel sana ogreteyım once sınemaya ardından yemege gotureyım de ogren dedım
tamam ogret bana dedı ama aksam gelırken ogrendın mı dıye sordugumda
sen her zaman boyle yap olur mu dedı
demek kı ogrenmemıs hala

günaydınn kızlar 10da tavuk gibi yattım biraz daha iyiyim.seda çok açıklayıcı olmuşsun sağol len girdim siteye bir olay yok sonra buraya tıkladım geçersiz eklenti diyor neysem.yasmin kombinin yıllık bakımı gelmiş sanırım anılada üzüldüm pasin haklı neden bu kadar şikayet ediyor acep sıkıldıysa çocuğu kreşe falan versen yaşlı başlı babaanneyle nereye kadar.kızlar falan dım tıs dım tıs kreş bence eğlenceli olabilir

kız sarışın seda sen benim sorumumu yanlış anladın acep?ben alttaki eklentiler derken bunu kastetmiştim sen yanlışmı anladın beni

Konu Etiketleri
Çilek ve deniz,2 yaş sendromu :s,2008,2008 bebekleri,2008 kasım anaları,amin mella le ve büyük aşkı:),anneleri,asortie ve lokumu eylül,beyazmelek ve eymen,cerenimi özledim,cerenimo,cerensultan,dark ve ceren,dark'ın yeri,darkinlife ve ceren,derinxby ve buğrişko,diloks ve tunası,eylül ve melis ece,güzeller,h.mine ve zeynep ceylin,hilal ve aysu,kaan&kerem ve nazlımelek,kasim,krikitos ve mert,laviş ve yağmur,melis'im prensesim,mmmf ve fatih,mmmf ve mikroskobik,nalımelek ve minkkuşları,pirayehira ve piroş,safiş,saphiş,saphira ve duru okyanus,seda ve arda,tatlışlar,uğurlu kasım,yakışıklılar,zeyna ve yiğit,_denizkizi_ da geldi,

Anahtar Kelimeleri Etiketleri Görüntüle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…