2008 Kasım Anneleri

Polipe hatun babaannesi çok dinçtir.Oyun, şarkı öğretir.Öğretmen kendisi.Parka falan götürür.Dün kağıttan tavşan falan yapmışlar.Çok ilgilidir. Sanırım benim gitmem problem.Anne gitmeyelim ikimiz dışarı diyo.Yetmiyorum bebeme(

Yasom polipim lavişim hoşgediniz
Hayırdır lavişim neden giremeyeceksin sensiz olmaz kuzzummm
Polip hatun sen yakışıklı oğluşunun resmini doğum tarihini yaz ben sana düzenleyip linki vereyim tatlım
Yasom arda beyde sabah uyandığında babamı kaldırıyorum ardayı tutsun die hemen babama git git diyor bence senden ayrılmak istemediği iç,in babaneye gitmek istemiyor beni en çok korkutan buydu bir vesile ile anneme taşınmam çok ii oldu bu konuda yapılacak pek birşey yok istersen kreş olayını deneyebilirsin belki daha mutlu olur

kız seda sen beni öldürecen ben sana ticker nasıl yapılır diye sormuyom ki bak bu sayfanın taaa dibindekiler ne diye soruyom yukarıya kopyalayıp pastladım bile neyse vazgeçtim

senin herifi kim büyütmüş yasmin öyle bi kadında fena yetiştirmez hani sorumsuz falan diyon boru değil öğretmen çocuğu yani?:97:

günaydınnn,
dün akşam bizim kudurklarda çok fazla çoştular iki kişi zaptedemedik.. kayu çadırımızı kıracaklar diye sökmüştü babamız onu bekliyorlardı gelince odaya kurdu içine haldır huldur zıplıyorlar üstüne atlıyorlar azcık bir yueri kırıldı yine söktü ağladılar çoştular bir ara tv sehpasına çıktı kerem düşüyordu neredeyse eşim yetişti ama kablolara bişey oldu heral net gitti tel gitti annem aramış merak etmişş vs vsssssss... bugünlerde onları yatırınca bende hemen yatıyorum çok yoruyorlar...

bugün kahvaltıda krep vardı yine azcık yediler işde...

mucizecim senin kuşta kudurmuş am komşunada anlam veremedim iyilik yapmak istemiş ama bir kzusnun yeri ansının babasının yanı yaniii hani birde gece sizde birbirinize girmişiniz onun yüzünden .... benim komşuda gelirdi yada alttan çakrdıda kuzuları gelip küçük olduklarını görünce daha bişey yapmıyor şimdilik... geçen gelmiş hastayım yürtüme sesleri bile bana batıyor diyor salak ilk defa gördüm kadınıda çatlak saçaklı bişey tamam benimkilerde çoştumu iyi çoşuyor ama ogün ben uyukluyordum babaları yanlarında tvye bakıyorlar ses yok arada oyuncaklar ses yapıyorsa yapıyor çıkmış yukarı hastaneden geldim ayak sesleri bile batıyor diyor sonra görünce kuzuları aa daha küçüklermiş bnen büyük sanıyordum diyor aprtmanda var okula giden patır kütür inip çıkan onlarıda benim çocuklar sanmış deli karı...

yasminim dişçiye güdip hallettin ama yemek felan doğru düzgün yiemedin he zor ya .. ne diyim darısı başıma bir an önce benide kurtarsın..:))

seyracım minik prensesini güle güle büyüt ablası illaki kıskanıcak daha oda yeni yeni kendini bilmeye başlıyor ikinci bir bebek ilgi gören kişi onun ister istemez kısakançlık yapmasını sağlar...Allah yardımcın olsun tatlım...

sedoş valla bencede annenleri boşver yaptır saçını bir zaman dikkat çekersin belki sonra o renginede alışırlar...

lorem filme gitmişiniz sizde ne güzel bende hatırlamıyorum en son nişanlıyken gitmiştik sinemaya onda da benimle ilgilenmekten filmi zilememişti benimki banada izletmemişti doğru düzgün:))))) kasımda aşk başkadıra gitmiştik yanlış hatırlamıyorsam...
mahsunun filmine gelince asıl konu sinan çetininmiş sanırım ondan bütün herşeyini ödeyip üzerine almış onıunlada çok çalışmış bu filme bırtaıp ee geri kalınında kendi halledince illaki kopukluk olmuştur hiç sevmiyorum mahsunu...

sana bişey demiorummmm kara kuru polippp koyda resmini bak nassıl dalga geçiom senlen
Yasom öğretmen mi kayınvaliden ne güzelll kreş sadece ona yaşıtlarıyla beraber oyun oynamasını sağlar bence takma ya biz gittikten 1 dk geçmeden arda susuyor dedesiyle oynamaya başlıyormuş
sabah bir haber okudum bizlerden uzak olsun 2 yaşında bir kız çocuğu anaokulunda oyun bahçesinde oynarken kafası bir yere sıkışıyor bağırıyor ama kimse duymuyor ve çocuk kalp krizinden ölüyor bu sırada yetkili kişide bahçede telefonla konuşuyormuş ecel tabii ama işte insanın aklı kalıyor bir yere bırakınca çocuğu hoş ecel geldimi annende baksa kim bakarsa baksa herşey allahtan

Polipecim anneannesi büyütmüş, teyze ve dedesiyle.Annesi çalışmış..Eşim tek çocuk ve babasız büyümüş.Onun verdiği büyük bencillik var maalesef.

polipim altaki etiketler bizim konun etiketleri bir zamanlar kendimiz ekleyebiliyorduk etiket.. çoğu bizim eklediğimiz kasım anneleri ve bebişlerinin isimleri..yukardaki arma bölümüne bu etiketlerden birini bir kaçını yazarsan direk bizm konu çıkıyor sanırım...

Nazlım günaydın, dişten kurtulduk, dolgular kaldı.Darısı sana canım.Valla şu 20likler bitince hayatımda yeni bir sayfa açılmış gibi geldi

Hayyy allammm ya nerden bileyimm o bölümle ilgilendiğini işin mi yok cicim saphişe sor editör o bende anlamıom sora sora sende sarışına mı soruyon takılıcan ya illa koy resimleri koyda gör gününü

Polipecim anneannesi büyütmüş, teyze ve dedesiyle.Annesi çalışmış..Eşim tek çocuk ve babasız büyümüş.Onun verdiği büyük bencillik var maalesef.

anladım yazık kız öksüzmüş yetimmiydi yoksa hep karıştırırırm zaten.yazık yasmin kızz babasız büyümüş sen sew bas bağrına babadan gülmemiş eşden gülsün bari:2:

Polipecim annesi ve babası eşim 6 aylık bebekken ayrılmışlar.Babasını hiç bilmez.İnernette bakıyo fotolarına.Babası ilçe milli eğitim müdürü biryerde.Adamla karşılaşmamışlar, o da gelip iletişim kurmamış.Muhtemelen cadı kaynanam istemiştir bunu Bende bişeylerin bilincindeyim. Eşime çok üzülüyodum, babasız büyümek zordur.Ama biraz kendini geliştirsin.Ben değil kimse çekemez bu kabalıkları.İyi bir insandır.Ama düşüncesiz..İnce düşünmesini öğrensin istediğim sadece bu.Çok ince bir adam beklemiyorum.En azından yaşanacak hale gelsin..

günaydın hoşbulduk kızlar..
yasmin en büyük etken tek çocuk olmak bence birde şimdiye göre annene ve dedeler çok bilinçli değildi.. hepsi karışınca bir bencillik olmuş..Allah yardımcın olsun ..bu saatden sonra değişmezde koca adamlar...

polip sen resim koyucaktın doğumgünü fotoları felan ne oldu ...

Nazlım çok pohpohlamışlar.Sorumluluk vermemişler.Belki babasız diye acıyarak yapmışlar.Kapıda arabası durur eşimin.Kaynanam demezki şurdan şunu alalım..Gider sırtında getirir.Aman oğlum yorulmasın..Bişi söylese, fikir vs. hemen akıllısın, iyisin, bitanesin..

nazlım etiket açıklaman için sağol tatlım.ya benim makinanın flaşı arızalı sadece kreştekiler çekti foto.bana atarlarsa burayada koyucam.ama hala bi numara yok bakalım

Nazlım polipe yalan oldu puhahahahhh
yasom bnm adamda ananesinde büyümüş anne baba ayrılınca ananede kalmış anası babası ayrı olan çocuklar gerçektende problemli oluyorlar ananede kaldıktan sonra çocuklar ne annesi nede babası bir daha ilgilenmemiş şimdi annesi durumu ii olmayan bir adamla evli 3 çocuğu var babasıda alkolik dolayısıyla sorunlu bir yaşam hoş eşim çok görgülü kibar hiç yaşantısını yansıtmadı bana ama iişte malum evlenince sende o ailenin bir parçası oluyorsun ister istemez herşeyi öğreniyorsun ben genelde görüüşmem görümcem hariç bayramlarda gider el öper gelirim o kadar onlarda sağolsunlar ne arar nede sorarlar bu yönden çok büyük manevi eksiklik hissediyorum

selam kızlar
nabersiniz ayy yıl sonu ya işlerim çok moktan
kontol edilcek bir sürü ıvır zıvır iş var
valla bıktım bu işlerden ya
çilek filmi sormuştu
eşim annem ve ben c.tesi gittik sinemaya
buğrayı amcasına bıraktık
kuzeniyle oynamışlar güzelce:))
film güzeldi ben şener şeni de cem yılmazıda çok severim
ayrıca melisa sözeni de beğenirim bizce güzeldi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…