2008 Kasım Anneleri

valla tüm salonlarda o vardı nerdeyse
bir de bizim hatunun filmi gelmiş
o da güzeldir herhalde ama
angelina jolie yi diyorum
onun filmlerini de hiç kaçırmayız))
hangi ara yenisini çekti anlamadım

sedoş hoşbulduk tatlım
başlangıçta süperdi hakkaten
eşim onun dvdsini bulmuş
nerden bulduysa vizyondaki filmi:)
gerçekten süper filmi
3 kere izledik:))

leonarda da oyunculuk süper
kendini çok geliştirdi çocuk titanikten beri
acayip yol katetti
biz onada bayılırız:)))
zindan adası filmini şiddetle tavsiye ederim

buğraya gel altını değiştirelim diyorum
hadi aç bakalım diyo:))))))))))
bu ne len bu ne len diyo pipisine
pipi vaamışşş:)) diyor ondan sonrada
gel beni ye diyor yani kısaca
ama öpüncede kızıyorr gıcıkk

derinim dadlum ağzınızın tadını biliyorsunuz leonardo,angelina falan filan puhahahaha:82:
sedacım şu başlangıcı merak ettim bakalım kocişe bi sorayım ne diyecekkkk

Ben pek sevmezdim tip olarak caprioyu ama bu filmde muhteşemdi oyunculukta tipte birde çok sevdiğim artistler var ama ismen hiç bilmem abim iyidir o konuda ama ben pek ii sayılmam öle çok çok beğendiğim bi kaç artist var tek geçiorum onları her filmleri güzel adamların mesela büyük hazinedeki adam onun filmlerini çok beğenirim nuhun gemisindeki adam ona da bayılırım diğerlerini hatırlamıom balık hafızalıyım

günaydın kızlar
sedosum sana sarı daha cok yakısıyor bence sarıya don yıne
seyracım gozun aydın allah analı babalı buyutsun
en son sınemaya gıttıgımde nısanlıydım benım koca sınemaya gıtmez cunkı fılm ızlerken sıkılır dogru duzgun dızı bıle ızlemez halıyle bende yanlız gıdemıyorum ahh ahh gencken butun fılmlere gıderdımmm

derınım benımde bır sürü işim var evraklar yerleşcek 2011 yılına hazırlık yapılcak ve ekim kasım aylarına aıt dokum cıkarmadım habıre oturuyorum halım yok sırtım cok agrıyor

polipe kız harika görüntüydi orjinal gibi
korsan çekim falan değil
neydi anlamadık zaten
ıcır valla bende sırt ağrısı çekiyorum
otur otur bıktım
:>((

nazlım etiket açıklaman için sağol tatlım.ya benim makinanın flaşı arızalı sadece kreştekiler çekti foto.bana atarlarsa burayada koyucam.ama hala bi numara yok bakalım

aman o resim işleri bende geçenhafta sonu gezmeye gittik ya bizmkiler arızalınca onların makinesi le çektik çokta resim çekilmişiz ama ne adam ne karısı bir resim göndermeyi beceremedi yaa gelse bende faceye koyuyum diyordum.. dün msneden becerebildi azcık açık kalsın resimler anca geliyor açık kalsın dedi az sonra kapatmışlar oysa mail olarak gönderse daha kolay olurdu...aslında flşbellek vardı ogün makineleri bilgisayara bağlanamdı ona atıcaktık biz...amannnn neyse yaaa...sen deyince aklıma geldi işde...

anam miillet sinemeya gidiyor biz daha ne zaman gideriz iki bebeyle bilmem valla...
neyse mutfağımı topladım kuzularıda uyutumda azcık bişeyler atıştırayım bende...

öğle molasına çıktık çorbamı içtim geldim ohh ne şiştim ne aç kaldım
Icırım bıcırım slm bencede öle dönjem inşallah diom diom herkese bi türlü uyduramıoruz vakitleri kuaförle bakalım inşallah bu sefer kesin olur

lavişim valla ben brad pitt hastasıyım normalde
morgan freeman da hayranıyım:))
ikisinin bir filmi SEVEN
çok eskidir ama benim için tektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…