- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #92.961
Piroşum ayran içtik ayrı mı düştük esmerim
hoşgeldin piroş bizde uğraşıyoz işte bu sarışınla naparsın katlancaz gaaari:83:
anladım.lazıda yazdım köşeye:94:
Kocaya test yaptınmı len sorcam sorcam unuttum:97:
oyy oyy yasminim ayrı düşermiyiz hiç çok seviyorum seniii,ayrıca o küçük erkeğini yemek istiyorum face deki fotosuna bayıldım maşallah gülüşüne kurbann onun
hoşbulduk polipecim
oooov piroşum..ben de gülüşüne kurban olurum onun.burnumda tütüyo.çıkış saati gelse de kavuşsam lokumuma
Selam kızlar,
Benim oğluşum da 8 Kasım doğumlu. İki hafta oldu sütten keseli. Hala istiyor ama "emme yok" diyor. Salı günü dışarı çıktık yarım saatliğine, yavruşum nezle oldu. Tabi hata bende. Kısa süre nasılsa gidiverecez gelecez dedim ve güneşe aldanıp mont yerine sadece kazakla çıkardım. Anne sütü alsa çabuk toparlardı ama bugün daha da öksürüyor ve dolu dolu hırıltılar çıkıyor. Bu durumlarda ne yapıyorsunuz? Doktora götürecez babası gelince ama ben sizin fikrinizi de alayım istiyorum.
Bir de acaip iştahsızlaştı. Zaten yemek yemek de dahil herşeyi reddediyoruz tatlı tatlı. Yaa küçük efecik işte böyle. Sizde durumlar nasıl?
sweettym geçmiş olsun cnm oğluna öksürüğün şurupsuz geçmesi biraz zor oluyor bizde cnm ama sen yinede sıcak bişeyler içir ıhlamur filan içine ayva yaprağı koyunca iyi geliyormuş...
merhaba bnm oğluşumda aynı durumda şuan doktora gittik soğuk algınlığı dedi ve toz antiibiyotik verdi tadıda çok güzel yoğurda katılınca meyvalı yoğurt gibi oluyor şuan bizde iştahsızız en ufacık şeyden nem kapıyor bu sıpalar mesela ben her ihtimale karşı yanımda mutlaka yedek uzun kollu birşey taşırım sende öle yap terliyorlar çünkü koştururken farkına varamıyoruz bizde dışarı çıkmadık bi haftasonu gittik onda da arabayla çıktık ve montu vardı hangi ara oldu bende bilemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?