2008 Kasım Anneleri

Piroşum ayran içtik ayrı mı düştük esmerim

oyy oyy yasminim ayrı düşermiyiz hiç çok seviyorum seniii,ayrıca o küçük erkeğini yemek istiyorum face deki fotosuna bayıldım maşallah gülüşüne kurbann onun

hoşgeldin piroş bizde uğraşıyoz işte bu sarışınla naparsın katlancaz gaaari:83:

hoşbulduk polipecim

anladım.lazıda yazdım köşeye:94:
Kocaya test yaptınmı len sorcam sorcam unuttum
:97:

Dün kombi servisi geldi, 8 e kadar onlar vardı.Sonra yemek faslı derken beni yine kızdırdı.Çok yorulmuş hasbam, oğlanı banyo yaptıracaktım, masayı toplamak zorunda kaldı.Kutup ayusu gibi homurdanıyo. Ben de kızdım, aklımda ne test ne de başla bişi kaldı((

la benım kı totalde 3,10 edıyorsa senınkı kımbılır ne edıyor
hıc te bılem kabul etmıyorum
ben herkesten cadı degılım
herkes kadar cadıyım bananeeeee

karnım yıne acıktı ıyı mı
ac karnına kahve ıcmıs gıbım oldum valla

oyy oyy yasminim ayrı düşermiyiz hiç çok seviyorum seniii,ayrıca o küçük erkeğini yemek istiyorum face deki fotosuna bayıldım maşallah gülüşüne kurbann onun

hoşbulduk polipecim

Oooov Piroşum..Ben de gülüşüne kurban olurum onun.Burnumda tütüyo.Çıkış saati gelse de kavuşsam lokumuma

Selam kızlar,

Benim oğluşum da 8 Kasım doğumlu. İki hafta oldu sütten keseli. Hala istiyor ama "emme yok" diyor. Salı günü dışarı çıktık yarım saatliğine, yavruşum nezle oldu. Tabi hata bende. Kısa süre nasılsa gidiverecez gelecez dedim ve güneşe aldanıp mont yerine sadece kazakla çıkardım. Anne sütü alsa çabuk toparlardı ama bugün daha da öksürüyor ve dolu dolu hırıltılar çıkıyor. Bu durumlarda ne yapıyorsunuz? Doktora götürecez babası gelince ama ben sizin fikrinizi de alayım istiyorum.
Bir de acaip iştahsızlaştı. Zaten yemek yemek de dahil herşeyi reddediyoruz tatlı tatlı. Yaa küçük efecik işte böyle. Sizde durumlar nasıl?

yasminim benim yerime de bir iki ısır öp anılı:)

sweettym geçmiş olsun cnm oğluna öksürüğün şurupsuz geçmesi biraz zor oluyor bizde cnm ama sen yinede sıcak bişeyler içir ıhlamur filan içine ayva yaprağı koyunca iyi geliyormuş...

lorem yaa sen böyle biraz cadılık var bende diyosunya hiç inanamıyorum ben hanım hanımcık hiç bağırmayan biri gibi düşünüyorum seni:)
kadınların hepsinde vardır biraz cadılık ama ne biliyim öyle düşünüyorum hep:)

merhaba bnm oğluşumda aynı durumda şuan doktora gittik soğuk algınlığı dedi ve toz antiibiyotik verdi tadıda çok güzel yoğurda katılınca meyvalı yoğurt gibi oluyor şuan bizde iştahsızız en ufacık şeyden nem kapıyor bu sıpalar mesela ben her ihtimale karşı yanımda mutlaka yedek uzun kollu birşey taşırım sende öle yap terliyorlar çünkü koştururken farkına varamıyoruz bizde dışarı çıkmadık bi haftasonu gittik onda da arabayla çıktık ve montu vardı hangi ara oldu bende bilemiorum

ay pırosum tsk ederım canım zannın ıcın
ama cadıyım derken bagırıp cagıran bır cadı degılım kı
sesım cok cıkmaz benım oyle
nazlı kaprıslı kusen hatta hafıf mıy mıy bır cadı portfoyu benım kı
astıgım astık kestıgım kestık degıl
yoksa herkesle oleee konusmam yanıı

sweettym geçmiş olsun cnm oğluna öksürüğün şurupsuz geçmesi biraz zor oluyor bizde cnm ama sen yinede sıcak bişeyler içir ıhlamur filan içine ayva yaprağı koyunca iyi geliyormuş...

Teşekkür ederim canım, şimdiye kadar pek hastalanmazdı, doktor falan bilmedik çok şükür. Ama işte anne sütü almayınca kendi kendine başa çıkamıyor çocuk. Adaçayı yaptım, ballı, limonlu, zencefilli, tarçınlı, karanfilli. Yani yok yok içinde Evde ne varsa koydum walla.:)

Kızlar anne sütü koruyo gerçekten.Ben Anılı 1 yaşında sütten kestim.Aslında çok azalmıştı.Sonrasında bütün kış hastalandı.Sabah ayazında çıkmasınında rolü büyük ama anne sütüyle de ilgili bence..

Bir seminere katılmıştım, kadın danışma merkezinde çocuğu fazla giydirmeye alıştırmayın falan demişlerdi ama al işte yani. En başta nasıl alıştıysa öyle gidiyor. Hem soğuk hem rüzgarlı havada. Ayy kendimi çok suçlu hissediyorum. Sanki çocuğu çırılçıplak sokağa atmışım gibi hissediyorum.

PassioneLore, yasmin.28 teşekkür ederim canlar.

offf yazmak için konu cevaplama paneli die bir yeri tıklamak zorunda kalıorum sizde de öle mi oldu yaa

anne sütünün önemi büyük tabii daha dirençli oluyorlar ben birde anne sütünü çok alan bebelerin dirençleri kuvvetli olur olur kolay kolay hastalanmazlar die bizim arda neredeyse 2 ayda 4 kere hasta oldu

anladım lorem sana bağırmak yakışmaz zati:)

ayy dün akşam bi film izledik iğrençti piskopat bi adamın teki 2 kızı 1de adamı kaçırıyo deneyinde kullanmak için.kaçıran adam dr siyam ikizlerini ayırmış daha önce bu kaçırdıklarını da üçüz yapıyo ama varya iğrenç en başta erkek var onun arkasında 1 kız adamın poposuna ağzı dikilmiş şekilde onun arkasında da diğer kız oda aynı şekilde ortada ki kızın poposuna ağzı dikilmiş şekilde ıyy....
dizlerindede biryeri kesiyo ayağa kalkamasınlar diye birbirlerine bağlı şekilde sürünerek ilerliyorlar ve öndeki tuvaletini yapınca iğrençliği siz düşünün böööö......
midenizi bulandırmam inşallah:)

bende de öyle sedoşum yaa sinir oldum 2 saatte gidiyo yazdığım

anne sütü gerçekten çok önemli piraye 1 yaşına kadar emdi ve o süre içinde 1 kere bile hasta olmadı ama emmyi bıraktığından beri 2-3 ayda bir hasta oluyor çok üzülüyorum:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…