- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #92.981
Bir seminere katılmıştım, kadın danışma merkezinde çocuğu fazla giydirmeye alıştırmayın falan demişlerdi ama al işte yani. En başta nasıl alıştıysa öyle gidiyor. Hem soğuk hem rüzgarlı havada. Ayy kendimi çok suçlu hissediyorum. Sanki çocuğu çırılçıplak sokağa atmışım gibi hissediyorum.
PassioneLore, yasmin.28 teşekkür ederim canlar.
öle düşünme cnm birşey olucaksa oluyor bak biz dışarı çıkmadık gibi birşey ama yinede hasta oldu çok hassas bünyeleri yeterince iyi baktığımızı ve bilinçli olduğumuzu düşünüyorum ben kendini suçlama cnm
aynen fazla sıcağa alıştırma vs diolar mesela ben gece yatırırken bir türlü tutturamıyorum ne giyiceğini ya çok terliyor ya ayakları buz gibi oluyor dün mesela atlet birde içi polar gibi olan swit eşorfman vardı üstünde sırıl sıklam olmuş öle bakmasam unutsam belki daha da hasta olucak giyim konusunu gece hiç beceremiyorum annemde erkek çocuk çok sıkılmaz vs diio nebiliim
Ben de öyle, ama genelde polarla terliyorlar. Pamuklular daha iyi sanki. Benimki hiç üstünde yorgan tutmuyot. Sonra da üşüyor tabi.
Napiyonuz kestane sekerleri? :) Bu saat oldu bisi yemedim sadeece kola ictim fena kötü oldum.pasam uyumusken accik yemek yiycemde bi bakim dedim..
Eevetyaa bigün delincekmidem azkaldi puffffffffffffff
yasmin foto için sağol bakıcam şimdi acele acele gidiyom çünkü
swetty kış günü kemeseydin baharı bekleseydin olmazmıydı dr larda öyle öneriyorlar diye biliyorum.bende emziriyorum yazı bekliyorum mesela:97:
Uyku tulumu kullanmayı denedin mi canım?
Haqyır canım hiç denemedim. Aslında denemek isterdim. Deneyen var mı? Varsa çocuğunuz onun içinde rahat uyuyor mu?
Ben 8-9 aylıktan beri yatırıyorum uyku tulumuyla.Çünkü üstünde ne var ne yok atar.Gayet rahat.Zaten babaanneye götürüyorum sabah 7,30 da.Üzerinde tulumuyla götürüyorum.Sıcacık oluyo:)
yasom tulumun içine ne giydiriyorsun annem çok terler onla dedi almadım ama alsam mı acaba
neysem hadi ben kaçar herkese ii akşamlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?