2008 Kasım Anneleri

Canlarım günaydın.Dün Anıl hastalanmış, nezle sanırım ama hafif atlatıyo..Bana da anında geçti.Çok kötü değil ama keyfim yok..Haftasonu kar yağacakmış, evden çıkış yasak artık Herkesler sıkı giyinsin.Soğuğa yiğitlik olmaz:))

günaydın kızlar,
hayırlı cumalar olsun...
bizde bugün çok erken kalktık bizim kerem gece yatarken ateşliydi şurup vermiştim gecemizde fena geçmedi ama sabah bir kusmayla uyandı mızldayarak kaanıda uyandırdı babamız gitmeden hepimiz içeri odadaydık.. kahvaltıdada yine şükür güç bela simit yedirebildim...
ama ateşi bir çıkıyor bir eüşüyor snırım yine enfeksiyon tekrarlıyormu ne...

bu arada bu yazma paneline ne olmuş böyle ya site ağır hakkaten...
lorem sedoş günaydın sizlerede...
ora baya soğumuş bizim burada parçalı bulutlu 13 dereceymiş..
keremde sanırım bir iki gün kalorifer kazanı değiştiği için yanmamıştı ondanmı üşüttü gece hiç üst örtmüyor tulumda giymediler bir dahada almadım...

Birde dün akşam bizim orası tam bir polisiye film havasındaydı karşı apartmanın en alt katına zenciler taşınmış ama bilmiordum bir baktım birden bir sürü polis arabası silahlar vs alt katın kapısını güm güm açmaya çalışıyorlar girdiler ışıkları yaktılar yarım saat sonra bir tane türk çıkarttılar ardından bir tomar para destesi ve üç bavul dolusu uyuşturucu iki kişi arka bahçeden kaçmış baya entirikalı bir akşamdı birara bi baktık iki zenci yakalamışlar kelepçelemişler sonra yanlış kişi olduğunu anlayınca bıraktılar çok üzüldüm suçsuzken suçlu durumuna konulmak yabancı bir ülkede gurur kırıcı bir durum yazık adam anlatıyordu eşim var türk çocuğum var eve gidiyorduk vs die içim acıdı neysem arda beyde heyecanlandı anne poliisss hırsızzz yakaladııı silak vardı para para vardı dioo maymun o bizden meraklı camlara tırmandı resmen hepimizi camda görünce birde maymun camın kolunu açmaya çalışıo kızdım hemen öcü var orda elleme ısırır seni die inşallah boş bir zamanda akıl etmez maymun

bız de sehır dısı planlarımızı ıptal ettık
hafta sonunu evde gecırmeye karar verdık
zıra gece ıslık calıyordu resmen ruzgar
evıme gıdıp keyıf yapmak ıstıyorum

kestanelerımızı aldık
ızlemedıgımız 2 fılmımız var
sanırım bu sekılde gecer
yeter kı kuzum hasta olmasın

yasmınım gecmıs olsun anıla ve sana

seda hafta sonu bulusacakmısınız

yasmin hoşgeldin gerçmiş olsun sizede...
sedoş baya olaylı bir gece olmuş... kuzular böyle şeyleri iyi takip ediyor bazen kanal değiştirirken böyle polisiye arabalı bişewy olsun ikiside dikkatli bir şekilde bakıyor değiştirmiyorlar..

benım kuzu da polıslerı cok sevıyor
babamla aksamları arka sokakları dızısını ızlıyorlarmıs
tak tak sılahla vuruyor dıye heyecanlanıyor
nerede polıs gorse anne tak tak var dıyor sılah ıcın

sedacım dıkkat edın allah korusun pencereyı acabılıyorsa onlem almak gerekır

Son düzenleme:
Günaydın nazlım pasinim yasom
Nazlişko kesin gece üşütmüştür arda da örtmüyor napıcaz bu oğlanlarla biz bilmiyorum en iisi bende yaso gibi uyku tulumu alayın içinede ince pijama yoksa üşütecek bu oğlan hoş kombini tam yanında yatıyor ama nebiliim doğduğundan beri ayarlayamıyorum şu kış gece giyimini
Yasom geçmiş olsun havalar tam hastalık havası şuan boğazım acayip yanıyor inşallah gribe çevirmeden atlatırım bol bol sıcak şeyler içiyorum
Gerçektende site çok yavaş çok sıkıcı yaa

Pasinim bilmiorumki sabah eşime söyledim hayır hayatta gidemezsin bu soğukta izin vermiyorum zaten çocuk hasta falan dedi bakalım kızlar eğer gidelim derse gidicem ortam bozmak istemiyorum zira arabayla gidip geldikten sonra da pek bişey olmaz die düşünüyorum silaha bayılıyor bu sıpalar bir ara arda beyde top sevdası vardı gerçi halen var da silahıda çok seviyor bütün çocukların elindeydi yazlıkta onlardan alıştı ona vermeyince kıyamet kopartıyo çok sakınmıyorum çocuk laf geçmez görüyor çünkü

Bir erkeğin tokadından daha güçlüdür kadının son sözü.Biri dişlerini döker, diğeri düşlerini:))

Radyodan duydum, çok güzel yaa..

Nazlım, Sedoş günaydınlar.Teşekkürler geçmiş olsunlar için..

yazmadan anlaşsak kızlar bakışak mesela yoksa bu mesaj gidinceye kadar ben bi oğlan daha doğururdum
günaydın hepinize... hastalara geçmiş olsun aksırıkla burun akıntısı ve kırıklığı hastalık katogorisine almıyorum havalar malumvücut bence kendince savunmaya geçiyor.a bak bende hastalandım hadi git uzağa deyip savuşturuyor sanki kötü hastalıkları.ama nazlıcım kusma da üşütmeye bağlımıdır bilemiycem tekrarlarsa bi götür istersen bi dr a enfeksiyon falan olmasın Allah muhafaza
bizim oğlan bi yumdu ağzını göstermiyor dişlerini dün bi suluk almıştık onunla kaşıycam derken kan geldi biraz dişinden.etle tavuğu az çevirip geri çıkartıyor acıyor anne diyor.kuzum benim gül gibi soldu.dötü falan kestane kadar kaldı
onun haricinde sabah uyuya kalmışım regli olmuşum ama öyle böyle değil kan kaybından giebilirmişim
neyse saat 8di ardayı babası götürdü ben o arada bi daha yatmışım gözümü açtım saat 9:30 olmuş yedim fırçayı cep telimde bozuldu bugünlerde oh devrildiğim yerde kalıyorum
neyse bunada şükür

polipcim hoşgwldin tatlım ...
seninde misafir gelmiş gözünaydın...
benim oğlan sabah kustu sanırım meyvesuyndan dolayı kustu.. benimkişler ilginç gece süt yerine meyvesuyu içiyorlar yazın buranın sıcağında alıştılar kaan artık sbaha kada uyuyıor çoğu zaman düzeni şaşmöazsada kerem mızıldayınca istiyor içmeden uıyumuyor bende hazırlıyorum biberonlar 100 cclik hazırlıyorum hep 2 biberonu bitirdi babası sabah kalkmasına yakın mızırdayınca vermiş ben 3. vermiyecektim kaan içindi onlar çok geldi sanırım içer içmez meyve suyun çıkardı sonrada uyumadı benim gözümdende hala uyku akıyor...ama nefesi kokuyor enfeksiyon belirtisi bu...
az önce uykus geldi kendininde yatmak için ayağıma geldi kayu başlayınca uykusu kaçtı sıpamın.. bende hadi seyredin dedim azcık yerde şekerleme yaptım... :))şimdi azcık gözü açıldı ya kudurkluk peşinde evi talan etmekle meşguller...
veeee bu site çok yavaşşladı yaaaaa..

Polipe Hatun geçmiş olsun..Azıları mı çıkarıyo sıpacık.Anılın da sanırım 2.büyük azı çıkacak.İştahsız ve salya var..Bu 3-4 gündür böyle.2 Gün önce kusmuştu, o da yapabilir.Çocuklar kustuktan sonra 1 haftaya kadar iştahsızlık devam ediyomuş.Ben de net.ten mide üşütmesi diye araştırmıştım, kusmalar genelde mikrobikmiş.

Dişlerimi ben gece sıkıyorum sanırım.Doktor dişlerini sıkıyosun sanırım ve aşınma yapmış dedi.Normalde sıkmam ama uyurken nedense sıkıyorum..

Patron karısı hoşgeldin
Dünde bana aynısı oldu ikinci gününde olmasına rağmen her yer kan revan içindeydi sabah sabah birde temizlikle uğraşmıştım ıykkk iğrençti
Diş olayı kötü ya neyseki biz atlattık çoktan kısa zamanda atlatırsınız inşallah
Nazlışkom geçmiş olsun enfeksiyon oalbilir yada hasta olucak üşütmüş belli ki ne güzel ya iki tane bıdık birden evin neşe dolu dezavantajlarının yanında kalabalık biraz büyüyünce daha da rahat edersin birbirlerine arkadaşlar
Lavişimde gelmiş hoşgelmiş

Son düzenleme:
nazlımelegım gecmıs olsun kuzuya

yasmınım gecelerı zaten cok sıkıyorum dısımı
hatta bazen esım uyanıp benı uyandırıyor rahat bırak kendını dıye
bazen gıcırdatıyorum da
cenem cok agrıyor
ama usudugum zaman da cenemı sıkıyorum

annem cok bozuk
hava bozuldu sehır dısına gıdemeyecegız dıye
ben gıdıcem ıste deyıp duruyor
cok sıkıdı kandıncagız ne yapsak anlamadım

sağolun kızlar son azılar artık umarım 4ü birden çıkıyordur zira bunlarda çıkınca bende 20 diş çıkarmış kadar olucam
6 aylıkkken başlamıştı şükür köpeklere kadar iştahsızlık harici bişey olmamıştı ama köpeklerde o ağladı ben ağladım dişçiye gittik bi akşam adam gülmüştü bize il çocuk tepkinizi anlıyorumla başlamıştı cümleye
sedam ne patron karısı kız amelelik walla kök söktürüyor nazi subayları gibi
kar yağsada hafta sonu yuvarlasam şu sıpayı karda ateşini alır belki gece 3kere uyandım açıkta uyuyordu.babası kılklı ne yaz ne kış giyinmez üşümez o ateş hiç bitmez

bizim evin üşüyükü benim zaar donuyorum walla:93:

selam kızlar
bu ne ya cevaplama paneli hala sağa kayık bende
ne oldu bunu bir düzeltememişler
şaftı kaymış sitenin:))
sedoş iyileştimi kuzucan
napcaz haftasonu gıı

Eee adam haklı sana yumuşasa madem çalışıon laf etmesinler die otorite kuruyordu birde evde değil ama işte sana kök söktürerek öcünü alıo belkimde
Pasinim hava çok kötü ya bence uzun yol tehlikeli derim ben birde haftasonu buzlanma olabilir diolardı daha farklı bir plan yapın anneninde rahatlayacağı
Aşşağıda derinim kıymetlim görüktü hoşgeldin hatunum lavişimede yazdım zaar çok yoğun çıktı hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…